קיטורים

Lost Lullaby

New member
למה לעשות סצינות עכשיו

על משהו שנגמר כל כך מזמן? במה זה טוב לעזאזל... אין לי כוח. ואין לי הודעת בוקר טוב. ]: עוד שעה בגרות בתרגום ולא כל כך עברתי על המושגים אבל אני כבר אסתדר, אני מניחה ולמה לעזאזל הם לא לקחו אותו לרופא עדיין. |:

בוקר טוב ליבי!!!!

The Charmd One

New member
איך הלכה לך הבגרות?[:../images/Emo79.gif

בקושי מצאתי שם בעיות!1 הבוחן שלנו נרדם באמצע ואז התעורר ממש בקפיצה כשלמישהו נפל המילון אז לפחות היה מבדר:p החלמה מהירה לו וכ'ו..

Lost Lullaby

New member
וואי זיינתי בשכל

היה טקסט ממש חמוד אבל! מה עשית בMUCH HAS BEEN MADE OF? גם בתרגום וגם בניתוח:<<

The Charmd One

New member
כן הטקסט באמת חמוד[:../images/Emo79.gif

אבל הרגשתי שהסתבכתי שם יותר מדי בניתוחים. בתרגוםשל זה עשיתי 'ננקטו צעדים' [ואז בless has been 'אולם לא נעשה כמעט דבר'... לא יודעת אם זה טוב..] ובניתוח של זה עשיתי רק שזה מחסר דקדוקי בגלל הפרסנט פרפקט.. לא היה לי כוח להכנס לכל החפירה..איך את? או ומה עשית brightly colored? עשיתי 'מטבחים מאירי הפנים'. :p וכן גם אני ממש המצאתי וחפרתי על כל משלב ופאראדיגמות ועוד מילים חסרות משמעות מעצבנות כאלה חח [די איזה כיף שיש מישהו לדבר איתו על זה!:]

Lost Lullaby

New member
כתבתי גם מחסר דקדוקי

בגלל רישות זמנים עדין יותר באנגלית מאשר בעברית brightly colored עשיתי סתם 'מטבחים צבעוניים'

EVE Lights

New member
היה לי חלום ממש רע.

שקשור אליו אני לא ממש זוכרת את כל הפרטים אבל אני שונאת כשזה קורה... וגם, המזגן שלי טפטף כל הלילה והעיר אותי מלא פעמים אוף :(

OverSharing

New member
יש לי חבר../images/Emo103.gif

ולא ראיתי אותו מיום ראשון ואני גם לא אראה אותו היום וכנראה שלא מחר. ולפי מה שאני יודעת, הוא עוד לא בצבא, והוא לא גר במרחק של שעה מפה [כולה רבע שעה ברגל:|] ואני לא מבינה את זה!! כאילו בסדר, הוא היה עם חברים, ועם הצוות, ועם אבא שלו ודוד שלו [בכל אחד מהערבים בשבוע] ואז דיברנו ביום רביעי ו"ברור לך שמחר אני שלך לכללללל הלילה, כן?" וכשהתקשרתי הוא היה במכבים ואמר שהוא עוד מעט חוזר והוא יתקשר ופשוט שמעתי על הקול שלו שאנחנו לא הולכים להפגש ואחרי עשרים דקות קיבלתי סמס "נסיכה אני מצטער אבל אני גמור.. הלכתי לישון.. אוהב אותך" יופי!!1 אז מה אם אתה עייף?! לא אכפת לך שלא ראית את חברה שלך ארבעה ימים?! תהיה עייף ותפגש איתי]:]: אוף נו. וגם למדתי 11 שעות [ביומיים. אשכרה ישבתי 6 שעות ולמדתי מתמטיקה ויום אחרי 5 שעות] למבחן המפגר שהיה היום ואני מקבלת איזה 60 ב06.. ובערך 85 ב005 שזה מעפן!! אוף.

coolit

New member
נו אבל זה לא כיף להפגש כשעייפים!

היית רוצה שהוא סתם יירדם לך ואחר כך לא יהיה לו כוח לחזור הביתה וזה? זה לא כיף.. יאללה.. תפרגני לו..[:

OverSharing

New member
ברור שעדיף אבל.../images/Emo103.gif

וכשהוא איתי הוא לא נרדם.. חח אני תמיד נרדמת:p אבל זה לא העקרון אני הכי מפרגנת לו ושיילך להיות עם חברים שלו כל היום מצידי אבל לא כשזה בא על חשבון לראות אותי במשך שבוע. כאילו, אנחנו בדרך נפגשים כל יומיים או שלושה ולא כל יום מכל מיני אילוצים אבל למה אני צריכה לראות אותו לעשר דקות בבי"ס במשך שבוע? זה מוגזם ולא כיף לי בכלל]:

נו תתעודדי.

גם לי יש חבר, והוא איתי בבסיס, וזה הדבר הכי משביז בעולם המפקד שלי גילה שאנחנו יחד, אז אסור לו להכנס למרפאה ותפסו אותנו איזה ערב מחובקים על המדרגות של המגורי בנות
ו!! אתמול ראיתי אותו בפעם האחרונה כנראה, לשבועיים הקרובים (מוציאים אותי לאימונים בבסיסים אחרים, ואפילו ששנינ סוגרים שבת, זה לא עוזר כי הוא יוצא לפעילות
)

OverSharing

New member
זה לא מעודד:p../images/Emo103.gif

כי אם נגיד הוא היה בצבא אז מילא, סתם הייתי בוכה כל יום ומתגעגעת אבל זה הקטע שאם הוא יתאמץ רק טיפה יותר ויילך לישון שעה יותר מאוחר אז כן נפגש.. אבל לא משנה, זה לא כאילו אני באמת כועסת עליו או משהו:p אני רק בכיינית וקצת נפגעתי מזה אבל יהיה בסדר:]

OverSharing

New member
אני ב5..../images/Emo103.gif

005 אמור להיות הציון הכי טוב שלי. אז בתעודה יש לי 100 [באורח פלא] ואח"כ נכשל ועכשיו יהיה בערך 85.. אז אני חייבת מעל 90 במתכונת כדי שיהיה לי ציון הגשה נורמלי וזה כנראה לא יקרה. גםככה 06 יהיה לי איזה 70 סופי שזה באמת גרוע, ואם זה 06 אני לא רוצה לדעת מה יהיה ב07. בקיצור, זה מעפן.

In Dreams

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

יהיה טוב! גם אני מבואסת מ06...אבל אולי לתת עכשיו גז יצליח לעזור טיפטיפה.. (ואל תשכחי שיש מועד ב'!!)

OverSharing

New member
אבל המגן הולך איתי עד סוף יב..../images/Emo103.gif

אני מאמינה שאם אני אלמד הרבה הרבה ויש גם את מועד חורף שנה הבאה וקיץ של שנה הבאה וכו'.. אני אוציא בסוף מעל 90 אם לא 100 אבל המגן שלי תמיד ידפוק לי תציון..

In Dreams

New member
נו, כתבתי וזה נמחק../images/Emo29.gif

בכ"א, בטח יש מצב לשפר ציון הגשה ותשתדלי כמה שפחות לדחות כי גם המיקוד משתנה וזה קצת מבאס וגם כי מתחילים להתחכם עם השאלות וגם כי אחרי שמסיימים יש כזאת הרגשה של מי שם זין על הציון.. קיצר, את סוסה ואת תפציצי במגן

למעלה