קיטורים

EVE Lights

New member
למה זה קורה לי למה

למה אני צריכה להתעורר מצעקות של אחיין שלי למהלמהלמה :< בא לי לדפוק את הראש בקיר

JuSt A GiRl 94

New member
איכסה.

עוד שישה ימים לפגישה עם היועצת. אני מקווה שהיא לא תגלה מה באמת הולך. אבל זה קצת דפוק, ללכת ליועצת בלי לומר לה מה קורה. אני באמת לא משקרת או משהו, אבל הלו!!! זה כ"כ מובן מאליו. על החברות העאלק הכי טובות אני לא מצפה שהם יקלטו, אבל הילה, כאילו יוו, שימי לב למה שקורה מסביב! בטוח שאחרי השיחה איתה אני אצטרך לשבת עוד שעתיים עם הילה לספר לה הכל. איכסההההה שונאת-שהחברות-שחושבות-שהן-החברות-הכי-טובות-שלך-מרחמות-על-עצמן-בלי-סוף-ותוך-כדי-שוכחות-שאת-קיימת-לא-רק-בשביל-לעזור-להן!

moruush

New member
../images/Emo100.gif

אני שרופה אחושלינג ואני לא יכולה לשכב בערך. בגב וברגליים. הכל צורב לי
בג'אז לא ירקדתי בגלל זה, ולא הלכתי לקלאסי. אבל במודרני נתתי את הכל כאילו סוג של "התאבדתי" בשביל עצמי. אני עצבנית על המורים שלי לג'אז ומודרני [נו המקומות בעיקרון בסדר (שורה ראשונה באמצע, שנייה, וראשונה בצד) אבל היום נדפקתי גם בזה וגם בזה בגלל ילדה שרוקדת כמו ברווז עם קישוא בין הרגליים, אוווווווך!!!!!!!!!!!!!, וירדן, ראית היום איזה עקומה אני?
] אני במחזור חרא לי!!

nettus

New member
אממממ

כבר חודש אני פה בבית באופן רישמי בגימלים שהבעיות שלי התחילו עוד שבוע וחצי קודם לכן. ואחרי כל כך הרבה זמן פה בבית מבלי לצאת יותר מידי חוץ מלרופאים שזה יש לי איזה 3 פעמים בשבוע בזמן מאחרון, אני חוזרת תמיד הביתה לבית ריק, וחוץ מחבר שלי שהוא מתוק אמיתי אני מרגישה שאיבדתי את החברים שלי, טוב אולי לא איבדתי אותם אבל שוב כמו תמיד זה נראה שהם קצת שכחו אותי ושאני פשוט שם, כמו תמיד שם, אז אני יבוא שוב ויצא איתם, וכזה איזה מגניב נטע פה, אבל שאני נעלמת לחודש אף אחד לא שואל לאן נעלמתי, מוזר שדווקה אנשים שרחוקים ממני יותר קרובים אלי עכשיו ויותר שואלים אותי מה איתי מאשר החברות הכי טובות שלי, חברות הכי טובות, מה זה בכלל? אני מניחה שאפשר להחשיב חברה שאופן מוזר תהיה שם ברקע תמיד, אבל לצערי זה נראה שאנחנו באמת צריכות אחת את השניה אנחנו אף פעם לא שם אחת בשביל השניה, פלא שחבר שלי הפך לחבר הכי טוב שלי?! אצלי כנראה תמיד יהיה להסוף תמיד חברים תמיד לאורך הדרך ואחרי כמה חודשים או שנה שנתיים הם יעלמו. עזבו סתם אני מרגישה לבד פה בבית ולצערי כל חברי שגרים פה קרוב לא שואלים לשלומי ומי שגר רחוק קשה להם לבוא לבקר אותי

nettus

New member
אני חוזרת בי

יש חברה אחת קרובה ששם בשבילי, ושדואגת לי, גם עם קשה לי לפעמים לראות את זה

DIE kvar

New member
אני סוגרת חג

אין לי כוח אפילו להסביר את המשך הקיטור אוף. כל פעם לפני שמירות יש לי דיכאון כזה שאני לא שולטת בו. אני לא בוחרת להיות בדיכאון, למען האמת גם אין לי כ"כ סיבה אבל אני פשוט בדאון מטורף. וזה מפחיד אותי כי זה אף פעם לא קרה לי, הריאקציה המוגזמת הזאת למשהו שאני חייבת לעשות על אף שאני פשוט לא רוצה. אני שוקלת לפנות לעזרה. נפשית. אבל זה נורא מפחיד אותי. אני מפחדת שזה יכתים לי את הרקורד, שזה יגרור אותי להשלכות שאני לא רוצה לקחת בחשבון, שזה ייצא מפרופורציות...בסה"כ אני קצת בדיכאון. העניין הוא שאני מרגישה שזה לא נורמלי. משהו בדיכאון הזה לא נורמלי, זה לא דיכאון שאני בוחרת להיות בו. קרו כבר כמה מקרים שבהם נהייתי חולה פיזית (עם חום והכל) לפני שמירות. והשמירות עוברות לי סבבה, גם אין לי שום בעיה עם לעשות אותן כי אם הייתה לי הייתי מוצאת דרך להוציא פטור.. אני מודעת לזה שאני בצבא ואני צריכה לשמור גם אם אני לא רוצה, זה הקטע של הצבא. אבל יש לי דאון מטורף לפני השמירות. ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כבר.

svety

New member
אני מפגרת.../images/Emo190.gif

במקום ללכת לישון טיפה, אני יושבת פה מול המחשב כמו ילדה מפגרת. כאפות.

