קיבלתי זמיון למבחנים במג"ב!!!

שירלי=

New member
קיבלתי זמיון למבחנים במג"ב!!!

קיבלתי זימון לבחנים למג"ב!!! מישהי פה יוגעת מה זה המבחנים האלה?? אני בטוחה שזה בדיקת כושר גופני!! כי אני בת מן הסתם! ואמרו לי להביא נעלי ספורט ובגדי ספורט! אבל אמרו לי להביא כלי כתיבה!!! למה יש מבחנים בכתה? למה צריך? אמרו לי גם להביא בדיקת דם שעשיתי! וגם חוות דעת מרופא שאני כשירה לגיבוש! יש לי בעיה כי אין לי כושר גופני מעולה בכלל! זאת בעיה? הייתי רוצה לדעת אם כדאי ללכת? ומה עושים שם? תודהההההההההההההההההההההההההה מקרב לב על עזרתכם באהבה ענקית שירלי

אושר מ

New member
תראי. נראה לי שרוב הבנות שיגיעו

לשם, יהיו באותו מצב כמוך. אז לא נראה לי שיש לך מה לדאוג מבחינת כושר.

asael

New member
וואו, סחתיין וכל הכבוד!

אני במקומך לא הייתי מודאג בכלל מהמיון הזה מכמה סיבות. 1- את יודעת לכתוב באינטרנט. זה כבר יותר מרוב המג"בניקים. 2- את בת ואת הולכת רק למג"ב, זה לא גיבוש שייטת והם מתחשבים בכושר שלך בתור בת שלא התאמנה במיוחד אם בכלל. אם את לא מעשנת ואת לא שוקלת כמו גבר בריא, רוצי קצת לפני- 10 דקות ביום, שכיבות שמיכה עם ברכיים, עדיף בלי ומעט כפיפות בטן קלות ולא תרגישי בעיות מיוחדות. 3- למה לעזאזל מג"ב? אם כבר, אז רק למסתערבים שלהם. וחבל שאין יציאה ישירה לימ"ם. עשהאל, פרופיל 97 ודלוק על הדס הבלונדינית המתוקה ממדור רפואה תה"ש.

asael אתה חתיכת חומרני

מה שמעניין אותך זה רק יחידות מיוחדות וכל העסק וואי תראו יש לו כנפי עטלף וואי זה בימ"מ מתי תקלוט שכל אחד מהחיילים הקרביים נותן את הנשמה שלו וזה לא בשביל הסיכה!!!!!!!!!!!!!

avishi

New member
דרך אגב כול אלה שחולמים לענוד את

הסיכה רק בכדי להגיד אני בשייטת הם אלה שלא מיתקבלים ובמיוחד אלה שרואים רק את השייטת או את מטכ"ל ושאר המובחרות כאוביקט שלהם היחידי אז אנשים רדו לאדמה רוב התעסוקה המיבצעית וכל הקווים הרוב נעשה על ידי הגדודיות והיחטיות

just4fun

New member
ואיי,זו רק אני ששומעת נימה מזלזלת??

מצטערת על העצבים שאני הולכת להוציא כאן,עברת כל גבול. עשהאל,אני מציעה לך להתחיל להרגע אתה זוכר מה היה פה אז כשעזבת??? לא זכור לי שמשהו חיבב אותך כל כך!! עכשיו החבר´ה החדשים,יבינו למה!! דבר ראשון,זה שיש סטיגמות על מג"ב,ואתה כנראה שמעת את כולן,זה לא אומר שמג"ב זה חרא!! או שהמג"בניקים טיפשים,כדברייך "את יודעת לכתוב באינטרנט זה כבר יותר מרוב המג"בניקים". כרגע,כל מג"בניק קרע קורע ויקרע את התחת שלו יותר ממה שאתה עשית כל החיים שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה פשוט חצוף בצורה שלא תאמן. אתה יודע בכלל איזו הכשרה עוברים מג"בניקים?!?! הם ה-ם אלו שמתמודדים יום יום שעה שעה עם החרא!! חוטפים אבנים לפרצוף,מרגמות...כל דבר שיעלה על הדעת. דבר שני,מג"ב זה בין התפקידים הכי קרביים שמוצעים לבנות,ואם היא באה ואומרת שהיא לא בכושר,תהיה בטוחחחחחחחחח,שזה יהיה לה קשה,כי במג"ב-סביר להניח שאתה לא יודע את זה: הבנים והבנות שווים בתפקידיהם ב-ד-י-ו-ק. ואם אתה רוצה לבדוק את זה לעומק,אני יכולה להביא לך אנשים מוסמכים לפורום שיגידו לך את זה. ככה שלא יספיק לה "לרוץ 10 דקות" או "לעשות שכיבות שמיכה עם ברכיים" מה נראה לך??????!!!!!!!!! שבנות לא יכולות לעשות שכיבות שמיכה בלי ברכיים? או לרוץ יותר מעשר דקות?? זה זימונים לבדוק אם היא מתאימה למג"ב!! צריכים לבדוק אם היא יכולה להגיע לרמה שדרושה,בכושר הגופני,ובעוד נושאים,כמו שאמרתי,הבנים והבנות באותה הרמה שם. שוביניזם ברמה כזו,כבר מזמן שלא יצא לא לשמוע!!!!! תרגיע את עצמך,אתה לא יודע כלום,כבר הוכחת את זה בעבר,וכל פעם שאתה חוזר לכאן אתה רק מחזק את העובדה. עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמיר גל

New member
just4fun מסכים איתך בכל מילה!!!

