קטע מבאס בחינוך חבר...

inbarbie

New member
קטע מבאס בחינוך חבר...

חבר שלי לא מוכן ללוות אותי הבייתה ואם כבר עושה מזה סצנה, אני מרגישה שכאילו הוא לא מוכן לעשות בשבילי כלום שמקשה עליו או לא בדיוק נוח לו. אבל אני אוהבת אותו ולא רוצה להיפרד. מה לעשות?

ש ו ש 2

New member
תגידי לו

שחלק מהקשר שלכם הוא לעשות דבריםאחד בשביל השני ושאת פשוט לא אוהבת ללכת לבד ולא מוכנה לזה!!!!

BloodyRose

New member
"חינוך חבר"?

מה הוא? כלב או בן אדם? תקשיבי... בכל קשר יש פשרות. יש מה שאת רוצה, יש מה שהוא רוצה, ויש את דרך המלך אותה אתם צריכים למצוא. מה המרחק ביניכם? נניח 20 דקות הליכה (סתם זרקתי מספר). אז נכון, הוא מלווה אותך 20 דקות, אבל תחשבי שאחרי זה יש עוד 20 דקות הליכה לבד בשבילו. זה לא תמיד נעים. אז אמנם הוא זכר אבל גם לבנים לא ממש נח וכייף ללכת בערב 20 דקות לבד. תנסי לשמוע מה לו יש להגיד לפני שאת קופצת למסקנות. תשבו, תדברו על זה, ותגיעו להחלטה. למשל, שכל עוד יש אור - הוא לא ילווה אותך עד הבית, אלא חצי דרך, וכשזה חשוך - הוא כן ילווה אותך, אבל כשהוא הולך בחזרה לבד - תדברו בטלפון, שגם את תארחי לו חברה. מה את אומרת? תוכלי להתפשר קצת? תוכלו למצוא דרך בה שניכם תהיו מרוצים?

פחחחחחחחחח

הייתי מעיפה אותו כל כך מהר שהוא לא היה מספיק להגיד את השם שלי.. עלקקקק!!! ואם יאנסו אותך בדרך???? ידידים שלי לא יתנו לי ללכת לבד - ועוד חבר שלי?????? פחחחחחחחחחחחחח מי צריך חבר כזה??

תיראי מה תעשי

תגידי לו שאם הוא לא מלווה אותך אז את תבקשי ממישהו אחר שילווה אותך, ואם הוא יגיד שזה לא איכפת לו אז תגידי לו "זדיין!" ותלכי ואל תדברי איתו יותר.

BloodySkunk

New member
כן, ככה זה עובד.

יודעת מה? אולי כדאי שתבצע בו מין אוראלי במקום. היא לא רוצה? למה לא?!?! שתזדיין ושלא ידבר איתה בחיייים!!!! אממ טוב סליחה. אבל פשוט נראה לי שהתגובות פה די קיצוניות, אז לא נוח לו ללוות אותה.. אז מה. אם הקשר טוב ושני הצדדים אוהבים אחד את השני אני לא מבינה למה לעשות מזה עניין. תדברו על זה, זה לא דברים שאמורים לפרק קשר... תגיעו להסכמה, מסקנה, פרידה, וואטאבר.. תדברו. אח"כ אפשר גם להזדיין

תיקון במה שכתבת

עדיף שהיא תגיד "זדיין" מאשר "תזדיין" חיחי כן... כן... היה לי חבר ערס עם המילה הזאת "זדייני!"

BloodySkunk

New member
אממ..

זה הוא שיגיד לה "זדייני".. והאמת ניסיתי להטות את זה והחלטתי שזה פשוט ישמע מגוחך, אז ויתרתי.

inbarbie

New member
המון תודה ותגובות שלי!

אוקי המון תודה לכולכם רק אל תקפיצו אותו יותר מידי עם המילה "זדיין", למה הוא יגיד "אפשר?????" במבט הכי מתחנחן בעולם. סתם אמרתי לו אתמול שאם הוא לא מחזיר אותי הבייתה אני לא באה אליו, אחרי ויכוחים ארוכים בטירוף (למה זה ככה מה הסיפור הגדול???-זה באמת משו כמו 20 דקות הליכה איטית) הוא הבין וב4 החזיר אותי. אז זהו הוא היה ממש מתוק ואפילו לא נתן לידיד להקפיץ אותי באוטו. תודה לכולכן. הלקח שלי: תעמדו על שלכן, אתן כנראה שוות את זה!

BloodyRose

New member
לקח שגוי למדי ../images/Emo4.gif

כי קשר זה "אנחנו" ולא "אני אני אני", אבל אם טוב לך עם זה - תהני....

inbarbie

New member
תקראי...

לא חושבת שזה אני ואני ואני, חושבת שאני משקיעה בבחור את כל נשמתי ואני מתכוונת לזה באמת אנחנו הרבה זמן ביחד אני מאוד אוהבת אותו והוא הכי יקר לי בעולם!!!!!! אני מתכוונת לזה! אני פשוט חושבת שזה לא דבר גדול מידי לבקש ממנו ושזה בסדר להתעקש ושלקח חודשים עד שהתחלתי להתעקש על מה שיכולתי לבקש מזמן... במציאות הדברים מורכבים יותר.

BloodyRose

New member
לא טענתי אחרת

פשוט המסקנה שלך הייתה "לעמוד על שלכן", דבר שלפעמים עלול לפגוע בבן הזוג ואפילו לפגוע בקשר..

נועוש 18

New member
תקשיבי.

תגידי לו שזה לא נעים לך שהוא לאא מלווה אותך הביתה או תתשאלי אותו למה?

למעלה