קטוע עם סירה

KLR600

New member
קטוע עם סירה

כבעל דו"ש אני בדרך כלל בפורום השכן אבל הפעם אני צריך עזרה בנושא קטנוע עבור חבר ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון. ובכן, החבר רוצה לקנות "קטנוע מנהלים" אבל בגלל אילוצים מסויימים הוא צריך גם "סירה" שמתחברת לקטנוע. השאלה היא: האם יש בכלל קטנועי מנהלים עם אופציה לחיבור סירה או שזה שייך רק לדור הוספות והקלסים הישנים ? האם קיימת אופציה לחיבור ופריקה מהירה על מנת להנות גם מיתרונות דו גלגלי לכשצריך ? ומאיזה גיל מותר להסיע ילדים בתוך הסירה ? אודה להתייחסותכם.

theshark

New member
עד כמה שאני יודע אין בארץ.

בחו"ל קימים קיטים יעודים. שווה לבדוק את הנושא?...

תנסה אצל וולקוביץ

פעם הוא היה מתעסק עם סירות אני לא יודע אם גם היום אבל שווה לנסות לגבי המיקום שלו אני גם לא ממש יודע אבל זה באיזור דרום ת"א בהצלחה

KLR600

New member
הגבלת גיליים

תודה על ההתייחסויות. מישהו יודע בכל זאת אם יש הגבלת גיל לנוסע בסירה ?

שוטי שוטי סירתי

ככה: אפשר לחבר סירה כמעט לכל קטנוע מנהלים. וולקוביץ יכול לעשות זאת, כולל הרישוי. הערות/הארות: אי אפשר על פי החוק לפרק ולחבר את הסירה כרצונך, כי זה שינוי מבנה ושינוי ברישוי של האופנוע. לגבי גיל - אין שום התייחסות בחוק לגיל של נוסע או מורכב על אופנוע - לא כל שכן אופנוע עם "צינת צד" צפו להוצאה כספית לא מבוטלת לחלוטין. וולקוביץ: 03-6827368

newbiker

New member
יש בעופר אבניר סירות לקטנועים-

אני קניתי מהם גילרה ראנר ושאלתי על סירה לקטנוע והם אמרו לי שהם יכולים להזמין(כי לא תמיד יש במלאי) סירות לכמעט לכל הדגמים שלהם והמחיר הוא אמר מתחיל ב 8,500 ש"ח לפני הכל(הרכבה,מעמ ועוד כל השטויות).

R-o-i

New member
יש לי סירה למכירה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

15 אלף דולר והיא שלך

R-o-i

New member
אהה אתה רוצה עם קטנוע ?

אין בעיה
ניתן לך את הדיוק מתנה רועי

alfred

New member
מה שמזכיר לאלפרד...

את הרפליקה האלמותית של MC (או של CW) על האורל עם הסירה: "אתה קונה סירה לא רעה בכלל ומקבל בחינם את האופנוע". ואלפרד, אם כבר, היה מברר את תעריפי הביטוח לאופנוע+סירה, לפני שהוא היה מרשה לעצמו להיכנס לעומקה של הפנטזיה.

alfred

New member
יכול להיות...

למרות שזה נשמע לאלפרד מעט מדי. אולי שלמה יוכל לעזור. שלמה?

the jango

New member
מה שמזכיר לג'נגו...

את אופנוברית. יותר מדויק. הפנטזיה (של מי?) על אופנוברית ואלפרד על סיפון היאכטה.... קלאסיקה מודרנית. יאכטות,אופנועים,גברים ומה שבינהם. היו זמנים... דביקות נוסטלגית היא מצרך חשוב בימים אלו.

למעלה