קיטורים

Magic Melody

New member
למה המחזור הזה לא נגמר

פור גאד סייקס?!?!?

Liraz 6q

New member
למה תמיד בשעות האלה

של הלילה אני נכנסת לשבזה רצינית?

עור הפנים שלי ממש יבש

ויש לי כמו קילופים כאלה של עור מת בשני צדי הפנים, ליד החיבור של קו הלסת לאוזן :| ואין לי כח להתחיל לקרוא וללמוד את החומר לתנ"ך אוח אני חייבת לברר כמה המגן שלי

89? למה נראה לב שאני אקבל את זה בשקט?!

ממש חוצפה בייחוד שכל השנה הציונים שלי לא ירדו מ90+ ובמתכונת הארוכה והקשה הזאת שהרוב בה היו בסביבות ב60-70 קיבלתי 89 איך היא מגישה אותי על 89 ראבק? אני חייבת לזוז לבית ספר איייייייף

OverSharing

New member
88 מגן בתנ"ך:|../images/Emo103.gif

אין לי מושג כמה קיבלתי במתכונת כי ל הלכתי לקחת אותה אבל זה ציון ממש מבאס, בעיקר כשהמורה מתה עליי:| ורציתי לראות מה קורה לשיער שלי כשאני מסתרקת. על הפנים]:

Public Pervert

New member
עוד יומיים מתכונת בביולוגיה

ומה לעזאזל נזכרתי עכשיו. אני לא יודעת לנצל את הזמן שלי.אני נזכרת יומיים לפני שיש מבחן ושלושה ספרים לסכם ומתחילה מההתחלה ובסוף עוברת על שמינית מהחומר. ואני ממשיכה להשמין,בדיוק אחרי שהתחלתי לרזות שוב.למה אני לא יכולה להחזיק מעמד יותר מיומיים? המזג אוויר הזה מעצבן אותי.אני לא מצליחה לנשום כמו שצריך.כל האבק הזה והחום הבלתי נסבל. אני צריכה כסף.ואני צריכה עבודה.ואני צריכה להוציא תעודת זהות,כי אני עוד מעט חוגגת 17 כבר. הזמן לא חוזר,הזמן עובר מהר ואי אפשר לעצור אותו.אז למה אני מתנהגת כאילו התחלתי את החופש ולא את התקופת בגרויות? ואני חייבת ידידים בנים.יש למישהי כמה לתרום לי?אני נואשת,נמאס לי מבנות.

THE ronch

New member
עמוס עמוס עמוס

יש לי מתכונת בלשון ביום ראשון (משמע חרישה היסטרית עכשיו 3 ימים+שני שיעורים פרטיים של שעתיים כל אחד מחר ומחרתיים) עבודה בהיסטוריה להגיש ביום ראשון שחשובה לי למגן עבודה בשלח להגיש ביום ראשון (WTFF, למי אכפת משלח עם כל הבגרויות על הראש?) ועוד שתי בגרויות ליוני ועוד עבודה על הראש ובא לי להתאבד ולמות ואנ'לא יודעת לשון לעזאDAMN.

EVE Lights

New member
לא לילה מרנין במיוחד

קודם כל עדיין כואב לי ולא כל הזוועה עברה אז זה אומר להתחיל שוב (ביום שבת בלילה) עוד טיפול חדש של 3 ימים אוף. אני מפגרת, הייתי צריכה לסיים עם זה כבר השבוע, אבל לאאא. (וחייבים לסיים לפני המחזור ואוף) והיה די רע כשהוא היה פה נעלבתי בטירוף מאיזו סיטואציה ופשוט התחלתי לבכות בהיסטריה ואז היינו כזה על המיטה ושתקנו ואני שונאת את השתיקה המעיקה הזאת כשאין לי מה להגיד וכל מה שאני מנסה גורם רק לעוד דמעות לצאת החוצה ומה אני יכולה להגיד כבר? שאני מרגישה מטרד? שאני מרגישה כ"כ קטנה ומציקה לפעמים? שרע לי? ואני אפילו לא יודעת למה? סתם. פשוט סתם. וזה שכואב לי אני מרגישה שרק הורס לי יותר ולא יודעת. לא כיף לי.

