קחו לכם כמה שעות בבוקר

נעמי 1

New member
קחו לכם כמה שעות בבוקר

תדליקו מזגן... משהו קליל לגופכם (ולא... ממש לא ערומים)... קצת פירות ליד... משקה עם פירות (פליז... רק לא דיאט קולה)...ותתענגו לכם על הסרט "פשוט מאוהבת"... אחרי זה, השמים הם הגבול. בוקר טוב

ליMור

New member
../images/Emo4.gif

איך כפרה שלי איך ?? באמצע יום עבודה את עושה לנו את זה,,, נתת לי אחלה רעיון לשבת הקרובה אבל מה עד אז
בוקר טוב בובה,,,

sahr12

New member
יכול להיות שאת...

"פשוט מאוהבת" בי??חחחחחחח..

giulietta

New member
יכול היה להיות רעיון מצוין

ואפילו היום אלמלא הילדים היו בחופש היום [בואו נראה, חופש שנמשך מיום חמישי, שישי, שבת, ראשון, שני
] בוקר טוב.

ערו

New member
זהו,

הורדתי הכל ,נשארתי רק עם תחתונים, שמתי ת'מזגן על "בנוני"... הכנתי לי ת'סנדוויץ' של הבוקר ,טונה במיונית ומלפפון חמוץ חמוץ כוס תה גדולה עם התיון בפנוכו.. ספקים יוצאים,לקוחות נכנסים,, הפקידות לא מבינות, הבוס מעיף מבט,בטח הלך לכתוב מכתב (פיטורים) לך תסביר שנעומי האחת ביקשה..? יום יפה לך, איך שאת יודעת לחיות.

קסומה

New member
מתי בדיוק?

מרוב "עזים" שנפלו עלי, פתחתי דיר.... מייחלת ליום אחד פנוי השבוע... יום אחד!!!!!!!!!!(טוב, מסתפקת בשעה)

אפשר לקבל הסבר מי מה מו

הסרט פשוט מאוהבת?? חדש?? מי משחקת שם?? אגב פה לא צריך מזגן יש פה בריזה קרה לאללה..
ומטפטף.. מתגעגעת לחום הישראליייייייייייי

איך אפשר בטירוף הזה כאן???

הטלפונים פה לא מפסיקים לצלצל. ואת... מדברת לי על סרט...מוזיקה...מיץ פירות... נו..בקשה...יש כאלו שעובדים ויש כאלו שנהנים.. ככה זה בחיים, נולדנו לסבול.

נעמי 1

New member
סליחה... אין לכם בית?

חדר שינה... מיטה זוגית... בת/בן זוג? אי-אפשר לעשות התנגנבות יחידים משותפת בוקר אחד? רק עבודה בראש שלכם? צהרים טובים... בחוץ מחניק ומעיק.

למעלה