קידוד שלטים

• פותח הנושא dadi1
  • פורסם בתאריך

dadi1

New member
קידוד שלטים

יש לי שלט חדש ואני רוצה לקדד אותו לשלט אחר שיש לי לשער החשמלי שלי- יש למישהו מושג איך עושים זאת ? אגב- השלטים מסוגים שונים- אם זה רלוונטי בכלל.

naoreut

New member
תן פרטים .

ישנם שלטים אוניברסלים שניתן לקודד אותם ע"י: 1.פתיחת השלט, ביפנים ישנו ג'מפר (מקצרים אפשרות אחת , אם לא טוב נסה את השניה ). 2.מקרבים לכדי 10 ס"מ בערך את שני השלטים ולוחצים על שניהם בו זמנית על הלחצנים (כמה שניות). 3.מחזירים את המקצר למצב קודם . 4.נסה את השלט , אם לא עובד ישנו קבל משתנה מאחור על הלוח האלקט' סובב אותו בזהירות - חשוב לא להשתמש במברג מתכתי כי לרוב הוא משבש את הקיבוליות (נסה עם גפרור או כל חתיכת פלסיק קטנה.) 5.סגור השלט .(אם ישנם עוד בעיות בדוק את הסוללה ). בהצלחה ,נאור.

dadi1

New member
יש לי שני סוגי שלטים

סוג אחד- יש בו בפנים כאשר מפרקים אותו לחצן קטן ואילו בשלט השני אין לי שום דבר בפנים. בשניהם אני לא מוצא לא ג'מפר ולא קבל משתנה- או שאני לא רואה את זה. פעם ראיתי שעושים קידוד לסוג הראשון של השלט - באמת הצמידו אחד לשני ולחצו על שניהם עד שהנורה הבהבה והפסיקה וזהו- אבל כולם היו מאותו סוג של שלט- אני לא יודע אם יש קשר. לגבי הסוג השני של השלטים- בפנים אני לא רואה כלום- אפילו לא לחצן. אני מקווה שהצלחת להבין משהו. תודה לך

למעלה