קיבלנו היום את הטמ"ס

אמללי

New member
קיבלנו היום את הטמ"ס

שקד בעננים, מאושרת ומשוויצה בטמ"ס החדש שלה. כשהגעתי הביתה מהעבודה היא הסבירה לי את כל הפונקציות שלו, איך משנים צבע, איך מגדילים, איך מזיזים, והייתה מאוד מרוגשת. זה אמנם תופס רבע חדר (הגיע עם מעמד מיוחד) אבל נראה לי שהוא ממש מוצלח. עם הזמן נראה עד כמה הוא גם יעזור לה עם הקריאה...

../images/Emo49.gif לשקד

איזו שמחה. מקווה שבאמת יעזור וכך תוכל ללמוד יותר בקלות. היא תיקח את זה לביה"ס נכון ?

דרך אגב

ראיתי עכשיו את התמונות של דקל. חוץ מהצבעים- הוא מזכיר לי קצת אותך.... משהו במבנה העיניים או האף... לא יודעת אבל הוא פשוט משגע. מתוקי. אני יכולה להריח את הריח המתוק עד לכאן.... מאיה

קופי אמא שלו טוב אחרי שתי בנות

שהן בדיוק אבא הגיע סוף סוף ילד שהוא העתק של אמא שלו ואני עדה הוא באמת מקסים תינוק מאוד חברותי כל הזמן מחייך והעיניים שלו כל כך מדברות .

מיקגאפ

New member
בהצלחה לשקד החמודה ../images/Emo140.gif

ממש מרגש לשמוע על השמחה והמוטיבציה שלה - נהדר! מקווה שיעזור לה כמה שיותר וגם עם הקריאה. תתחדשו!!!

shirar1

New member
איזה כיף לכם!

זה אומר שהטמ"ס ישמש אותה לעבודה בבית? במה היא משתמשת בבית הספר?

אמללי

New member
זה טמ"ס קבוע (נייח)

ולכן היינו באמת צריכים להחליט היכן לשים אותו. בבית או בבית הספר. החלטנו בנתיים בבית משום שכרגע הם לא ממש קוראים בבית הספר וגם החוברות שהם משתמשים בהם הכתב עדיין מאוד גדול. הבעיה כרגע היא יותר בספרי הקריאה בהם הכתב קטן יותר. בהמשך ייתכן ונעדיף לשים אותו בבית הספר או במידת הצורך לבקש עוד אחד לבית הספר. כרגע לא צריך. עוד יתרון מבחינתנו שהטמ"ס בבית זה שגם יעלי יכולה להנות ממנו. למשל אם רוצים להראות לה תמונות מספרים וכדומה. כך שאנחנו תופסים שתי ציפורים במכה אחת.

amitre

New member
הי אמללי

איזה שמחה, איזה יופי. מקוים שזה באמת יעזור. קניתם את זה או שזה מושאל ? שרון ועמית

אמללי

New member
איזה כיף לראות אתכם כאן../images/Emo24.gif

קיבלנו את זה דרך משרד החינוך. בעיקרון כבר כששקד הייתה בגן חובה הלכנו לבדיקה להתאמה לטמ"ס שם נתנו המלצה והכניסו אותה לתור. ברגע שהגיע תורה (התפנה טמ"ס) הוזמנו שוב לבדיקה ורק אחריה קיבלנו אותו. אני מאוד ממליצה למי שחושב שהוא יזדקק לטמ"ס ללכת עוד לפני הכניסה לכיתה א'. הסיבה היא שזה לוקח המון זמן (במקרה שלנו שנתיים כמעט!) עד שזה מגיע הביתה. אם הולכים לבקש את זה רק כאשר מזהים התחלה של פיגור בלימודים יכולים לפספס ככה המון וחבל! (לדעתי כמובן
) ובלי קשר... מה שלומכם???

amitre

New member
טפו טפו טפו

הכל בסדר, הכל נמשך כרגיל. אנחנו נורא עסוקים לכן אני כמעט לא נכנסת לפורום שרון.

סליחה שלקח לי זמן להגיב

כמה נהדר שקיבלתם אותו סוף סוף!!! לא יאומן העניין של התור הארוך, זה פשוט לא הגיוני ולא הוגן. תהנו ממנו!!!

אמללי

New member
האמת שבמקרה הזה...

זה נראה לי די הגיוני... לצערי כמובן. תחשבי כמה ילדים זקוקים לזה ואל תשכחי שמדובר בציוד מאוד יקר (היינו צריכים לתת שטר התחייבות של עשרים אלף שקל!). אמנם מקבלים אותו בהשאלה אבל מקבלים אותו חינם! מהמדינה... מה גם שבמקרה שלנו המורה התומכת שביצעה את האיבחון לשקד עוד בגן חובה אמרה לנו בזמנו שכדאי כבר לבקש את זה והכינה אותנו לתור הארוך בדיוק מהסיבה שהיא רצתה שלקראת כיתה א'/ב' שקד כבר תקבל את המכשיר. כך שבסך הכל המערכת תפקדה בצורה נכונה ומבחינתינו (ומבחינת הצרכים של שקד) למעשה לא היה כמעט עיכוב.

למעלה