EROTOMANIA

New member
כואב לי הראש ברמות

ואני מתה מעייפות והעדשות מציקות לי ואני בטח מסריחה מסיגריות אני מעשנת המון :\ הייתי אמורה ללכת למדורה עם בירה והכל ואנשים חדשים והתלהבתי נורא ובסוף זה התבטל ומישהו ניסה לנשק אותי שוב ודחיתי אותו ועכשיו אני חוששת שהוא ישנא אותי בעבודה והוא אומר שלא אבל אף אחד לא אוהב שמשחקים איתו משחקים אני טיזרית בטירוף וייבשתי אותו ואני מרגישה אשמה. אין לי זין להתקלח עכשיו ובכלל ללכת לעבודה מחר כי מישהי שעובדת איתי היום התעלמה ממנה לגמרי כשנתקלתי בה בקניון כאילו, מה לעזאזל עשיתי שהיא מתעלמת ממני אחרי שאמרתי לה שלום? אני כל כך שונאת שמתעלמים ממני. טוב דיי לקטר יאללה למקלחת

Small talk

New member
שונאת את מרפי

בדיוק חשבתי ש'וואי כבר לא היה לי חצ'קון מלא זמן' צמח לי אחד בלילה
. חוץ מזה שהדבר הכי הזוי קרה לי היום בבוקר (אבל זה לא קיטור) בדיוק שהתעוררתי היה לי בראש את 'השיר שלנו' של אביב גפן, ואיך שהדלקתי גלגלצ השיר בדיוק התחיל (ולא היה רדיו אחר בבית על גלגלצ שאולי אני אשמע ממנו ואדבק).

mishmishonet

New member
ממ.

אני יושבת בספריה של ביה"ס כי אני אפסית והשיעור שלי התחיל ב8:50, והגעתי לפני שתי דקות בגלל האוטובוס שאיחר בפאקינג 25 דקות, ולהיכנס עכשיו כשיש עוד 20 דק' לשיעור, ועוד עם מורה ממש היסטרית כזו לא בא בחשבון. מה שאומר שאני אבלה את כל היום בהתחמקות ממנה. ובכלל, נהייתי תלמידה כזו מחורבנת. כאילו, אין עליי אפילו עט! מה קורה לי. חוץ מזה, אני לא רואה מצב בו אסיים את הסרט שלי בזמן, ואם כן, זה יהיה כרוך במוות של מישהו. והבאתי מצלמה לדגום איתה אבל שכחתי כבל ואם לא יהיה כאן למישהו אני די מתה, והדבר שאיתו הייתי אמורה לדגום מהDVD מת מה שאומר שחצי ממה שרציתי שיכנס לסרט שלי לא יכנס לשם. אוווווף איזה יום מזורגג%&^%&# (אבל יש גם אופטימיות, אז רגע, אחפש את השרשור המתאים)

Shusho

New member
אוףףףףףףףףףףף

התכנית המקורית: לקום, ללכת לעבודה ולקחת את הצ'ק האחרון שלא הספקתי לקחת אחרי שהתפטרתי, לנסוע למפגש פורום נייטוויש בעזריאלי ומשם לפגוש את עידן ושתי האחיות שלו בטעם העיר. התכנית בסופו של דבר: אתמול בבוקר התעוררתי כשהחתול מסתובב בכל הבית ומיילל, מתחרפן ופחות או יותר בוכה. אחרי זמן קצר הבנתי שהוא פשוט בוכה מכאבים... אמא הוזעקה, הוטרינר הוזעק למקרה חירום למרום שזה יום חופש שלו, והלכנו למרפאה. יש לו חסימה בדרכי השתן.. זה קורה לזכרים מסורסים לפעמים. ולעזאזל, הוא כל כך מסכן... אני כל כך מרחמת עליו. ארבע שעות ישבנו שם עד שטיפלו בו, ואז הוא היה צריך להשאר להשגחה עד הערב אז חזרתי ופשוט ישנתי שעה וחצי עד שאמא העירה אותי לקחת את החתול. הוא היה ממש אומלל כל הלילה וכל הבוקר (בחמש וחצי הוא עשה לי השכמה כשהגיע למיטה שלי, התיישב לידי ובכה) ויש לו צווארון כזה כמו ששמים לכלבים ויש לו פאקינג חיתול.. שזה נורא מצחיק אבל תכלס הוא פשוט אומלל. כשהוא התיישב לי על המיטה ובכה לא ידעתי מה לעשות ונלחצתי וחשבתי שהוא הולך למות והתחלתי לבכות גם כן... והכי זוועה, היה שאישה הגיעה עם הכלבה שלה למרפאה והוטרינר עשה לה המתת חסד, ו"זכיתי" לראות את התהליך כולל את האישה בוכה כמו אני לא יודעת מה. ובלע, באמת רציתי לראות את עידן אתמול. מילא המפגש, אולי יהיה מפגש אחר שאספיק להגיע אליו לפני הגיוס... אבל את עידן הייתי צריכה. ובלי קשר: מה לעזאזל אני אלבש למסיבת סיום המסריחה הזסו!?!?@#$ףר34םוריח

