קלמרי מטוגן

ADH2003

New member
קלמרי מטוגן

מי יודע איך עושים? במה מצפים? ואיזה רוטב הולך טוב? תודה
 

קשיו

New member
טבעות קלאמרי-

משרים את הקלאמרי בחלב למשך 1/2 שעה. מצפים בקמח עם מעט מלח-פלפל ומטגנים בשמן עמוק. זהו, כמה פשוט ככה טעים. אני אוהבת את זה עם מיץ לימון סחוט מעל, או עם רוטב צ'ילי מתוק- חריף (אלו מהסופר).
 
אפשר גם להקפיץ בווק

דקה בדיוק, עם חמאה ומעט תבלינים. לי יצא יופי עם חמאה מתובלת.
 

אאורה333

New member
תפקיד החלב בקאלמארי

ראשית, תפקידו לרכך את "בשר" הקאלמארי, שאם לא כן הוא יוצא כמו גומי. שנית, רצוי מאד להשרות את הקאלמארי ליותר מחצי שעה, אפילו עד 12 שעות יום לפני, ואז הוא יוצא ממש רך ומדהים, כי בחלב יש אינזים שמרכך בשר, כולל "בשר" קאלאמרי. חוצ'מזה, רצוי גם לשים מעט מלח לימון על החתיכות (שנשטפו היטב מהחלב כמובן), כי הטעם הלימוני נשאר ככה יותר טוב. בתאבון.
 

r66

New member
נכון. לכן משרים את ה"פרייד צ'יקן"

גם כן בחלב למשך חצי יום
בתאבון.
 
למעלה