קליפ חדש לטיילור סוויפט!

ערן1987

New member
קליפ חדש לטיילור סוויפט!

זמרת הקאנטרי הצעירה כבר מזמן הפכה לזמרת פופ מן המניין ועכשיו היא משחררת קליפ לסינגל החדש "22" שממשיך את הקו המוסיקלי של הלהיטים הגדולים We Are Never Ever Getting Back Together ו-I Knew You Were Trouble. השיר לקוח מ-"Red", אלבומה האחרון והמאוד מאוד מצליח.

מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ? מהי לדעתכם הסיבה שהפופ המפתיע (יחס אליה) של טיילור זוכה להצלחה מסחרית כה ענקית? האם לדעתכם היא מביאה משהו חדש לעולם המוסיקה?

Rud3 Boi

New member
הגשימה לי חלום!!!!!

ידעתי שזה יהיה סינגל, אבל רק התפללתי שהקליפ יהיה טוב.
הקליפ יצא מעולה! - היפסטרי, מגניב, משוחרר, משהו שטיילור עוד לא עשתה. המסיבה בסוף נראית כמו פרק של גוסיפ גירל, הוא מסוג הקליפים שבנות צעירות יעופו עליו.

זה כך כך שונה ממה שטיילור עשתה אי פעם, וכל כך מגניב, אהבתי מאוד.

הפופ של טיילור מצליח כל כך, כי היא עושה מוזיקת פופ מיינסטרים באמת באמת טובה וממכרת.
היא לא מביאה משהו חדש ברמת המוזיקה, כי בסה"כ זו מוזיקת פופ-מיינסטרים שנעה על טרנדים, אבל היא כן מחדשת משהו מבחינת תדמית.
טיילור מאוד girly ומתוקה, והמון בנות ברחבי העולם מתחברות לזה.

התכוונתי להגיב להודעה הראשית אבל גם לך זה

בסדר...נראה לי.

הקליפ הזה מרגיש לי אבריל לאבין 2013. פשוט זוועה.

ערן1987

New member
אני לא חושב שהיא מנסה להיות מגניבה

אלא סתם להיות כיפית וקלילה

היא לא משדרת אמינות אבל עזוב את ה"תדמית"

בצד, כי זה פחות חשוב. המוזיקה שלה גרועה! היא נשמעת כמו שאריות של אבריל לאבין. היא משעממת, היא מייגעת, היא סתמית.

Rud3 Boi

New member
את מדברת על השיר הזה ספציפית?

אם כן, אני מסכים איתך, גם לי היא מזכירה את אווריל בכל מיני קטעים.
אם את מתכוונת בכללי, טוב מאמי
.

Rud3 Boi

New member
תכלס את אמורה לחבב אותה

היא היחידה שלא מוכרת את גופה

זה ממש לא המדד לחיבה שלי.

המדד לחיבה שלי אצל אמנים ואמניות היא מוזיקה טובה.

אבישי ר

New member
שיר שמתאים לקרלי ריי ג'פסן לעשות.

לא אוהב אותו. משעמם אותי כמו כל שיר אחר שלה (חוץ מIKYWT המעולה שאפילו יש לי אותו באייטונס).
אני באמת לא מבין מה ההתלהבות ממנה. טרחתי לשמוע את RED לפני כמה חודשים כדי להבין אם באמת יש בה משהו מיוחד ואני באמת לא מצליח להבין מה ההתלהבות. אבל שיהיה, היא מעניינת אותי כמו האלבום של שר שיוצא השנה (לא מעניינת אותי בכלל).

ערן1987

New member
כן נו, זה קליל וכיפי וזורם ולא רציני ולא כבד

וזה עשוי טוב וזה מדבק רצח וככה צריך לעשות את זה! דאמט, קצת קלילות לא הזיקה אף פעם, במיוחד אם היא מבוצעת טוב ככה

2Dirrty4U

New member
סוג של נצל"ש כזה על טיילור

אני היחידה שרואה את I Knew You Were Trouble בטלוויזיה ומתבאסת כל פעם מחדש שזאת לא הגרסה עם העז?

למעלה