מתכון עוגת קרם שוקולד-מוקה.
תבנית 28. 1 כף גדושה קמח יחד עם כף קקאו 2 חלבונים 2 כפות סוכר קורט מלח 2 חלמונים 1 כף שמן 1 כף ברנדי להקציף את החלבונים עם המלח והסוכר לקצף חזק, להוסיף לקצף תוך הקצפה איטית את החלמונים,הקמח עם הקקאו,השמן והברנדי. לצקת לתבנית משומנת ולאפות 7-8 דקות. לצנן. קרם שוקולד. 2 מיכלי שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד מריר. לקרם מוקה. 2 מיכלי שמנת מתוקה 2 כפות אבקת נס קפה נמס 200 גרם שוקולד לבן. בקערה שמים 1/2 מיכל שמנת ואת השוקולד שבור לקוביות וממיסים במיקרו ממיסים את השוקולד הלבןב-1/2 מיכל שמנת ומוסיפים 2 כפות קפה ומערבבים. מקציפים את כל יתרת השמנת(3 מיכלים) לקצפת ומחלקים לשני חלקים שווים. בתנועות קיפול מבליעים את השוקולד המריר בחלק אחד של הקצפת,ואת השוקולד הלבןבחלק האחר. יוצקים את שכבת קרם השוקולד המריר על גבי בסיס העוגה(ניתן לטפטף על הבסיס מעט ליקר תפוזים) אני לא טיפטפתי.ומעליו יוצקים את קרם שוקולד לבן בטעם קפה. מכניסים את העוגה למקפיא. ניתן לקשטה מלמעלה עם פסים של שוקולד מומס,או לנפות מעט קקאו. טעימה בטירוף. ניקי אני בטוחה שתאהבי את העוגה.