N o o s h y

New member
אין דבר שיותר מרתיח אותי ועושה לי חרבנה

מאשר אכזבה. במיוחד כשחודש לפני הנסיעה המושימושלמת הזו ללונדון-פריז אחת החברות מחליטה שהיא לא רוצה, ושעדיף לה לצאת לקורס מסכם במקום. וזה היה טריגר לעצבים ממש גדולים שהיו לי עליה בזמן האחרון. על כמה שהיא איתי רק מתוך חוסר ברירה, ורק כי יש לי רשיון, ורק כדי לשבור את השיעמום האינסופי בו היא נמצאת. וגם מור עצבן אותי היום "וואלה, אם הייתי רשגד בוגר הייתי לוקח אותך תחת חסותי בקו'סכם". אוי תודה לך באמת מור הנערץ. (אה כן, גם צה"ל שלח לי היום מכתב לבשר לי על כך שאני לא טובה מספיק בשביל להיות הדוברת שלו). ושחר. אוי שחר. איך אני שונאת אותה. זה התחיל בזה שכמעט נחנקתי מהריח המוכר שלה כשהיא באה לחבק אותי והמשיך במשפט המטומטם שהיא הוציאה מהפה ("נו. מה את קטנונית. להיות עם זוהר זה לא מה שחשוב". זה הכי חשוב יא מטומטמת!) ואחרכך היא גררה אותי מחוץ לשבט כדי שהיא תוכל לעשן ועוד ברוב חוצפתה התחילה לדבר בפלאפון עם אנשים כשאני נמצאת ליד. ואז אמרתי לה משהו שרציתי להגיד לה כבר שנתיים: "זה ממש מגעיל מה שאת עושה, לדבר ככה בפלאפון בזמן שאת נמצאת עם אנשים אחרים" והסתובבתי משם. ככה. ובחיים לא הוצאתי מהפה שלי משפט רע כלשהו כלפיה. ומה היא ענתה לי?! "אוקיייייי" והמשיכה לדבר בפלאפון. וזה עוד יותר עצבן אותי. גם עכשיו זה מעצבן אותי!$@@#%#$ ואחרכך הרגשתי שאני הולכת לבכות אבל הדמעות המטופשות האלה גם עצבנו אותי אז החזקתי אותן. די פשוט לצרוח. חתיכת מטומטמת. ואני חסרת מנוחה. ואני רק רוצה את אביב. ההופעה הזו באה בטוב. וכאילו מההההההההההההההההההההההה. מה החברה המפונקת הזו חשבה לעצמה?! איך היא יכולה להתנהג ככה איך?? כאילו היא לא יודעת עד כמה אני מנסה לחסוך בכסף בשביל הנסיעה הזו וחשבתי שזה היה חשוב לכולנו במידה שווה. ולונדון. לונדון... ואיך טסנו בלחץ כדי להספיק לעשות הכל לפני שנת השירות שלה, ואיך הבנו את חוסר הסבלנות שלה ועשינו לבד שתינו (אני ועוד חברה שנוסעת איתנו) את כל עניין כרטיסי הטיסה. ובטח הביטול הזה הולך לעלות לנו כסף כוסעמק. אבל מה אכפת לה? ממילא היא לא משלמת על זה אגורה. אבל וואלה. שתלך להזדיין. זו לא רק הנסיעה הזו, זה היה רק טריגר. מגיע לי יחס הרבה יותר טוב ממה שהיא העניקה לי. בינתיים לא צריך להיות לחץ. אני מתגייסת בדצמבר ונעה (החברה השניה) לקראת סוף נובמבר, כך שיהיה לנו המוןהמון זמן לתכנן את הטיול של נו בניחותא, נטוס אחרי סוכות, כשהמחירים יהיו ברצפה, בלי לחץ. וגם נזכה לראות את לונדון ואת פריז בחורף
. אוף. איזה יום מחורבן. רק זהרה המקסימה הזו עשתה לי חיוך כשהיא ענתה לטלפון שלי היום: "היי כוכבת! מה שלומך מותק?". חח. כפרה על הפרחולה הקטנטונת הזו :]

EROTOMANIA

New member
תיירים ארורים.

זה כל מה שיש לי להגיד. חוצמזה אני יודעת שאני נראית טוב אז למה אף אחד לא שם זין עליי? לא שאני מחפשת, פשוט.. טוב להרגיש רצויה מדיי פעם, לא?

נמאס ליי

נמאס מהכלום מעבודה הדפוקה הזאת שבמקום ללכת לישון עכשיו אני פה מול המחשב ולדעת שאין לי מושג איך אני קמה מחר!! מהלימודים המפגרים האלה שעוד מעט נגמרים :( וואלה זה הסוף ואני הכי לא משקיעה בעולם!!! נמאס לי מזה שאני לוזרית מפגרת שלא מצליחה בכלום!! נמאס לי מזה שאני מזבזבת כסף בלי הכרה ונמאס לי מעוד כ"כ הרבה דבריםם שאין לי כוח לפרטט נמאס לי משיעורי הנהיגה האלה ששום דבר לא מצליח לי!! חיבוק אפשר?!

Tin Doll

New member
הכל שטויות

תסתכלי על מבחני בגרויות קודמים ותכנסי לראש של המבחנים והבוחנים תלמדי הכי טוב את הזכויות ואת הגישות ואת השטויות האלה, יש דברים שאת בכלל לא צריכה לדעת. אני מקווה שאת לא חורשת את הספר כי חצי ממנו מיותר. תלמדי לכתוב ולנסח שאלה, וההצלחה מובטחת לך... (לא לכתוב תשובות בנוסח תשובות-הסטוריה (!) אני כתבתי תשובות קצרות וקולעות וקיבלתי 97)

למעלה