קטרי ESSLINGEN

מצב
הנושא נעול.
קטרי ESSLINGEN ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קטרי ESSLINGEN

חלק באדיבות טל דקל. השאר שלי. קטר אסלינגן מס' 228 בתחנת הרכבת "החאן" בירושלים ביום 19.11.1959. על הקטר עומד חובב הרכבת הגדול ארנסט טלהופר ז"ל !!!

ארנסט טלהופר ז"ל עומד ליד הקטר

קטרי ESSLINGEN

חלק באדיבות טל דקל. השאר שלי. קטר אסלינגן מס' 228 בתחנת הרכבת "החאן" בירושלים ביום 19.11.1959. על הקטר עומד חובב הרכבת הגדול ארנסט טלהופר ז"ל !!!
ארנסט טלהופר ז"ל עומד ליד הקטר
עם הקרחת והחליפה ועמכם הסליחה. אשתו - רבקה טלהופר העבירה לידיי 325 צילומים שעשה טלהופר ז"ל בשנות ה-50 ואת מקצתם אפרסם כאן בעתיד. ועכשיו שופו על קטר מס' 211:

הצלם הוא ג'יי דיימונד ועל התמונה

זה לא תחנת חדרה מערב
וגם לא חדרה מזרח. אני חדרתי במקור וכמעט בטוח שזה לא תחנת חדרה מערב. זה נראה לי יותר כתחנת בנימינה.
הצלם הוא ג'יי דיימונד ועל התמונה
המקורית הנמצאת ברשותי הוא כתב : חדרה - 21.03.1973. גם לי זה נראה יותר כתחנת בנימינה משום מה.

ארזS

New member
הערת ביניים לד"ר מירושלים :

ועכשיו: 105 + 118 !!!
דבר ראשון : תודה על התמונות . וכעת שאלה : כשאתה סורק את התמונות אתה משאיר "שטח מת" גדול למדי בצד ימין של התמונה. זה גורם לכך שיהיה צורך לגלול את המסך לצד שמאל. למה אינך מבצע חיתוך (Cropping) של התמונה ?

לא אני סרקתי את התמונות ! הן מתוך

דבר ראשון : תודה על התמונות . וכעת שאלה : כשאתה סורק את התמונות אתה משאיר "שטח מת" גדול למדי בצד ימין של התמונה. זה גורם לכך שיהיה צורך לגלול את המסך לצד שמאל. למה אינך מבצע חיתוך (Cropping) של התמונה ?
לא אני סרקתי את התמונות ! הן מתוך
סי.די. רום שקיבלתי ובו 400 תמונות ישנות של רכבת-ישראל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה