קליצ'קו יפגוש את ברוסטר בקרב גומלין

BROWN BOMBER

New member
קליצ'קו יפגוש את ברוסטר בקרב גומלין

הטוען לכתר מספר אחד וולדימיר קליצ'קו מתכוון להיתחרות בקרב גומלין נגד למונד ברוסטר שניצח אותו בעבר בנסיבות מחשידות (קיים חשש שוולדימיר הורעל במהלך הקרב ופשוט התמוטט בסיבוב ה 5)... כך הודיע אחיו הבכור של וולדימיר וויטלי קליצ'קו... וולדימיר קליצ'קו יגזול את תואר ה IBF מקריס בירד ומיד לאחר מכן יתמודד עם למונד ברוסטר בקרב איחוד התארים... הקרב מול בירד יערך ב 25 למרץ שזה יוצא יום אחד לפני הבחירות לראשות עיריית קייב בירת אוקראינה עליה מתמודד כרגע וויטלי קליצ'קו...

go man1111

New member
איפה האיגרוף איפה

אני מזמן הפסקתי לצפות בקרבות איגרוף במשקל הכבד נמאס לי זה לא איגרוף זה .. זה זבל רוצים איגרוף כמו פעם

BROWN BOMBER

New member
רוצים איגרוף כמו פעם ???

בימינו מי שמשפיע על האיגרוף זה מי שרק תרצה חוץ מהמתאגרפים עצמם... 4 תארים עולמיים מה שמאפשר לטוענים לכתר לבחור מול אזה מבין ארבעת האלופים הם רוצים להיתמודד ומוריד מהלחץ של האלופים שלא חייבים להגן על התואר כ 4 פעמים בשנה... עכשיו הם יכולים להיסתפק בקרב אחד בשנה מול ולא בהכרך מול המתמודד מספר אחד או מישהו שבאמת יכול לגזול מהם את התואר... אפילו להיפך... בקיצור האינטרסים של ערוצי הטלוויזיה והפרומוטרים דופקים קרבות מצויינים... בקיצור המצב בו נמצא ענף האיגרוף לא מאפשר למתאגרפים עצמם לפתח בעצמם אופי של מתאגרפים מן אמיתיים מן העבר כמו ג'ו פרייזר, ג'ו לויס, מוחמד עלי וכו'... בעזרת ניהול טוב אפשר לעשות מאפס גמור אלוף עולם כמו ג'ון רויז למשל שבתקופתו של מוחמד עלי לא היה מגיע לחצי דרך לקרב על התואר... ג'רי קווארי היה עושה ממנו קווא'ץ תוך 5 סיבובים... פעם המתאגרפים היו נלחמים בקרבות של 30 סיבובים בשביל 4 דולר... היום עם מתאגרף יקבל 10 מליון דולר במקום 12 - אין קרב...

lior851

New member
אם קלצקו יצליח לעבור את בירד

מה שהפעם ניראה לי שלא יקרה, לדעתי בירד יעצור את התנופה של וולדמיר. בירד האומנם נמנע מלהפגש עם הטובים ביותר בזמן האחרון, אבל בירד הוא מתאגרף טכני ואיכותי ולדעתי הוא יפתיע את קלצקו. אבל אם קלצקו יעבור את בירד, דבר שגם הגיוני שיקרה, אז לדעתי את ברוסטר הוא יהרוג, אני לא מבין איך בכלל ברוסטר ניצח אותו בפעם הראשונה, מי שראה את הקרב, ראה שקלצקו החליק לריצפה והסיבוב ניגמר אבל הוא לא יכל לסחוב את עצמו לפינה ואז השופט עצר את הקרב, לדעתי זה היה סתם בעיה מנטלית מבחינתו של קלצקו שכנראה לא ממש רצה לנצח את הקרב.

BROWN BOMBER

New member
תן סיבה אחת למה שזה לא יקרה...

קריס בירד בקושי הצליח לנצח את ג'מיל מקליין שהוא בסך הכל בחור גדול ואגרסיבי ולא יותר מזה... גולוטה האפס סיים איתו את הקרב בתיקו, הקרב מול דווארי וויליאמסון היה אחד הקרבות המשעממים בתקופה האחרונה... בקיצור בירד בקושי חי בזירה... אני לא יודע איך אף אחד עדיין לא קלט אותו ולקח ממנו את התואר לפני וולדימיר... וולדימיר קליצ'קו לאומת זאת למרות ההופעות הלא כל כך מרשימות שלו בשנים האחרונות מסרב בתוקף לרדת ליגה... הוא הנחיל הפסד ראשון לקובאני צעיר וחזק בשם אלסיירו קסטיליו כבר בסיבוב הרביעי, הוא עשה בית ספר לבולדוזר שכולם פחדו ממנו למרות חוסר הניסיון שלו ומעטים גם קראו לו "היורש של טייסון" בגלל עוצמת החבטה שלו שזה סמואל פיטר האסון הניגרי... וולדימיר עובד כרגע עם המאמן מספר אחד בעולם האיגרוף המקצועני אמנואל סטיוארד שגידל מתאגרפים כמו לנוקס לויס וטומי הירנס ועבד תקופה עם אוונדר הוליפילד בשנים הטובות שלו... אני לא רואה שום סיבה למה שוולדימיר לא ינצח את קריס בירד... אפילו בנוק אאוט... מה שקרא בקרב של וולדימיר נגד למונד ברוסטר זה שלאחר הבדיקות הרפואיות של וולדימיר קליצ'קו אחרי הקרב נמצא כי יש לו לחץ סוכר גבוה מן הרגיל בדם ואפילו גבוה יותר משל חולי סכרת בזמן התקף... החשד הוא שוולדימיר קליצ'קו הורעל באיזשהו שלב במהלך הקרב... אין הוכחות שהצוות של ברוסטר קשור לזה איכשהו אך זו הגרסה נכון להיום... וולדימיר פשוט התמוטט בסיבוב החמישי למרות שהיה ביתרון ברור לאורך כל הקרב...

lior851

New member
אני אתן לך כמה סיבות.

