קיין החליט להגיד שלום

Rock n Sock

New member
קיין החליט להגיד שלום

קיין, בן ה-39, הודיע להנהלת ה-WWE כי הוא מעוניין לפרוש בקרוב, אולי עוד בינואר הקרוב (2007), כשאמר להנהלה שהוא השיג כבר את כל מה שרצה בקריירה שלו. למרות פרישתו המתוכננת, העניין הזה לא ישפיע על כל השותפות שיש בין ה-WWE וסרטו של קיין, See No Evil, מבחינת הפרסומים וכו'. אחד מאנשי ה-WWE אמר עליו, "קיין הוא האדם המכובד ביותר בחדר ההלבשה של RAW. הוא מטפל בעצמו בצורה מאוד מקצועית וזה יהיה חבל אם הוא יסיים את הקריירה שלו בלי ריצה ראויה עם התואר העולמי." קיין צייר מס' פעמים כי הכהונה הקצרה שלו (בת היום) מ- 1998 לא מפריעה לו, אך למרות זאת, מס' אנשי WWE (וביניהם וינס מקמהן) דווקא כן הרגישו שאת קיין מטרידה העובדה שהוא לא היה אלוף עולם לזמן ממושך יותר במהלך הקריירה. למרות שכרגע קיין ב-RAW, היו מס' תכנונים לתת לו את אליפות העולם (זו של סמקדאון) בנו וואי אאוט או ג'דג'מנט דיי, אך התכנונים האלו בוטלו. מקור נוסף אומר שכשהציעו לקיין ריצה אפשרית נוספת עם התואר העולמי הוא השיב, "זה הזמן של הצעירים לפרוח." לפני פרישתו, קיין מעוניין להיות בפיודים עם בובי לאשלי, רנדי אורטון וג'ון סינה. הוא בנוסף מעוניין להתאחד פעם נוספת עם אנדרטייקר כצמד. אפרופו טייקר, האחרון הביע בפני ההנהלה את רצונו שדווקא קיין יהיה זה שיסיים את ריצתו הבלתי מנוצחת ברסלמניה, אך קיין דחה את הרעיון ואמר שהוא אינו מעוניין לפגוע במורשת של טייקר. בתור אוהד קיין המתאבק יהיה חסר לי. מה דעתכם? קישור לידיעה

scso

New member
פשש,לא ידעתי שקיין כזה אדם

לא אנוכי.הפתיע אותי מאוד,לא היה מעונין לקבל ריצה נוספת עם האליפות,לא לנצמח את אנדרטייקר במניה(!). אני אישית תמיד אהבתי את קיין,במיוחד בתקופה שלו עם המסכה. כל הכבוד לקיין על הקרירה המכובדת שלו,ואני שמח מאוד שהוא מקבל בחדר-ההלבשה את הכבוד הראוי לו.

h a r r y4

New member
בן אדם נפלא לפי התגובות שלו פה

לכל ההצעות. אמנם הוא לא מתאבק טוב, אבל כשצריך לכבד מישהו על קריירה נפלאה- אני מוכן לראות אותו רץ עם התואר או משהו. אפשר לראות שהאיש מאוד מכובד בחדרי ההלבשה. אני מקווה שהוא ימשיך באיזה תפקיד ב WWE אחרי הפרישה, ושירבו אנשים כמוהו ב WWE!

Brockster

New member
גם אני קראתי על זה ממש לא מזמן

ואני לא יכול לומר שהופעתי. למרות שקיין הנוכחי לא גרם לי שום הנאה בשנים האחרונות, די עצוב שאדם שכזה פורש מההאבקות, במיוחד כאשר אנחנו שומעים עוד ועוד עד כמה גלן ג'ייקובס בנאדם עדין, חביב וחייכן מאחורי הקלעים, עד כמה כולם מעריכים אותו, והכי חשוב, בהמשך לדוגמאות של וינס וטייקר שציינת- בנאדם צנוע שלא רצה אף פעם את הספוטלייט, ולא השתמש בוותק שלו בשביל קידום בחברה. קראתי שקיין כבר חתום על SEE NO EVIL2, ככה שאולי הוא יפתח בקריירת משחק בהוליוויד, משהו שללא ספק מגיע לו אחרי כל השנים של העבודה הקשה, פיזית ומנטלית ב-WWE.

ggaall1

New member
אחרי שקראתי את זה..

אני חושב שמגיע לו ריצה עם התואר. הוא לא כזה גרוע.. והוא אפילו די טוב. גמלי הוא יהיה חסר. כל הכבוד לו.

עונה

שמעו, קיין בנאדם סבבה ביותר! הוא לא רוצה לעצור אפ'חד ולא לפגוע בשום קריירה של אחרים, בן אדם פשוט אחלה! חבל לי שהוא עוזב כי אישית אני מאוד אהבתי את הדמות וכל השטויות האלה..

שי מילר

New member
מנהל
חבל.

אמנם הדמות שלו כבר גוססת מספר שנים ורק מחכה להמתת חסד, אבל האדם עצמו נחשב בעיניי לסוג של מודל לחיקוי במה שקשור להתמדה ונחישות. 9 שנים בארגון בלי אף ריצה ראויה עם התואר זה די גרוע. אולי עוד יתקנו את זה. שיהיה לו בהצלחה לאחר הפרישה בשנה הבאה.

pasiava

New member
קשה לומר שקיין מספק קרבות טובים

אבל עדיין אני חושב שמגיע לו
ענקי על ההתנהגות שלו מאחורי הקלעים. אדם צנוע שלא מחפש את אור הזרקורים. מאוד הרשים אותי שהוא אמר"עכשיו זה הזמן של הצעירים לפרוח". זה מראה שהוא חושב גם על עתיד החברה ולא על עצמו. קיין, תחסר לנו.

