קלבלנד קורעת את המאבריקס בדאלאס

billc

New member
לאטלנטה מספיק 7 נצחונות מתוך 19 משחקים

כידי לסיים ראשונים במזרח (גם בגלל מאזנים פנימיים)

TheReturn23

New member
כמו שאמרתי ממש בתחילת העונה

אטלנטה תסיים ראשונה קליבלנד שניה

billc

New member
קשה לי להאמין שזה היה בתחילת העונה, נראה יותר שזה היה כמה

משחקים אחרי שמוזגוב הגיע שזה משהו כמו אחרי חצי עונה

billc

New member
אתה מהמר כבד, אתה יודע מה שאתה מדבר, אבל יש לי שאלה

לאחר האמרה הזאת, קלבלנד הפסידה 10 משחקים מתוך ה12 הבאים שלה, אם הייתי שואל אותך בתור מהמר בינואר 13 היכן קלבלנד תסיים, האם היית אומר אות דבר?
בא נאמר כך, אם קלבלנד היתה נשארת אם אותו קבוצה שהיתה בסוף דצמבר, בלאט ככל הנראה היה בדרכו לישראל וקלבלנד היתה אחת הקבוצות הגרועות בליגה

billc

New member
בשורה טובה לממפיס, ספרס עלו למקום השישי

מצד שני לדאנקן היתה פציעה מסויימת במשחק

Executioner

New member
יצא לי לראות את המשחק מול טורנטו

סך הכל הנעת הכדור שם, גם הידיות מאופסות פחות או יותר. ההגנה של טורנטו איפשרה הרבה זריקות פתוחות, חלק בגלל חוסר ריכוז בהגנה של טורנטו חלק כתוצאה מהנעת כדור. מה שכן ברבע הרביעי טורנטו די השתלטה על ריבאונד התקפה ואם לא חוסר במסיימים מתחת לסל המשחק היה צמוד יותר מאשר היה צריך להיות. אבל שוב, הנעת כדור ושלשלה של דני גרין חתמה את המשחק.

ניצחון מרשים. לאוהדי דאלאס מתחיל להמאס מרונדו

רבע ראשון די מלחיץ אבל מאז שליטה מלאה בהתקפה ובהגנה. לקבוצה היו 2 ימי מנוחה
וזה איפשר לבלאט לעבוד על כמה דברים באימון, שדיווחים סיפרו שהיה טוב מאוד. נתון די מעניין ששמעתי עכשיו
המאזן של קליבלנד לאחר 2 ימי מנוחה או יותר עומד על 13-0. אם לא בדיוק אז פחות או יותר.
&nbsp
זה די מעודד לקראת הפלייאוף.
&nbsp
היה לקליבלנד קצת מזל האמת עם כמה החטאות לא אופייניות של נוביצקי שיכלו ליצור מיני מומנטום למאבס, מצד שני
הקאבס הקשו מאוד על דאלאס לייצר קליעות חופשיות, מעט מאוד מבטים פתוחים. מי שדווקא עשה צרות היה אמארה, שחקן שהקאבס פחות הוטרדו ממנו בהכנה למשחק. ראינו גם סוף סוף גם כמה מהלכי התקפה מתוכננים, ביניהם הכנסת
כדורים ללואו-פוסט ללאב כשהוא חותך פנימה. זה משהו שיהיה קריטי לגיוון ההתקפי בפלייאוף. מוזגוב שיחק ברבע הרביעי לראשונה מאז שנת תרפפ"ו.
&nbsp
אוהדי דאלאס מנגד לא מצליחים להבין את הטרייד עם רונדו ולא מבינים למה היו צריכים אותו
כשעד לאותו הרגע היו קבוצת ההתקפה הטובה בליגה.
&nbsp
יום חמישי מול סן אנטוניו שמתחילה לחזור לעצמה וזה כבר אמור להיות סיפור אחר לגמרי. בלאט קנה לעצמו
נקודת זכות בהופעה של הקבוצה היום. אפילו לברון שיחק רק 28 דקות.