אוי מותק, ../images/Emo42.gif

זה קרה לחתול שלי לפני חודש-חודשיים. המסכן סבל נורא מכאבים (גם לו היה את הקונוס הזה והכל) אבל עכשיו (טפוטפוטפו!!!) הוא בסדר גמור והעניין נשכח ממזמן. זה יקח כמה ימים, אבל יהיה בסדר

use your guns

New member
85 ציון הגשה תנ"ך +

אתמול באיזה 1 בלילה פתחתי את הדואר האלקטרוני וקיבלתי מייל מהמורה לכימיה שבו היא ביקשה שנבוא היום ב9 והיא תיתן לנו את הציוני הגשה כי היא לא מורה של האינטרנט, וצריך לתת לציונים האלו את הכבוד... אוקיי, אני מסכימה עם זה... אז בקושי התעוררתי היום והגעתי לבי"ס ב9 ועשרה וחיכינו עד 10 והיא לא הגיע, אוז איזו ילדה התקשרה אליה והמורה אמרה שאין טעם שנחכה ונלך הבייתה כי לא מאשרים לה משהו...אנערף (היא הייתה בשיחה אצל המנהל) הלכתי למורה לתנ"ך והיא הסבירה לי איפה הטעויות שלי במגן ונתנה לי עוד מגן לתרגל קיצר, היה קצת מיותר ללכת לבי"ס, במיוחד כשאת הדרך חזרה עשיתי ברגל וכ"כ חם ;( אבל אני הכי מאוכזבת מהציון הגשה בתנ"ך...פעם ראשונה שמגישים אותי על פחות מ90 וההרגשה מבאסת טילים. אבל תכלס זו אשמתי, לא למדתי למגן ולמבחנים בקושי וגם הברזות לא חסר לי מקווה שיהיה טוב בבגרות...

LimiMimi

New member
ואו.

לכל החברות שלי מקדימים את הגיוס ל17 ביולי. אני רוצה בערך להתאבד. קודם כל, זה אומר שאין מצב לטיסה ביחד. יכול להיות שנטוס כמה, אבל בטח לא הגרעין. ובנוסף, התאריך שלי נשאר אותו התאריך. וכמו שמישהי רשמה פה - אני באמת אטפס על הקירות, יהיה לי כלכך משעמם בלעדיהן. וזה משגע אותי, כי הגיוס הכי רחוק של חברה שלי זה באוקטובר, ואני בפאקינג פברואר!!! אני כלכך רואה את עצמי נרקבת, משתעממת, מתגעגעת. והן מתפתחות ומכירות ומתבגרות ומאמצות להן שפה של צבא וראשי תיבות וכל השטויות האלה. ואני אשאר פה. בודדה וגלמודה ;[ וזה כלכך לא כיף. באמת. אני אוהבת את זה שיש לי המון זמן, אני בטוחה שאני ממש אנצל את זה, אבל דיי, שלא יקח לי אותן מהר.

פשוש את תהיי בגיוס שלי

ושם באמת אני רוצה חיבוק ווהו רגע אני סתומה רק עכשיו הבנתי שיש מצב שאני אעשה טירונות עם חברות שלך
[יש כאלה שמתגייסות כל"צ ולא מיועדות למשהו?] ו ובטח נתחבר ואז נוכל לצאת כולנו ביחד
ייהי

שיט אני לא יודעת לקרוא../images/Emo122.gif

או לחלופין יש לי קריאה סלקטיבית ראיתי 16 ליולי ולא 17

למעלה