אוףףףףףףףףףףף
התכנית המקורית: לקום, ללכת לעבודה ולקחת את הצ'ק האחרון שלא הספקתי לקחת אחרי שהתפטרתי, לנסוע למפגש פורום נייטוויש בעזריאלי ומשם לפגוש את עידן ושתי האחיות שלו בטעם העיר. התכנית בסופו של דבר: אתמול בבוקר התעוררתי כשהחתול מסתובב בכל הבית ומיילל, מתחרפן ופחות או יותר בוכה. אחרי זמן קצר הבנתי שהוא פשוט בוכה מכאבים... אמא הוזעקה, הוטרינר הוזעק למקרה חירום למרום שזה יום חופש שלו, והלכנו למרפאה. יש לו חסימה בדרכי השתן.. זה קורה לזכרים מסורסים לפעמים. ולעזאזל, הוא כל כך מסכן... אני כל כך מרחמת עליו. ארבע שעות ישבנו שם עד שטיפלו בו, ואז הוא היה צריך להשאר להשגחה עד הערב אז חזרתי ופשוט ישנתי שעה וחצי עד שאמא העירה אותי לקחת את החתול. הוא היה ממש אומלל כל הלילה וכל הבוקר (בחמש וחצי הוא עשה לי השכמה כשהגיע למיטה שלי, התיישב לידי ובכה) ויש לו צווארון כזה כמו ששמים לכלבים ויש לו פאקינג חיתול.. שזה נורא מצחיק אבל תכלס הוא פשוט אומלל. כשהוא התיישב לי על המיטה ובכה לא ידעתי מה לעשות ונלחצתי וחשבתי שהוא הולך למות והתחלתי לבכות גם כן... והכי זוועה, היה שאישה הגיעה עם הכלבה שלה למרפאה והוטרינר עשה לה המתת חסד, ו"זכיתי" לראות את התהליך כולל את האישה בוכה כמו אני לא יודעת מה. ובלע, באמת רציתי לראות את עידן אתמול. מילא המפגש, אולי יהיה מפגש אחר שאספיק להגיע אליו לפני הגיוס... אבל את עידן הייתי צריכה. ובלי קשר: מה לעזאזל אני אלבש למסיבת סיום המסריחה הזסו!?!?@#$ףר34םוריח