קיבלתי מייל על בקשת פידבק ונטען שהפריט אצלי

קיבלתי מייל על בקשת פידבק ונטען שהפריט אצלי

שלום! הרגע ראיתי שאמש מישהו שקניתי ממנו שלח לי מייל ובו הוא מבקש שאשאיר לו פידבק. הוא פותח את המייל במילים We realized you have received the item - ולא קיבלתי כלל את המוצר. מדובר במוצר שנשלח לאירלד (לפחות ככה מופיע בדואר של סין). אין רישום של המוצר לא בדואר של אירלד ולא בדואר ישראל. בדואר סין הסטטוס לא השתנה כבר 8 ימים, כתוב שזה יצא מאיזה מקום. כתבתי את ההודעה הזו: Dear Seller, I have just now seen your email that is asking me to leave feedback and claims that I have received the item. The email you have sent me can be viewed as a picture in this internet address: http://yfrog.com/--------------------- - if you click the picture it will appear in full size. A. Please NEVER contact me outside the ebay message center (e.g. no private emails). B. I have not received the item and I have sent you a few hours ago a message about that. Awaiting your reply, לכתוב משהו אחר (עדיין לא שלחתי לו את ההודעה)? מה אתם ממליצים לעשות? תודה!!

goolgol

New member
לא כתבת מתי קנית?לא הייתי מתיחס לאימייל שלהם

נראה לי משהו אוטומטי, או לא. חכה איזה שבועיים -שלושה (מרגע הקנייה) ואם לא תקבל, תפנה אליהם שיש בעיה ומיד תפתח דיספיוט לקבלת הכסף חזרה. רוב הסיכויים שפייפל יחזיר לך את כל הסכום.

עברו כבר שבועיים מרגע התשלום.

בהודעה הקודמת ב-B מצויין ששלחתי לו הודעה לפני מספר שעות, אז זו ההודעה: It has been two weeks since I have paid for the item, the item did not arrive yet. I know standard shipping sometimes can be longer than two weeks but usually it is less. It has been now 8 days (since 30/05/2010) that the status of the package in China Post is “departure from outward office of exchange” and that the destination country is Ireland and not Israel. I have checked in Ireland post and Israel post for the tracking number you have gave me and there is no information on both post services sites. Can you please estimate with your experience when I should receive the item. Appreciate your response, Have a nice day :) בנוגע לדספיוט.... אני כרגע אמתין עד 35-40 ימים בשביל לפתוח. זה חלק חילוף למחשב נייד שלצערי רק המוכר הזה מוכר אותו, לפחות הוא היחיד שמציין את המספר הסידורי המדוייק של המוצר. הוא נראה מוכר אמין מאוד, כשלש שנים בשטח עם 99.7%. ראיתי עוד אתרים שמוכרים את החלק הזה במחיר מעט יקר יותר (כ-5$) אבל הם לא בזירת ebay. בנוסף, לפתוח דיספיוט אחרי שבועיים זה קצת נמהר לדעתי, אבל זו דעתי האישית. תודה על תגובתך!

למעלה