קמלבק לובו 2007../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif

קמלבק לובו 2007../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif

התלבטות בין מיול ללובו, בתור תיק לרוב הרכיבות שטח שלי, 1-4 שעות. לרכיבות ארוכות יותר יש לי תיק גדול יותר ("עדו" בינוני) שנראה שיחזיק מעמד עד הפנסיה... האם משהוא התנסה עם הלובו החדש? שמתי עליו עין, כי יש לו שקית 3 ליטר. האם הוא מספיק לרכיבות בהם לא צריך לשים גם ביגוד ארוך/מגנים/ציוד נוסף?(רב הרכיבות קיץ) האם הוא נוח יותר מהמיול? איך הוא עם שקית מלאה?

מציע לבדוק גם את הBLOWFISH

הי גילי , גם אני התלבטתי וניסיתי כל מיני ולאחרונה , רכשתי את הBLOWFISH . יש בו מקום לכל מה שצריך לשטח , הוא בנוי כך שבבסיס הוא מאוד דומה בגודל ל לובו , אך עם יכולת הרחבה של התיק לנשיאת מטען לרכיבה ארוכה . דש לעידו שלומי

aFish

New member
ככה...

בגיליון מרץ בחנו את הלובו וגם את המיול. בשאלה שלך ענית די בול. מתאים לרכיבות קיץ וללא סחיבות נוספות. הכי קלאסי למה שניקרא רכיבות קל"ב (ועל זה היה המבחן בעיקר). מרגיש נהדר על הגב ומינימליסטי במובן הכי טוב של המילה. נוח יותר מהמיול לדעתי. הדבר המעיק היחיד הוא שהשקית לא נשלפת באפס מאמץ כמו בתיקים עם תא יעודי אלא היא אחוזה על ידי רצועות דקות. האפשרות הכי נוחה היא למלא עם בקבוק (בהנחה שהתיק לא מלא מדי לדחוס את כל שלושת הליטרים) או בכל זאת לפרק אותה ולמלא בברז. בנוסף אין אבטוח של המשאבה לפרנואידים למרות שהיא יושבת בלחץ מסויים במקומה. אני ליפפתי מסביבה את רצועת סגר התיק, משהו שלא ממש יועד לזה אבל היא לא הלכה לאיבוד. המבחן המפורט, כאמור, מופיע במגזין ולדעתי לא עלתה גרסה אינטרנטית שלו.

ADIV4

New member
../images/Emo207.gif האם ניתן לקשור לתיקים הנ"ל...

קסדה ואפילו קסדה מלאה (full face) ? תודה רבה.

אריאל™

New member
camelback chaos

תיק פרירייד קומפקטי (נפח 9.5 ליטר + 2 ליטר מים) עם רצועות יעודיות לקסדה מלאה + מגינים

../images/Emo51.gif לכולכם../images/Emo45.gif

עקב החום המקומי../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif אני אלך על הלובו, ואסתדר עם המקום שיש בו. לרכיבות שזה לא יספיק, אחזור לתיק הנוכחי, וכך הוא לא יקופח../images/Emo22.gif

aFish

New member
../images/Emo45.gif הלובו הוא פינוק אמיתי

למי שיכול ורוצה להרשות לעצמו עוד תיק רכיבה. למי ששונא לרכוב ללא תיק ורוצה משהו מעיק במינימום...אחלה פיתרון

למעלה