קיטורים

רייל

New member
ב005 היה לי 72 סופי

וב006 אני בטח נכשלת. אני לא מבינה מה אני עושה ב5 יחידות.]; יישר כוח שחר.

אמא מעצבנת >.> ../images/Emo219.gif

ואבא עוד יותר. אמא שלי לא מבינה למה אני צוחקת כל הזמן מול המסך כמו חולת נפש,ומדברת בפלאפון בלי הפסקה. אז לא,אני לא מתכתבת עם פדופיל,יש אנשים שמצחיקים אותי פשוט,ואלו אנשים שלא דיברתי איתם הרבה זמן,אז כיף לדבר איתם. חוץ מזה-אבא שלי הוא ממש קרציה. הוא לא מבין כלום במחשבים,והוא חושב שאני אעזור לו בכל דבר. אפילו את מ' במקלדת הוא מתקשה למצוא. ועכשיו עם השיגעון של חיפוש אחרי בתי מלון באינטרנט,הוא מציק לי בלי הפסקה. ואני סתם עצבנית כי יש אנשים ממש ממש מגעילים.

אוף.

אני רוצה לומר משהו אבל יודעת שאין מה שישפר את ההרגשה שלך... מקווה שתעברי את זה כמה שיותר מהר

The Blue Fairy

New member
תודה מתוקונת ../images/Emo24.gif

אני פשוט מגנט לדפוקים, שום דבר לא ישנה את זה (ואני דלוקה עליו ממש! איף)

svety

New member
יואו איך עצבנו אותי!!!../images/Emo190.gif

הבחור מתקשר, כן? אחרי שלא ממש דיברתי איתו בשבוע החולף כי וואלה, לא יצא. שנינו עובדים, ואני גם לומדת, ויותר מכמה דקות של "היי מותק, מה קורה? הכל טוב?" לא ממש יצא לנו לתקשר. והוא מתקשר, ואנחנו מדברים, ואחותי הקטנה פשוט מציקה ומפריעה ודוחפת את האף ומעירה הערות על כל מילה שאני אומרת, ובמקום לדבר איתו אני צריכה לריב איתה [לפחות זה שעשע אותו] ואז אמא שלי מחליטה להתערב ובסוף זה מסתכם ב"טוב, דברי איתי אח"כ" וזה כל כך מעצבן!

sweet148

New member
הולכת להיות מדורה משעממת!

אוווףף השנה בכלל לא אספנו קרשים או בכלל התארגנו על משהו אז בסוף עושים עם השכנים ואלה כאילו עם ילדים קטנים חוץ מזה שחברה שלי תהיה איתי יהיה משעממממם כי נראה לי היא הולכת לכיתה שלה

רייל

New member
כואב לי הראש

כואב לי הראש כואב לי הראש כואב לי הראש ודיברתי עם הבלונדיני היום לאחר איזה ששנה לא דיברתי איתו וזה היה מאוד מאוד מאוד מוזר.

greeneye

New member
אוח אני שונאת את הבצפר הזה.

מצאו פתרון לבגרויות שהתנגשו לי. בסיידר. עכשיו יש לי בגרות באמנות, ביום שני. הציון הגשה מורכב מ- 30% י"א 30% י"ב 40% מתכונת. טוב. אז... הציונים שלי: י"א: 95 י"ב: 99 מתכונת: 99 חישוב מהיר מגלה שהמגן שלי צריך להיות ל-פ-ח-ו-ת 98. לא כולל בונוסים שמגיעים לי בהחלט כי הגעתי לכל השיעורים, תמיד מקשיבה וכותבת. אז איךךךךךךךךךךךךךך לעזאזל המגן שלי הוא 96?!?!?!? כלכךךךךךךך מגיע לי 100. לא ירדתי מה-100 השנה. וכשירדתי זה היה 99. אפשר לרצוח מישהו? המורה לאמנות לא עונה לי בטלפון כל היום כבר. והכי מרגיז? שדיברתי עם מישהי מאמנות שהממוצע ציונים שלה ב-ד-י-ו-ק כמו שלי אבל היא חצופה ברמות ותמיד עונה ומתחצפת למורה לאמנות. ועל כמה היא מגישה אותה? 100. עעעעעעעעעעע. בא לי לרצוח אותה!

Blue mai

New member
עכשיו נזכרתי למה לא התגעגעתי לבית.../images/Emo82.gif

בגלל כל הצעקות האלה... וכן,היה לי שבוע טירונות מדהים וכיפי ומעולה ולא התגעגעתי אפילו קמצוץ למשפחה. התגעגעתי לחברות,קצת ממש לחבר,וזהו. אז עכשיו דודה וסבתא שלי ועוד כמה רוצים לבוא לכאן מחר ואני כבר קבעתי עם החבר בצהריים,הם ידעו[עוד לפני שאמרתי להם] אז אמרו שאני אקבע איתם שעה שנוח לי ולא אכפת לי מתי שיבואו.תכלס אין לי בעיה לאחר את הפגישה עם החבר,לא קריטי. אני לא ידעתי שהם רוצים לבוא,עם החבר תכננתי מראש,אבל זה לא אומר שאני צריכה להיות איתו כל היום. עכשיו אבא שאל מתי אני רוצה שהם יבואו ואמרתי ב-12 אז הוא אמר "אנחנו בדיוק אוכלים בשעה הזו וגם הם",ו-וואלה,הם הציעו אפילו לבוא ב-12 ולא אכפת לי לקום מוקדם כדי לראות אותם. אחרי זה הוא שאל מתי החבר אמור לבוא אז אמרתי שבערך ב-3 ועלה למעלה והתחיל להתווכח עם אמא שהחבר שלי מנהל לו את החיים כשבעצם הוא לא בא ושאל אותי עד הסוף את השאלות כמו שצריך,מתי המשפחה רצתה לבוא או משהו. ודווקא סבתא שלי אמרה לי שאני אבחר שעה ושהיא לא רוצה להפריע. אז בסדר,אין לי בעיה לעכב את החבר ליותר מאוחר,אבל חבל,עכשיו הם סתם התווכחו למעלה ביניהם כי אמא יודעת שזה לא ככה.החבר שלי בכלל לא מחליט לי מה לעשות,אבא שלי אחד הפרימיטיביים. כי עד שטוב לי ויש לי חבר כזה סבבה הוא לא מבין,הוא חייב להיות אנטי. וזה כ"כ עצוב שאני לא מתגעגעת אליהם בכל הטירונות ואני לא חושבת עליהם אפילו טיפה,וזה עצוב שהחברות שלי בוכות להורים שלהן בטלפון ופורקות הכל ומדברות איתן ואותי זה לא מעניין לדבר איתם בטלפון אלא רק אם חברה אחת או אפילו גם זה לא. אז הנה,עכשיו אני מבינה למה אני לא ממהרת להגיע הביתה וכמה טוב שהתפקיד הזה זה רק בסיס סגור.

זה מה זה לא נכון..

את לא יודעת כמה שזה מתסכל להיות זאת שתמיד נוהגת זאת שלא שותה זאת שצריכה לחשב עד כמה היא עייפה כדי לנהוג הביתה.. אני מאוד אוהבת לנהוג. אחת האהבות שלי, באמת. אבל כשזה הופך להרגל שביציאות את נוהגת, זה משביז ת'תחת.

למעלה