קטע שלי ושל חבר.. השתחרר לרשת

Eyedan

New member
קטע שלי ושל חבר.. השתחרר לרשת ../images/Emo3.gif

כל חובבי הדארק... קטע שעשינו אותו בשביל הפאן... השתחרר לנט לפני יומים... Audiofreak_-_Savta_Flower-(Promo)-2005-AoeL הכינוי בתור "אומנים" זה הקבוצת שחרור דפקו לנו כי לא היה לנו מה לרשום.. אבל שם הטראק "סבתא פלוואר" זה השם שלנו יש מאחורי השם הזה סיפור מצחיק, הזוי ומוזר
וחלק מהאפקטים\צלילים ושאר הירקות בטראק משתייכים לסיפור.. אז אם אתם מעוניינים נספר לכם את הסיפור
העלתי לכם את הטראק..14MB באיכות 320KBPs הנה הלינק: http://rapidshare.de/files/794154/01-audiofreak_-_savta_flower-aoel.mp3.html (כדי להוריד לחצו על הלינק..רדו לסוף הדף בטבלה תחלצו "FREE" וזה יטען לכם לעמוד הבא תרדו למטה תחכו תראו הוא רושם לכם עוד כמה שניות הלינק יופי.. כשזה יסיים לספור הלינק יופיע ותורידו ע"י "שמירת יעד בשם.." ותתנו תגובות

Nofale

New member
איי

מזה הכניסה הצורמת הזאת ?! וכל הכבוד על הקטע ממש לא הייתי אומר דארק זה סתם עוד רעש

THE BLACK MAMBA

New member
כל הכבוד עידן קטע חביב כמובן שאתם

תשתפרו בהמשך, אבל קבל ממני פרגון על המאמץ ועל ההשקעה בקיובייס, בכל אופן אל תתיאשו מאף אחד, תמשיכו ליצור את הליין שאתם אוהבים, ובסוף תגיעו לרמה שאתם מקווים להגיע, זה הכל עניין של מקצוע ונסיון ..

Eyedan

New member
תודה יממבה ../images/Emo3.gif

תמיד אני אוהב את התגובות והגישה שלך שונה משל כולם.. האמיתי שמוזיקה אני לא בדיוק עושה..פה ושם לא רציני.. וזה סתם קטע שכתבנו בשביל הפאן
אולי יבוא יום ועוד תשמעו עלי..

MidNight Flame

New member
הודעות נמחקו, אתם לא...

קולטים?! אני אשמע עוד פעם אחת די סי או שם של קבוצת שיחרור ואני חוסם בלי להתריע!

epsy

New member
Mike on fire

תזהרו זה מסוכן שהוא ככה חחח אוהב אותך אחי מה איך בצבא??

Silent Horror

New member
../images/Emo13.gifוואלה...סחתיין אחי.

אהבתי, בהצלחה עם ההרכב שלכם!!או סתם תהנו מהדחקות....

למעלה