קיבלתי את ה-DVD של רסלמניה 17!
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO דבר ראשון רציתי להגיד תודה מיוחדת להרצל על העזרה(הוא רכש אותו עבורי מ-EBAY)
דבר שני ה-DVD שווה לדעתי בגלל איכות האירוע,בלי ספק הרסלמניה האהובה עלי אחרי רסלמניה 16(שגם אותה ישי לי ב-DVD'אני יודע שיש הרבה אנשים שלא יסכימו איתי לגבי הדעה הזאת-אבל זאת דעתי
)אחרי צפייה חוזרת הגעתי למסקנה שממש אוהב את הגימיק באטל רואיל,אני נהנה מנוסטלגיה אפילו אם היא מתאימה ל-WrestleCrap,ממש נעים ליראות את קאמלה(שהיה ענקי בקטע עם ווליאם ריגל)רעידת אדמה,ריפו מן,דוינק,קים צ'יי ואחרים,בובי הינאן היה מצחיק בטירוף. באחת התוספות ליליאן גרסיה ראיינה את הבשווקרז בזמן שהם אכלו סרדינים...ובמנהג הבשווקרז היא קיבלה ליקוק לפנים! אווו כמה שנהנתי! גרסיה סאקס! התוספות מכילות את השבוע של אקסס,הבניות של מספר קרבות,קרב מהיט של סטיב בלאקמן ובראיין כריסטופר נגד ג'סטין קרידבל,אקס פאק ואלברט,השבוע של רסלמניה(מתאבקי ה-WWE בבסיס צבאי),קטעים של טריפל איץ' ואנדרטייקר במהלך שבוע רסלמניה,יום אחרי רסלמניה ברו,ראיון של בנואה לפני הקרב שלו נגד אנגל. אבל התענוג האמיתי הם הקרבות-הרוק נגד אוסטין על אליפות העולם,וינס מקמהון נגד שיין מקמהון-אב נגד בן,TLC(הדאדליז,הארדיז ואדג' וכריסטיאן) על אליפות הזוגות,איבורי נגד צ'יינה,הגימיק באטל רואיל,הקרב משלוש על אליפות הארדקור(ביג שואו נגד קיין נגד רייבן),ווילאם ריגל נגד ג'ריקו על אליפות הבין יבשתית,טסט נגד אדי גררו על אליפות האירופאית,RTC נגד טאז ו-APA,קורט אנגל נגד כריס בנואה וטריפל איץ' נגד אנדרטייקר. מומלץ ואני שמח שהיתה לי הזדמנות ליקנות את האירוע למרות שהוא כבר לא מיוצר יותר. ושוב תודה להרצל!.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO דבר ראשון רציתי להגיד תודה מיוחדת להרצל על העזרה(הוא רכש אותו עבורי מ-EBAY)