קיים זיגוג לעוגות שעשוי אבקת סוכר

sharontze

New member
קיים זיגוג לעוגות שעשוי אבקת סוכר

ומים. הוא יוצא כזה לבן וטיפה נוקשה. יש למישהי/ו את היחס בין השניים? ואיך קוראים לזה (שלהבא אדע)
 
קחי אלתור על מתכון של clcl

זיגוג סוכר לעוגה: החומרים: ½ כוס חמאה מומסת 2 כוסות אבקת סוכר 1 וחצי כפיות תמצית וניל 4 כפות מים אופן ההכנה: מבשלים בסיר קטן, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת מרקם אחיד (כ-2 דקות לערך). מברישים את העוגה בנוזל החם ומניחים לצינון. השם הוא: זיגוג אנגלי.
 
קוראים לזה רויאל אייסנג והוא אכן

מים ואבקת סוכר או חלבון ביצה ואבקת סוכר היחס הוא לטפטף לתוך האבקת סוכר מים/חלבון (אפשר גם חלבון מוקצף) עד שמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה, אפשר גם להכין את התערובת קצת נוזלית ולהכניס לשקית זלוף או שקית אוכל מניילון שחור קטנטן בקצהה ולזלף את הקרם לכתוב או לצייר או מה שתרצי
 
למעלה