מאז ההפסד של בירד לקלצקו, בירד לא הפסיד שום קרב, הוא יבוא לקרב נחוש בכדי להחזיר לעצמו את הכבוד על הקרב הגרוע שהוא עשה מול קלצקו, בדרך הוא עשה קרבות וניצח מתאגרפים כמו דיויד טואה והוליפילד, דיויד טואה הוא מתאגרף יותר טוב מסמואל פטר המתאגרף הכי בכיר שוולדמיר ניצח. לוולדמיר כזכור יש לסת זכוכית, דבר שהורס לו קרבות אבל למשל בקרב מול ברוסטר כמו שאמרתי זה היה ניראה סתם כמו בעיה מנטלית של וולדימיר, הסיפור שהוא הורעל ניראה לי קצת הזוי ונישמע כמו תירוץ. וולדמיר הפסיד בזמן האחרון ללמון ברוסטר ולקורי סנדרס , מתאגרפים לא מהשורה הראשונה, ובמידה והם היו ניפגשים עם בירד הם היו מפסידים. למרות שניראה שוולדמיר חזר על הסוס בניצחון שלו על פטר, לדעתי זאת הייתה תצוגה חוסר ביטחון של וולדמיר, הוא עשה הכל בשביל להמנע מהעימות הקטן ביותר עם פטר, בגלל שהוא יודע שבמכה הראשונה של פטר הוא היה נופל, וראינו בקרב הזה שהוא נופל ממכות שאפילו לא הונחתו, זה היה מגוחך מבחינתי. אם מדברים על עוצמה במכה לדעתי טואה חזק מפטר מהיר מפטר וטכני יותר מפטר ועדיין בירד ניצח אותו. צריך גם לזכור שבירד הוא האלוף ולדעתי הוא לא היה ניפגש עם וולדמיר לקרב חוזר אלה עם הוא היה בטוח שהוא הולך לנצח את הקרב. דרך אגב קראתי אפשהו שיש קצת בעיות עם הקרב של וולדמיר ובירד ידוע לך משהו בנושא ?

BROWN BOMBER

New member
כמובן שיש בעיות...

כל פעם כשאלוף מהסוג של קריס בירד או ג'ון רויז אמור לפגוש יריב חזק באמת שמהווה איום רציני על התואר בו הם מחזיקים - תמיד חייב להיתפקשש משהו... "האלופים" האלה ממשיכים להגיד שמוכנים להיתחרות מול כל מתאגרף, בכל מקום, בכל זמן ובאותו זמן הפרומוטרים שלהם דואגים לשבש את העניינים ולדאוג שאותם המתאגרפים שיכולים לאיים על התואר לא יגיעו לקרב... כך קרא כשהציעו לרוי ג'ונס לפגוש את מייק טייסון במקום ג'ון רויז... כזכור אז טייסון היה כבר לא אותו טייסון ולא ניצח יריב רציני מאז 1991 כשניצח את רייזור ראדוק... אבל משום מה רוי ביקש עבור הקרב סכום של כ 100 מליון דולרים מה שלא נראה בכל היסטוריה של האיגרוף עד היום... כמובן שקריס בירד מפחד פחד מוות מוולדימיר קליצ'קו... הוא כבר תקופה ממושכת מתחמק ממנו... מי שהיה אמור לפגוש את בירד בהתמודדות האחרונה שלו על התואר זה דווקא וולדימיר ולא דווארי וויליאמסון שאותו קליצ'קו ניצח בקלות מספר קרבות לפני כן... אבל בירד היה צריך להגן על התואר והוא בחר לעצמו יריב שלא שווא הרבה בזירה ולא מסוגל לקחת ממנו את התואר... גם אותו הוא ניצח בקושי... בעניין וולדימיר קליצ'קו... קורא לו היום בדיוק את מה שקרא לשיין מוזלי... למרות ההפסדים החבריה האלה מסרבים לרדת ליגה ולהיתחרות במספר קרבות קלים יותר אלמנת לחזור לעצמם אחרי ההפסדים... הם הולכים ישר על הקרבות הקשים יותר ואפילו מסוכנים לא פחות מהקרבות עם השמות הגדולים... מוזלי למשל אחרי ההפסדים שלו לוורנון פורסט בחר להיתמודד מול ווינקי רייט שבזמנו עשה לו ולאוסקר דה לה הויה צרות עוד בזירה החובבנית... והיום למרות הסגנון הלא כל כך מתאים לזירה המקצוענית הוא מנצח את הטובים ביותר... צעד אמיץ מאוד של מוזלי לפגוש אותו... גם וולדימיר קליצ'קו לא היסס מלפגוש את הקובאני הבלטי מנוצח ועוד שמאלי בשם אלסייר קסטיליו שהתגלה כיריב שלא שווה את הנעליים של קליצ'קו... לאחר מכן הוא בנה תכנית קרב מושלמת ועשה בית ספר לאסון הניגרי סמואל פיטר... בירד זוכר את החבטות שהוא ספג מוולדימיר בקרב הקודם שלהם והוא ממש לא רוצה להיכנס שוב לצרה הזו... אני לא האמנתי שבירד בכלל הסכים לקרב נגד קליצ'קו וכלל לא מופתע מזה שפתאום נוצרו בעיות פתאום...

למעלה