קיטורימפה

קיטורימפה

דייייייייייייייייייייייי אני חיה באח הגדול, חמותי היא יורם זק חייבת לעוף מפה איף

A D u d a

New member
חחח מה לא לראשי??? ואם כבר אז גם קיטורים מפה

שוב חולה שוב משופעת שוב הכל סתום ואני לא יכולה לנשום
הלכה לי השינה!!! כבר חודש, מאז שעברנו אני ישנה פשוט חרא!!! בין המחנק בחדר לקור כלבים לנחירות של החתיך שישן לידי וסתם לאבק שמגיע מהרעפים לסתם חוסר התרגלות לחדר החדש אני מתעוררת כמה פעמים בלילה וגמורה ביום
ושמישהו ייקח לי מפה את הגשם שחזר כי וואלה באמת שאין לו מה לחפש בצפון תל אביב ואני השארתי את המטרייה היום בבית

A D u d a

New member
אבל והייתי יכולה להרשות לעצמי

להיות חולה אך לפחות זרוקה מול האח הגדול כל היום

yulinka

New member
קר קר קר קר קר קר מאוד!!! !

למה למה אי אפשר במקום ללכת לעבודה , ללכת לאסוף את הילדון מהגן ולחזור הבייתה להתכרבל בשנ"צ מפנק???
למה למה למה ???? נ.ב. כנראה זה העונש שלי על זה שאני מתכננת לשלוח אותו לגן ביום שישי בבוקר ולצאת לשופינג מפנק עם אמא

Nicki

New member
לילד שלי-

אני מבטיחה לך שיש דרכים יותר מוצלחות למשוך את תשומת הלב שלנו מאשר להריץ אותנו למיון בפעם השנייה השבוע. מה קשור עכשיו אישפוז?

Nicki

New member
ילד חורף, זה מה שקרה

בשבוע שעבר היינו מאושפזים ל24 שעות בגלל וירוס שהוא ירש מאחותו הגדולה, ועכשיו אנחנו פה מאת ול לפחות עד מחר בגלל שהוא הקפיץ בבת אחת חום ל39.4, וכנראה שמדובר בדלקת בשתן. אהוב קטן שלי, כמה דקרו אותו אתמול... מסכני

זה רק מראה שכל רופא והאמת שלו

כי אנחנו מעל 40 ולא הופננו למיון ולא לאישפוז כן שהינו במוקד 3 ימים רצופים אבל זה משהו אחר

למעלה