קיבלתי את ה-DVD של רסלמניה 17!

t-man

New member
קיבלתי את ה-DVD של רסלמניה 17!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO דבר ראשון רציתי להגיד תודה מיוחדת להרצל על העזרה(הוא רכש אותו עבורי מ-EBAY)
דבר שני ה-DVD שווה לדעתי בגלל איכות האירוע,בלי ספק הרסלמניה האהובה עלי אחרי רסלמניה 16(שגם אותה ישי לי ב-DVD'אני יודע שיש הרבה אנשים שלא יסכימו איתי לגבי הדעה הזאת-אבל זאת דעתי
)אחרי צפייה חוזרת הגעתי למסקנה שממש אוהב את הגימיק באטל רואיל,אני נהנה מנוסטלגיה אפילו אם היא מתאימה ל-WrestleCrap,ממש נעים ליראות את קאמלה(שהיה ענקי בקטע עם ווליאם ריגל)רעידת אדמה,ריפו מן,דוינק,קים צ'יי ואחרים,בובי הינאן היה מצחיק בטירוף. באחת התוספות ליליאן גרסיה ראיינה את הבשווקרז בזמן שהם אכלו סרדינים...ובמנהג הבשווקרז היא קיבלה ליקוק לפנים! אווו כמה שנהנתי! גרסיה סאקס! התוספות מכילות את השבוע של אקסס,הבניות של מספר קרבות,קרב מהיט של סטיב בלאקמן ובראיין כריסטופר נגד ג'סטין קרידבל,אקס פאק ואלברט,השבוע של רסלמניה(מתאבקי ה-WWE בבסיס צבאי),קטעים של טריפל איץ' ואנדרטייקר במהלך שבוע רסלמניה,יום אחרי רסלמניה ברו,ראיון של בנואה לפני הקרב שלו נגד אנגל. אבל התענוג האמיתי הם הקרבות-הרוק נגד אוסטין על אליפות העולם,וינס מקמהון נגד שיין מקמהון-אב נגד בן,TLC(הדאדליז,הארדיז ואדג' וכריסטיאן) על אליפות הזוגות,איבורי נגד צ'יינה,הגימיק באטל רואיל,הקרב משלוש על אליפות הארדקור(ביג שואו נגד קיין נגד רייבן),ווילאם ריגל נגד ג'ריקו על אליפות הבין יבשתית,טסט נגד אדי גררו על אליפות האירופאית,RTC נגד טאז ו-APA,קורט אנגל נגד כריס בנואה וטריפל איץ' נגד אנדרטייקר. מומלץ ואני שמח שהיתה לי הזדמנות ליקנות את האירוע למרות שהוא כבר לא מיוצר יותר. ושוב תודה להרצל!.

Master shlompi

New member
שמח בשבילך,טל. אחלה DVD . גם

לי יש אותו.האירוע עצמו מעולה,מהקרב הראשון ועד האחרון. בקשר לבאטל רויאל , גם אני אוהב נוסטלגיה , רק שקצב ההדחה היה שם יותר מדי מהיר(ממש שניות בין אחד לשני) חבל שלא עשו אותו ארוך יותר.מי שלא ראה את האירוע (אם יש עדיין כאלה) חובה! תשיגו אותו,לא משנה איך! DVD , קלטת, לא משנה,פשוט חובה.

t-man

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בכנות הבאטל רואיל לא היה צריך להיות איטי-הוא נועד רק לקבל מנה קטנה של נוסטלגיה ולא כדי להיות קרב לגיטימי שתוצאה באמת חשובה,אני קצת התאכזבתי מהגמר,אני רציתי שדוינק וקאמלה יגיעו לגמר ואז קאמלה יזכה אבל עדיין לא היה איכפת לי שאירון שייק ניצח.

מל טוב טל + שאלה

למה רסלמניה 17 לא מיוצרת יותר? שמעתי על זה פעם אבל לא זוכר ממש למה.

t-man

New member
הסיבה פשוטה

אחרי שאירגון הטבע זכה במשפט על הזכויות על השם "WWF" וינס מקמהון הקפיא כל יצור של מוצר עם הלוגו ומילה WWF(במיוחד מאירוע מ-98' ומעלה),רסלמניה 17 היתה אחת הקורבנות של ההקפאה. אני מקווה שוינס יעשה משהו בנידון ויתן לנו להנות גם מ-98 עד 2002 ב-DVD.

תתחדש טל../images/Emo24.gif

אחלה DVD באמת, גם קרב הבונוס של בלקמן וכריסטופר נגד X פאקטר מהיט היה חביב ובכלל האירוע עצמו וכל הנמצא בתוך הDVD(אני הייתי צריך לקנות את ה"קלאסיק 5" של שנת 2001 בכדי להשיג את הDVD של רסלמניה X-7).

Brockster

New member
מזל טוב טל! תתחדש! ../images/Emo9.gif

בהחלט אירוע מעולה בכל המידות, ואחד שכל אחד צריך לראות יותר מפעם אחת

למעלה