קחי אותי, אהובתי המיסטורית

Barnaby

New member
קחי אותי, אהובתי המיסטורית

קחי אותי חבקי אותי בזרועותיך החמות נשקי אותי על עפעפיי הסגורות נתמזג יחד, עד אין הבחנה תני לזמן לעצור למחשבות להיפסק לשרירים להשתחרר רק את מניקה לי כוח גורם לי להרגיש מסופק ורענן לחלום, לשכוח, להמשיך אחזי בי חזק כל הלילה, אל תשחררי אותי עד הרגע האחרון, רק אז ניפרד, אקום, ואחכה לך שוב... *** מוקדש לכל הנשים האמיתיות ובפנטסיה אשר גרמו לי נדודי שינה, ובמיוחד לך, אשת השירה - ה*שינה* היקרה והיחידה!

Barnaby

New member
יאלה חברה... יום הולדת שלי היום...

מגיע לי קצת יותר התייחסות ופרגון, לא? ועוד באסה... קבלתי שיר ליומולדת בנייד... וחשבתי במשך השיר... המממ, מי שלח? עד שבסוף הבנתי שזה בחברת ביטוח ישיר. אוף. מה, הם מזכירים לי שאני מתקרב לקבר, ושאגדיל את סכום ביטוח החיים שלי?!?

טליה33

New member
מזל טוב ועד 120 רומנים לוהטים|חיבוק

(רציתי לכתוב זיונים אבל פחדתי שמישהו יבהל)

y007007

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב בריאות אושר ורק טוב../images/Emo70.gif

אני לא מבין גדול בשירים ../images/Emo168.gif

אז רק במקרים נדירים אני משרשר למשוררים. אבל בימי הולדת אני קצת מבין מקובל להביא מתנות לברך ולשמוח, לא
אז אח שלי שיהיה לך במזל טוב
ואל תזלזל בחברת הביטוח שלך רק שתדע שחברת הביטוח שלי אפילו שיר לא שלחה לי

Barnaby

New member
אני כבר נחתתי בעיר הגדולה...

במוסקווה... ולא מצאתי אותך. לא על הגג ולא על שום דבר אחר. טעיתי??? את אומרת שאת לא מושכת (דהיינו draw-out, לא מתכוון ל-attractive)... אבל לא שולחת לי שום כתובת! מה, אני לא שווה ה-KILL ???

טוב, לא מצאת אותי כי אני לא במסקווה

נסה מערבית משם, הרבה הרבה מערבית, מעבר לאוקיאנוס, קצת צפונה, תעבור כמה אגמים גדולים, תפנה ימינה ואז בצומת המרכזית שמאלה, ואני שם.

אסתי69

New member
../images/Emo65.gif

מזל טוב והרבה הרבה לילות ללא שינה מהסיבה הנכונה מזל טוב

נפלא

אני מניחה שהתכוונת "מעניקה" לי כח? למרות שגם מניקה לי כח לא רע, קצת סוטה, אבל בסדר. יפה לך השיר.

Barnaby

New member
ווי... כבר שנים לא הבדלתי בין...

"מעניקה" לבין "מניקה"! שווו, מה עוד יש לך ללמד אותי? (כל זה ברצינות ולא בציניות). ואם כבר, האם הבנת שהשירה מדברת על שינה ZZZZZZ ולא על אישה? פשוט התחלתי להרגיש שאולי הפוינטה לא קלע.

למעלה