קטלוג חדש ב"עונות" בכיכובה של ברטי

minagaba

New member
קטלוג חדש ב"עונות" בכיכובה של ברטי

בוקר טוב לכולן, אלו מאתכן העוקבות אחר מדורי האופנה בוודאי שמעו על קטלוג החורף החדש של עונות אשר יצא לפני כמה ימים. בקטלוג מככבת ברטי וינטר - יפה אמיתית, שאוהבת לאכול עוד דברים חוץ מחסה
, או כמו שנכתב עליה ב YNET: "ברטי וינטר ממשיכה זאת העונה החמישית להוביל את הקמפיין של "עונות", גם הפעם היא מדגמנת בכיף מידה 44 חושנית ומחמיאה. שאפו " הקטלוג כולו מוצג לעיונכן באתר האינטרנט של "עונות", ובו כמה פריטים שאני בוודאי אשמח להתחדש עליהם. שנה טובה ומתוקה לכולן
, מיכל

היא ההוכחה שגם במידות גדולות -

אפשר להתלבש יפה. הכל נחמד, חוץ מתמונה אחת שבה השומנים מאוד בולטים עליה. שווה ללכת על הסגנון בצבעים כהים, שחור וחום, ג'ינסים עם פרחים ופחות משופשפים, ככה לא מובלט השומנים.

רונעלה

New member
../images/Emo205.gifהיא מידה 44?!

אני ממש, אבל ממש ממש בספק רב... בכל אופן הקטלוג חביב למדי ולא נראה כמו האוהלים הרגילים שבדר"כ יש בחנות למידות גדולות... סחתיין.

InvisibleTouch

New member
מה פתאום. אם כבר הסגנון

הזה, אז השילוב הזה דווקא יותר יפה. ועושה עם הגוף שלה הרבה יותר חסד. :)

רונעלה

New member
גם את זה האמת ממש אהבתי...

חבל שזה מידות גדולות, הייתי קונה את המכנסיים האלה...

InvisibleTouch

New member
שילוב שאהבתי->

רואים שיש פה מחשבה לטשטש מה שצריך ולהבליט מה שאפשר, רק חבל לי כל כך שהג'ינס נגמר כל כך מכוער, והמגף שדווקא יש בו פוטנציאל נראה כפריט שהופך את הגוף שלה לכלכך גוצי ומוזר למטה. מה קרה למכנסיים השחורים הרגילים? עם טיפה התרחבות למטה. יכל להראות פי עשר יותר יפה. מישהי יודעת מי אחראית על הסטיילינג?

InvisibleTouch

New member
והנה פה דווקא זה נראה טוב.

אני חושבת שדווקא חבל הגזרה הזאת. נכון, הרגליים נראות רזות למטה גם אצל בחורות מלאות, אבל הם שכחו שזה גם מקצר את הגוף במידה לא מבוטלת. בכל מקרה, פה זה די עבד בשבילי.

y a ® d e n

New member
אוי נו היא לא נחשבת רזה ממש...

היא לא שמנה ולא שמנמונת אבל כן, היא מלאה קצת.

למעלה