חבל שאנשים כמו עשהאל לא מודעים לתפקיד ולקושי להיות חייל במג"ב, נכון אולי זה לא יחידה מובחרת כמו מטכ"ל או שייטת ואולי לא כל כך קשה להגיע למג"ב בשביל הבנים אבל רק תדע וכל מי שחושב כמו עשהאל שמג"ב עושים פעולות הרבה יותר חשובות ממה שעושים מטכ"ל ושייטת ביחד הם עובדים מסביב לשעון קורעים את עצמם בשבילנו ועוד עשהאל בה ומזלזל בהם? והחבר´ה שם הם אחלה חבר´ה שבעולם אולי אין להם אינטרנט כמוך או שלא יודעים להתכתב באינטרנט אבל האומץ שיש להם כשהם סופגים כל יום ירי על המוצבים בסיורים או כשמתפוצץ ליידם מטען או המכות שהם נותנים לערבים וחוטפים כל האומץ הזה אין לך אני לא אומר שלא יהיה לך תלוי איפה תשרת אבל בחייך תן קצת כבוד לאלה שמגינים עלייך ומדובר לא רק על מג"ב אלה על כל הלוחמים בצה"ל גם אם זה גולני או גבעתי שלא קשה להגיע אליהם צריך לתת כבוד כי אחריי הכל הם אלו ששוכבים במארבים נכנסים לשטחים וכו´.. אמיר.

טל עדתו

New member
הויכוח הנודע, אז סתם לידע כללי

מסכימה עם רוב הדברים שלך אבל לא כולם... אבל בגלל שדעתי כבר ידוע אז אני לא ארחיב... עדיין יש לי את הויכוח הזה אפילו עם החברות שלי שמשרתות איתי, ז"א הלוחמות עצמן...אבל כל אחד בדעתו יחיה. רק רציתי לתקן אותך בדבר אחד קטן, חיל ההנדסה קרבית אומנם לא מוכרז רישמית כחיל רגלים אבל זה ידוע שהוא כזה וההכשרה של הטירונות היא כזאת ומשך השירות הוא כזה...אז סתם לתיקון, יש בנות בחי"ר - בחיל ההנדסה (וד"א יש גם את חי"ר קל שזה הלוחמות בנח"ל...). זהו. רציתי באמת למסור לכולכםםםםם ד"ש חם...ושיהיה לכם מלא בהצלחה בהמשך המיונים של כולכם... ונעמה (just4fun) תתקשרי אלי דחוףףףףףףףףףף היום או מחר, אני יום ראשון ליד הבית שלך!!! כן כן שמעת נכון! אז מהר תרימי טלפון!

טל עדתו

New member
טעות במיקום, זה מופנה לילד האור

טעיתי במיקום... מה שכתבתי זה תגובה למה שילד האור כתב...

רציתי להגיב למה ש just4fun כתבה

רציתי להגיד לך שאת צודקת במאה אחוז, במג"ב אין הפלייה בין בנות לבנים, אבל את צריכה להבין שיש סיבה ללמה בנות משרתות הרבה פחות בקרבי ולמה לבנות נותנים מג"ב, אז ככה : הסיבה שלרוב לא נותנים לנשים לשרת בקרבי או בחי"ר הרגיל היא החשש שהן יפלו בשבי ואז יש בעיות של מה האוייב יעשה להן (אונס וכדומה...) וכדי להגן על הבנות מרחיקים אותם משם, והסיבה שלנשים נותנים לשרת במג"ב היא שיש פקודה ראשונית של צה"ל שאסור לגבר לפנות או להכות אישה (בהפגנות למשל...) ולכן הנשים מפנות אותן... אבל גם רוצים לתת לבנות הזדמנות לשרת את המדינה גם בחזית, לכן מג"ב הוא חיל שוויוני... ואני חושב שאת צודקת, יש לי ידידה שמשרתת במג"ב למרות שהיא דתייה וקורעים אותה לא פחות מהבנים והיא שווה אליהן לכול דבר.....

just4fun

New member
שירלי

המבחנים האלה הם מיונים שבודקים עד כמה את מתאימה לשירות במג"ב. זה מבחנים של כושר גופני,ובקשר למבחנים בכתב-שברור שיהיו לך,אני לא יודעת הרבה,אבל לא לזה את צריכה לדאוג,אלא לכושר הגופני. לדעתי,אם יש לך מספיק זמן עד אז לעבוד על הכושר,תלכי. בעצם,גם אם לא יהיה לך מספיק זמן לעבוד על הכושר,תנסי-אין לך מה להפסיד... אז תעבדי על ריצות,ואימוני כוח [שכיבות שמיכה,בטן וכו´] ובהצלחה!!

תשובה לשירלי

שירלי, קודם כול מזל טוב, להיות במג"ב זה כבוד, עכשיו לי אישית שלחו זימון לחיל הים למיונים לחובלים/צוללות וגם אמרו לי להביא לשם בגדי ספורט וכאלה, אבל בסוף עשינו רק מבחנים פסיכוטכניים ושטויות כאלה, אבל בגלל שזה מג"ב בטח ירצו להריץ אותך קצת לראות ממה את עשוייה...... כעיקרון חברים שלי סיפרו לי שביונים למג"ב קורעים אותך אחושרמוטה, ובקשר לכושר גופני, כנסי לאתר של לשכת הגיוס, ושם יש פירוטים של הדרישות לצבא ואני אישית ממליץ לך להתחיל לרוץ הרבה כול יום, ככה תחזקי את כושר הסיבולת שלך, כי במג"ב צריך כוח וזה דבר ידוע...... מקווה שעזרתי... צחי

למעלה