קטע שלי..תגובות,ביקורות,הצעות

XCLASS

New member
קטע שלי..תגובות,ביקורות,הצעות

הקטע עוד לא מושלם גם הליווי קצת התפקשש וגם אני רוצה להמשיך אותו כי לדעתי יש עוד מה שהמשיך.. חוץ מזה הוא נשמע לי מוכר באופן חשוד! חוץ מזה אני אשמח לשמוע את כל מה שיש לכם להגיד וגם את מה שלא. תודה

זה נשמע רע

אין דינמיות בגרוש, צליל הרבה הרבה יותר מידי חד, זה חוזר על עצמו, הליווי לא משתנה בגרוש, אתה מגזים עם הבנדים, הקטע בלי שום קשר לא נשמע מי יודע מה. בכלל, יש עוד הרבה מאוד מה לשפר. תתחיל בלהשמיע את כל התוים באופן שווה, או עם הבדלי ווליום הגיוניים. אתה ביקשת. אני חושב שרוב האנשים פשוט נמנעים מלהגיב, אבל חשוב גם לשמוע פידבק שלילי.

loomer4

New member
מסכים איתך

ההבדלי ווליום האלה מציקים מאוד, המתיחות מעיקות, תעשה את הליווי יותר מעניין, אם כבר אתה עושה בפריטה חופשית כזאת, תתחיל עם משהו פשוט (שמתי לב שיש שם משהו שונה בהתחלה, אבל הוא מהר מאוד משתנה לפריטה הזה שיש במשך כל השיר), ובהתאם לפריטה, תתאים גם את הגיטרה סולו. אתה מגזים לפעמים עם הוויברציות, וזה יוצר זיוף עצבני.

XCLASS

New member
בכיף, אני שמח לשמוע כל ביקורת

את הצליל עצמו אני אוהב ואני חושב שזה טעם אישי, וגם את הבנדים אני אוהב ואני חושב שזה סגנון אישי( למרות שהגזמתי קצת בקטע הזה,זה נכון) לא הבנתי למה התכוומת להשמיע את התווים באופן שווה ובווליום הגיוני, אתה יכול לפרט?

דינמיקה

תעבוד על להוציא כל תו בדיוק באותו ווליום כמו הקודם שלו. אחרי זה תרד בהדרגתיות (באופן כמה שיותר איטי) בווליום של התוים, ותעלה בחזרה לאט. לנגן זה רק להוציא את התוים הנכונים, אלא גם להוציא אותם נכון. מעבר לזה, אתה עוצר תוים שלא בזמן. תן לתו להדהד. טעם אישי זה סבבה, אם אתה מוציא ממנו משהו טוב. את הצליל אתה אוהב? סבבה, אז תמלא אותו עם ליווי מעניין ותשאיר צלילים עם יותר ססטיין כדי שזה לא ישמע קטוע. כל תו חמישי שלי הוא בנד, גם אני אוהב בנדים, אבל בנד עושים באהבה, או לא עושים בכלל. תנסה להגיע קודם לבנד של טון באופן מדוייק. טון ורבע. טון ושליש. טון ו2 שליש. 2 טונים. 4 טונים. (עם מיתר נוסף לידך). תאמן את כל העניין של הדינמיקה בנגינה שלך. אם אתה רוצה משהו כדי ללמוד באמת את הבסיס של הנושא, תלמד את Is There Anybody Out There של פינק פלויד. ותקליט את עצמך עד שתראה שאתה מגיע לרמה של המקור. זה באמת קטע קל. אם אני ינסה לקצר את זה, דינמיות זה ההבדל בין להשמיע את התוים, לבין להפוך אותם למשהו שאפשר לקרוא לו מוזיקה.

למעלה