קיבלתי שתי שקיות ענקיות עם בגדים

מתרגשת

New member
קיבלתי שתי שקיות ענקיות עם בגדים

וזה מה שמצאתי שם: 8 זוגות מכנסי נשים יפים מידות 2-3 (אני חושבת שזה בעצם 40-42 אבל אני לא בטוחה) 2 זוגות מכנסי טייץ / טרנינג לנשים באותן מידות. 4 גופיות קיץ לנשים במידות 2-3 גם כן. 1 גופיה לבית. 1 ג'קט ג'ינס מידה 3. 2 זוגות מכנסי גברים במידה 42. 2 חצאיות ארוכות מידות 2-3 שמאד מתאימות לנשים דתיות (אחת מהן חצאית ג'ינס). זה מה שיש לי בינתיים בקרוב אקבל עוד.

מתרגשת

New member
קרינושנוש יש לי מלא דברים עבורך...

יש לי את הבגדים שביקשת, את הטלפון ואת המלח, סוכר וטונה שביקשת באוטו. אולי אני אקפיץ לך את הדברים מחר בערב??? אני אחזור משכונת התקווה בערך בסביבות השעה 19:00, זה מתאים??

מתרגשת, אשמח להעזר בך

בשינועים של בגדים למשפחה מדרום תל-אביב שאני מרכזת (המשפחה עם התינוק בן שמונה חודשים), אם תוכלי, שלחי לי בבקשה מסר. תודה .

מתרגשת, אם אפשר מכנסי נשים

מידות 40-42, אני צריכה למשפחה חדשה שאני מרכזת, אמא לילד בן 8 חודשים בהריון. אפשר לחלק מחצית ביני לבין קרינושנוש. תודה.

יש לי בגדי הריון!

במסגרת החבילה החדשה שאני מכינה לך, שמתי בצד קצת בגדי הריון. הבעיה שאין לי איך להעביר אליך. האם מישהו יכול להגיע לפ"ת לקחת? (הכנתי גם קצת בגדי ילדים, ואם נתארגן על שינוע אני אכין עוד).

נהדר, תודה, אנא שלחי מסר

ל- beaty qwween היא מהשומרון ומגיע פעם בשבוע למרכז, עוברת דרך פתח תקוה. אני מקוה שהיא תוכל לסייע לנו בהעברה. תודה רבה.

מתרגשת

New member
אני אעביר לקרינושנוש את המכנסיים

היותר אלגנטיים כאלו שאי אפשר ללבוש בהריון ו-2 זוגות מכנסיים של עונות שמתאימות להריון + 2 הטייצים למיכלית. יש ביקוש לשאר אולי???

Tal Tal4

New member
אינני יודעת עדיין למה הם זקוקים

אצור איתם קשר ואחזור אליכם עם בקשות. מיכל- האם דיברת איתם?

אני לא דיברתי איתם, נתתי לך

פרטים תבררי איתם
. אני יודעת שמדובר באשה מבוגרת ובן עולים חדשים מרוסיה, שכנים של האלמנה מרמת-גן.

מתרגשת

New member
מיכלי אחת החצאיות גם יכולה להתאים

לאשה ההריונית אני אשים אותם עם המכנסיים... מתי אפשר להעביר לך?? נראה לי שאני כבר אעשה איזה סיבוב גדול ביום שישי ואחלק את הכל כי אין לי מקום ברכב.

מתרגשת

New member
ואני מוסיפה..שמיכת תינוק לעונת מעבר

וזוג נעליים חומות סגורות מידה 38.

מתרגשת

New member
תשלחי לי במסר את הטלפון שלך כי נמחק

לי כל הזכרון מהטלפון הקודם... בכלל אני צריכה לחדש את כל מספרי הטלפון שיש לי...

המון תודה למתרגשת

על החבילה ובה סוכר, מלח, טונה וחבילת בגדים לאישה החולה וכן טלפון רגיל.

למעלה