קלטו על מה חלמתי;

lonestar2003

New member
קלטו על מה חלמתי;

הייתי בהריון ולפתע פתאום נולדה לי הילדה. הייתי אמא. וזה היה לי קשה לעיכול, שאני - אמא. לא עברתי את הלידה, אלא הסתפקתי בעובדה שיש לי ילדה חמודה ואם אני לא טועה אפילו היה לה שם, היא היתה לבושה בורוד והיתה באמת מדהימה. לא ידעתי אם לספר להורים. הייתי מאוד נבוכה וחשבתי על כל ההשלכות שבלהיות אם חד הורית. התלבטתי כן לא , לספר, להביא לאימוץ, להיות אמא. כשלפתע באה חברה ואמרה לי לפתוח את החלון. אני פותחת את החלון וליאון שם (what the f**k??) לא זוכרת מי היו איתי שם אבל הוא היה מאוד נחמד ומאוד כרגיל. ואני עמדתי קצת בנפרד בגלל הילדה. הרגשתי שעכשיו כשיש לי ילדה אני שונה ובוגרת יותר. משם זה זרם. החברות יצאו מהחלון (קטע מוזר) ואני עמדתי על אדן החלון הרחב והייתי איתם, אבל משם, מהצד השני של החדר. השקפתי אל מין חצר כזו (שבה היו כמה חברות והוא) ורצו צחוקים מטורפים. לא זוכרת מה, אבל אני זוכרת שהיה ממש מצחיק. פה כבר זרמתי איתם ואני זוכרת שהיה מממממש מצחיק. חשבתי לעצמי שאם אני אשאיר את התינוקת אני אאבד את נעוריי, את שנות התבגרותי ובמהלך כל החלום התלבטתי. ניסיתי לדמיין את עצמי עובדת ובו בזמן אמא. לומדת ובו בזמן אמא. דמיינתי את עצמי נשארת בשגרת חיי, בדברים שעושים לי טוב וחשבתי כיצד הילדה תשתלב בעניין. כיצד אוכל להתקדם? האם לספר להורי? אני אמא! ילדה ילדה ילדה! וואי, אני פתאום קולטת את המשמעות הנסתרת שבחלום. אמאאאאא... בכל אופן, טלפון מחברה העיר אותי. חזרתי למציאות. ללא ילדה וללא ליאון
יום טוב שיהיה לכם.

muma

New member
חח.. מתוקה אם זה יבוא באחד הימים,

אנחנו נתמוך בך בכל החלטה
אבל אם אני זוכרת את הגיל שלך נכון, יש לך עוד מספיקק זמן..

mushie

New member
דייייייי

אתמול ישבתי עם אחי וחברה לראות את הסרט "הניצוץ" ולכל המעוניין זה סרט קקי לגמרי! אז ישבו וגיליתי עד כמה אני ואחי כל כך דומים!! לשנינו יש פחד ממים עמוקים וחשוכים, כאשר אנחנו לא רואים את הקרקע! לשנינו ירדו דמעות בקטעים המפחידים (והקטע שאחי לא בוכה בכלל. אך בסרטים כן!), אנחנו אומרים דברים באותו זמן, חושבים על אותם דברים, משלימים משפטים אחד של השני, וזה נמשך! אני כל כך אוהבת אותך!!! בכל מקרה, אז לא תאמיני אבל גם אני חלמתי על אריק וליאון... *שוב* על ליאון כבר חלמתי כמה פעמים. ועל אריק שכל כך אהבתי אותו שנה שעברה לא חלמתי עליו בכלל חוץ מהיום בלילה. בואנה, החלומות שלי על ליאון ועל החבר של האח מגיעים אליי כמעט כל לילה. מוזר! אני לא זוכרת במפורט את החלום. אבל זה היה משהו כזה. הגעתי באוטובוס מאורגן לסט של Y בלילה, רק שהמקם היה נראה בדיוק כמו הדירה של חברה שלי. אני אספר ממש בקצרה, כי אני לא זוכרת. אז אני זוכרת שאריק היה באחד החדרים, וניכנסתי לחדר, והוא בא אליי בקטע של "תחתמי לי על האף, אוזן, גרון", הוא אמר שהוא נכנס פעם לפורום וראה שאני רוצה שיבקשו חתימה ממני (אני לא רוצה באמת...), אז הוא כזה קרץ כמו הסמיילי, ונתן לי נשיקה על הלחי ואמר שלום. מפה לשם דיברנו על ליאון, ועל כך שהוא עומד להתחתן עם חברה שלו, אבל אסור לי להגיד לאף אחד, כי ליאון לא רוצה שזה יתגלה. הבטחתי שאני לא אגלה. פתאום ליאון נכנס לחדר, ואני זוכרת שידעתי שאריק עדיין בחדר, אבל כאילו הכחשתי את זה, והתחתי לדבר עם ליאון כאילו אריק לא בחדר. אז דיברתי איתו על כמה שאהבתי את אריק, התמונה על הקיר, החשיבה המרובה עליו במשך שעות הלימודים. בקיצור, הוא היה חלק מחיי במשך השנה. כשהיה לי עצוב, הדלקתי תוכנית של הבנים שבמקרה הקלטתי, ומיד הוא שיפר את הרגשתי. הוא גרם לי לצחוק ולצאת ממצבי דיכאון שאף אחד לא עזר לי לצאת מהם. דיברנו כמה זמן... אז שאלתי את ליאון אם גם בנים לפעמים מרגישים דחף מסויים שהם רוצים חיבוק (המשך יענו מהחלום הקודם עליו), אני לא זוככרת מה הוא ענה. לאחר מכן ליאון שאל על התמונות מהמפגש, אז אמרתי לו שהבטריות נגמרו, וצריך להטעין אותן בשביל להוציא את התמונות (מה שד"כ נכון! אבא שלי אמר שאני צריכה למצוא את המטען ואז רק נוכל לעלות את התמונות). שאלתי אם הוא רוצה שניפגש איפשהו ואני אבא לו את התמונות (חחחחחח... שיר הזדונית מנסה לפתות את ליאון לבלות איתה זמן לבד.. חי חי חי
) בסופו של דבר החלפנו טלפונים וקבענו שנדבר. באסה! אני לא זוכרת את הפלאפון שהוא אמר לי, אני בכלל לא בטוחה שהוא ממש אמר, אני רק זוכרת שהחלפנו. כאילו, מה? אפילו בחלום שלי הפלאפון שלו חסוי..
. ברגע הזה של החלום קרה לי את הדבר הכי הכי מוזר בעולם! הייתי חצי ערה, והייתי בקטע בחלום שאנחנו מחליפים טלפונים, ובאותו זמן גם חשבתי על המפגש, ועל איך שהוא שם את היד עליי כזה בגב התחתון(משהו שלא זכרתי אחרי המםגש! זה פתאום צץ לי!), וא הרגשתי כאילו מישהו מעביר את היד שלו על הגב שלי. והרגשתי את אותו תחושה כשהרגשתי כשליאון שם את היד. אני ממש לא מבינה מאיפה זה בא! וזה ממש מפחיד אותי! כי אף אחד לא היה בבית, ובדיוק התחלתי לקרוא משהו על רוחות רפאים. פאקינג ספוקיייייי. ולונסטאר, בקשר לחלום שלך, אולי החלום מנבא את העתיד... את משתמשת באמצעי מניעה?

mushie

New member
רק להוסיף.

ישנתי בלי חולצה, ואניזוכרת שממש הרגשתי את המגע של היד מלטפת לי את הגב. אני זוכרת שהמגע היה נורא רך ועדין, כאילו בקושי מורגש.

למעלה