DDN

New member
אני גם נדהם לטובה מהדברים של קיין

זה יפה שישנו מתאבק שמבין את העסק ויודע לא להיאחז בוותק שלו, וכן לפנות זמן מסך לצעירים. קיין הוא איש גדול עם יכולות סבירות ביותר בזירה. אני אתגעגע לפרצוף המכוער שלו ולחיוך ה"תינוק של במבה" של קיין המרושע.

הוא נשמע בנאדם מקסים

בחיי, אף פעם לא ראיתי אותו ככזה! קיין (כמתאבק) אף פעם לא "עניין" אותי באופן בלתי רגיל אבל יש לציין שכאדם (על פי הדברים שאמר) הוא עושה רושם חיובי ביותר! כל הכבוד לו! וחבל שאין יותר כמותו.

kendog keds

New member
אני לא נדהם ולא מופתע בכלל

כל השנים האלה שהוא מתאבק בדרג גבוה, מעולם לא שמענו על דרישה כלשהי שהוא הציג, ג'וב שהוא סירב לעשות או תלונה כלשהי על תוצאת קרב זו או אחרת. הדבר היחיד שזכור לי הוא שהוא הרגיש שהדמות שלו לא ממצה את עצמה בסטוריליינים המעוותים שנותנים לו, שזה האמת די נכון. קיצר, קיין תותח עולם כבר המון זמן. חבל שהצפייה ברו הזכירה לי כמה הדמות שלו במסיכה הייתה מאיימת וכמה כמו שהוא עכשיו הוא נראה כמו רכיכה.

Swanton Bomb

New member
וואו

קיין נשמע בן אדם ממש טוב ונחמד ואני בהחלט מצדיק את הכבוד כלפיו.

Raw Is Jericho

New member
חבל מאוד...

אני אוהב את קיין. הוא גם נשמע בן אדם מאוד נחמד. אני מבין שהוא לא רק חושב על עצמו, אם הוא מוותר על טייטל שוטים לאליפויות ראשיות, על ניצחון על טייקר ברסלמניה ועוד הוא ממש מתחשב. הוא יהיה חסר

הייתי מארק שלו בעבר ../images/Emo10.gif

תמיד שמעתי שהוא בנאדם נפלא, ואני עדיין מאמין שהגיע לו להיות אלוף עולם ב2001. אפשר לסדר משהו עכשיו, ניצחון על סינה ושליטה בתואר לשלושה חודשים יהיה מתנת פרידה נפלאה עבורו, ואני לא אתנגד לה.

1000omri1000

New member
החמצה ענקית

אני תמיד אמרתי שאם קיין היה פורץ בתקופה אחרת בלי כל אלה שהטילו עליו צל (הפיוד של אוסטין-מקמן, רוקי, טייקר), הוא כבר היה אלוף יותר מפעמיים, ובטוח לתקופה של יותר מיום. בקשר למה שהוא אמר הוא באמת נשמע בנאדם ענק אם הוא וויתר על אליפות ראשית בשביל צעירים ואפילו על אחד הדברים הכי יוקרתיים שאפשר להשיג (ניצחון על טייקר ברסלמניה), ואני מאוד תומך בריצה שלו עם התואר לפני הפרישה.

Raz Bob Marley

New member
משהו מצחיק-

הוא רוצה להיות בפיודים עם לאשלי, אורטון וסינה וגם להיות צמד עם טייקר בחצי שנה הקרובה(וזה אפילו פחות, בגלל כל האנגל הנוכחי שיש איתו ועם המסיכה)? חיי בסרט הבנאדם. מעניין איך יראו הפיודים האלה, טובים בטוח לא. בקשר לעזיבה שלו- וואלה, אני שמח. אני לא סבלתי מעולם את קיין, תמיד שנאתי את יכולות ההאבקות שלו ואת כל הסטוריליין שהיו סביבו(חוץ מזה של טייקר, שבהתחלה היה טוב מאוד). וזה שהוא נשמע בנאדם על הכיפק וממש נחמד, גם לא עושה לי הרבה, ולא בגלל זה אני רוצה שישאר בחברה. לא איכפת לי מי אדם נחמד ומי לא, כמו שאני לא ארצה שמייקלס יעזוב את ה- WWE רק בגלל שהוא בנאדם חרא, כי אני מאוד נהנה מימנו בזירה ומחוצה לה. בדיוק אותו דבר ככה עם קיין, רק ההפך. אני מאחל לו רק דרך צלחה בעתיד...

randy kit orton

New member
לא מצדיק את מה שאמרת אבל

זה כבר לשיכול לעתו של כל אחד וטעמו של כל אחד

כל הכבוד לו

יש הרבה מתאבקים שצריכים ללמוד ממנו. קודם כל חבל לי שאני לא יראה אותו אף פעם בזירה בלייב , אבל הוא צריך לפרוש . נקווה שיעשו לו פיודים מעניינים עד הפרישה.

SBarak2005

New member
חבל מאוד, הוא לא כל כך מבוגר שהוא

צריך לפרוש, אני הייתי שמח מאוד לראות אותו אלוף עולם.

bad4mod

New member
קיין

וואו. רק עכשיו אני מתחיל ממש לכבד את קיין למרות שגם לפני הידיעה מאוד אהבתי אותו ואת הגימיק שלו. הוא איש נורא נורא נחמד, אם הוא אמר באמת (ואני מניח שזה נכון) שהזמן לצעירכים לפרוח ולא מגיע לו להיות אלוף ושהוא לא רוצה לשבור את המורשת של טייקר הוא בן-אדם נורא טוב. קיין מתאבק ובן אדם גדול (תרתי משמע).

למעלה