קיבלתי הצעת מחיר

שרוןB

New member
קיבלתי הצעת מחיר

לחנות מקווננת שמוכרת תכשיטים. ההצעה כוללת: * תרגום ל-10 שפות + תרגום למטבע מקומי * דפי ניהול ASP (בין 3 ל-4) * דפי HTML (בערך 10) * עיצוב 500 דגמים בטכניקת צילום מיוחדת של תלת מימד * עיצוב עמוד פתיחה * עיצוב דפי האתר * אבטחת האתר- כדי שיוכלו לקנות בו עם כרטיס אשראי אין לי מושג בנושא לכן אני מעונינת שתביעו את דעתכם ההצעה הגיעה ל- 5800$ האם זה הרבה???

Agate NShost

New member
תחשיב

החלק היקר במה שביקשת היא כמובן תרגום ל-10 שפות ובעיקר העיצוב של 500 דגמים שציינת. במידה שאלו חלקים חשובים באתר יתכן כי המחיר סביר. שוב השאלה היא במה כרוך התרגום, מי מתרגם, מי כותב וביאזה פורמט. לגבי העיצוב של הדגמים - זה החלק שנראה על פניו היקר ביותר.
אבל אם את רוצה לפחות לחסוך בעלות אזי תוכלי לאחסן את האתר בשרת שלנו בעלות הנמוכה בישראל.

geostant

New member
למחיר יש איכות...

השרתים שלכם מאוד מאוד מאוד איטיים... השרתים שלנו בקנדה על קווים אופטיים... אני חושב שזה קצת קצת יותר מהיר ממה שאתה מסוגלים לתת (גם אם השרתים שלכם באירופה)

Agate NShost

New member
הטעיה וחוסר ידע

במקרה הטוב אתה רק טועה. השרתים שלנו בפלורידה - אין לך שמץ של מושג על מה אתר מדבר מעבר להטעיה שלך. אני עדין טוען שהמחיר שאתם גובים גבוה וזאת עובדה. לגבי השרתים שלנו את יכול להריץ TRACE ולבדוק בדיוק היכן הם יושבים כך שלא תתטען טענות שקריות. לגבי קו תעבורה של השרתים שלנו אלו הנתונים הטכניים ואני מניח שזה הרבה יותר ממה שתארת לעצמך · Dual OC12 Smart Ring from BellSouth · OC3 (155 Mbps) To UUNet · OC3 (155 Mbps) To AT&T · OC3 (155 Mbps) To Global Crossing · DS3 (45 Mbps) To Level3 · DS3 (45 Mbps) To UUNet אז לפני שאתה משמיץ את המתחרים שלך...תעשה שעורי בית!

אטו

New member
זה הרבה

זה הרבה מאוד כסף אבל כנראה לא לכרטיסי אשראי באינטרנט חוץ מזה השאלה היא האם זה כל כך נחוץ לך?

nirdagan

New member
יש מחלוקת לגבי היעילות של תלת מימד

במדיה שהיא בעיקרה דו מימדית. ראו למשל את המאמר הזה. אם תוותרו על התלת מימד תיתכן מן הסתם ירידה בעלות. ההצעה לא נראית לי יקרה במיוחד, השאלה היא אם כן על איזה פיצ´ר אפשר לוותר. ניר

lizansak

New member
ממש לא הרבה

ואני מניח שמדובר על ליווי , תחזוקה שוטפת בתקופה הראשונה, הדרכה, הטמעה ושינויים הנובעים מההפעלה בפועל.גיבויים ומסירת עותק צרוב של הפרוייקט בסיומו. להערכתי החלק הקשה יהיה הנושא של אתר מאובטח. אני מעריך את העבודה בסדר גודל של 200-300 שעות, כולל תיאומים וישיבות. (תלוי מי מתרגם, מי מדפיס וכו´) 200 כפול 35 דולר לשעה זה 7000 דולר והשאלה איזה הוצאות יהיו לך - פרט לטלפונים והתחברות לאינטרנט.

lizansak

New member
מי שמזלזל בעצמו - גם אחרים עושים כך

35 דולר זה לא הרבה טרחת, ולמדת, יש לך ידע ואחריות וזו עבודה מזדמנת אפשר לעבוד גם בשביל 20 שקל שעה - אבל בדך כלל זה מייצג את מה שאתה שווה. אגב, בדרך כלל לוקח הרבה יותר זמן מהתחזית להשלים פרוייקטים

aphrodisiac666

New member
אני חושב ש...

המחיר סביר ביותר לפני שנה היו מבקשים 8000$ :) ובקשר להערכת שעות אני חושב שזה יותר מ200 שעות עבודה במיוחד התירגום ו3D אז יש לך מחיר בסדר גמור.

אטו

New member
שתדע

זה הרבה מאוד כסף אתה יודע שתוכל בכסף הזה לשכור עובדים ולשלם להם חד פעמי ותשאיר עובד אחד שיעדכן את האתר תיקח מישהו שיתרגם לך שפות תזמין שירות כרטיסי אשראי תשכור מעצב תאמין יש בני אדם שלבד הם יכולים לעשות את כל מה שאמרת וזה שטויות בשבילהם ותאמין לי עוד ישאר לך הרבה כסף ואתר יותר איכותי

aphrodisiac666

New member
שאני אבין...

אתה חושב שצריך לעבוד בשביל 3000 ש"ח בחודש או מה ??? אם אתה מעריך את העבודה שלך כל כך נמוך זו בעיה שלך !!! אני רוצה לקבל תמורה נורמלית בעד העבודה שלי. ודבר נוסף מי שמעריך את העבודה שלו נמוך זה אומר משהו על איך שהבן אדם עובד... אני אף פעם לא קונה שום דבר בהצאה הכי נמוכה שיש...

למעלה