TheReturn23

New member
לברון מתחיל להעריך את בלאט

רואים את זה תוך כדי משחק, לא מעט פעמים לברון מפנה את הפנים לכיוון הקואץ לקבל הוראה לתרגיל

billc

New member
נתון מעניין שציינו שמאז הפסד האליפות לדאלאס, לברון לא הפסיד

להם , המשחק הראשון נגדם הוא לא שיחק

fatnoam

Active member
אני חושב שהטרייד על רונדו יוכיח את עצמו בפלייאוף

כי רונדו שחקן פלייאוף מדהים.
&nbsp
מצד שני, השאלה היא אם רונדו לא היה בא, ולא היה מופר האיזון הטוב שהיה שם, אולי לדאלאס היתה ביתיות + סדרת סיבוב ראשון קלה יותר.
&nbsp
אני חושב שבנקודת הזמן ההיא גם אני הייתי עושה את הטרייד על רונדו.

rapgamer4ever

New member
מסכים עם השורה האחרונה שלך

בזמנו הייתי בין המבקרים של הטרייד- לא חשבתי שדאלאס תשתפר ממנו וכל הבעיות שחשבתי שיקרו אכן קרו.
למרות הכל, זה לא שדאלאס הייתה בעמדה לצאת מהמערב לפני שלושה חודשים. הם לקחו הימור עם סיכויי הצלחה יחסית נמוכים (לכן אני כלל לא מופתע מכך שהם אפילו פחות טובים מקודם). עדיין זה היה הימור שווה לדעתי, אפילו בשביל הסיכוי הקטן שרונדו כן היה מצליח להשתלב בצורה מושלמת והופך את המאבס לקונטנדרית אמיתית. דאלאס לא ויתרה על נכסים משמעותיים בטרייד וצריך לתת כבוד לקיובן על המהלך. אני גם הייתי מבצע אותו בזמנו מתוך גישה של "אין לי מה להפסיד, עדיף לתת all in ולקוות לטוב".
אי אפשר להתמודד על האליפות 10 שנים ברצף, אין מה לעשות.

rapgamer4ever

New member
ואם משתמע מהתגובה שלי שאני קובר את דאלאס

אז לדעתי הם באמת אחת הקבוצות הפחות טובות בפלייאוף המערבי אם לא ה-. יחד עם מה שמסתמן כסיבוב ראשון מול גולדן או ממפיס, אני באמת לא חושב שיש להם סיכוי לעבור סיבוב.

נצל"ש - אוהד סיאטל סוניקס מחפש קבוצה חדשה

קונור בן ה-16 החליט שנמאס לו לחכות ושלח מכתב לכל 30 קבוצות הליגה. במכתב ביקש שישכנעו אותו למה כדאי לו לבחור בפרנצ'ייז כקבוצה לאהוד אותה.
הוא ממש השקיע. שלא בהתאם לגילו הצעיר, הוא אפילו כתב את המכתבים בכתב ידו. אפילו צייר את הלוגו של כל קבוצה על כל מכתב.

היחידה שענתה - מינסוטה טימברוולבס. מכתב מודפס, חתום בעט עם חתימת נשיא הקבוצה כריס רייט, שבו מצויינות 10 סיבות מדוע כדאי לבחור דוקא בוולבס.
לא רק זה, הוולבס שלחו גם כדורסל חתום [!] ע"י כל שחקני הקבוצה - אלא שכנראה מדובר בכדורסל ישן, מכיוון שמופיעה גם חתימתו של לוק רידנאוור [היינו, מתישהו בין 2010-2013. ואולי זה אפילו מכוון, כי רידנאוור שיחק הרבה שנים בסיאטל]. עדיין מגניב מצדם.

זה המכתב שנשלח. שימו לב ללוגו המצויר. יפה מאוד.
זו התשובה של הקבוצה. שימו לב ב-4 שיש טעות באיות של זאק לאבין [רשום Levine במקום Lavine, כפי שאכן מופיע נכון ב-5].
וזו תמונה של המכתב שקיבל, לצד המעטפה והכדור.

וזה הפוסט המלא. יש שם עוד כמה תמונות של הכדור והמכתבים שנשלחו לפורטלנד בלייזרס ומילוואקי באקס.

rapgamer4ever

New member
סיפור יפה

FrecCo

Active member
מגניב לאללה

כל הכבוד למי שכתב לו את המכתב בשם הוולבס, עשו לו חיים קלים
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אדיר!!! אני שוקל להפוך לאוהד מיניסוטה בעצמי בעקבות זה

Nirwood

New member
מדהים...

אם זה היה קורה בארץ מנהלי הקבוצות היו מנקות את התחת בשירותים עם המכתב של האוהד.

למעלה