קו 5 א קו 5 א האם קו 5 א עדיין פעיל מדיזינגוף לרמת אביב גימל?
E EHP12 Active member 4/6/15 #2 אין כיום קו כזה. נכתב ע"י אורחים בפורום: קו 5 א האם קו 5 א עדיין פעיל מדיזינגוף לרמת אביב גימל? לחץ כדי להרחיב... אין כיום קו כזה. ואני לא בטוח שהתקיימה אי פעם חלופה של קו 5 אל עבר הירקון
אין כיום קו כזה. נכתב ע"י אורחים בפורום: קו 5 א האם קו 5 א עדיין פעיל מדיזינגוף לרמת אביב גימל? לחץ כדי להרחיב... אין כיום קו כזה. ואני לא בטוח שהתקיימה אי פעם חלופה של קו 5 אל עבר הירקון
א איליה קוגן New member 4/6/15 #3 אולי מונית שירות? נכתב ע"י EHP12: אין כיום קו כזה. ואני לא בטוח שהתקיימה אי פעם חלופה של קו 5 אל עבר הירקון לחץ כדי להרחיב... אולי מונית שירות?
אולי מונית שירות? נכתב ע"י EHP12: אין כיום קו כזה. ואני לא בטוח שהתקיימה אי פעם חלופה של קו 5 אל עבר הירקון לחץ כדי להרחיב... אולי מונית שירות?
E EHP12 Active member 5/6/15 #4 מוניות השירות של קו 5 מגיעות לבבלי נכתב ע"י איליה קוגן: אולי מונית שירות? לחץ כדי להרחיב... מוניות השירות של קו 5 מגיעות לבבלי ממש לא לרמת אביב. לרמת אביב יש את מוניות השירות של 4 א'
מוניות השירות של קו 5 מגיעות לבבלי נכתב ע"י איליה קוגן: אולי מונית שירות? לחץ כדי להרחיב... מוניות השירות של קו 5 מגיעות לבבלי ממש לא לרמת אביב. לרמת אביב יש את מוניות השירות של 4 א'
ט טומי* New member 6/6/15 #5 יש מונית שרות 4א נכתב ע"י אורחים בפורום: קו 5 א האם קו 5 א עדיין פעיל מדיזינגוף לרמת אביב גימל? לחץ כדי להרחיב... יש מונית שרות 4א שמגיע עד איזורי חן. בדרך עובר ב ל'
יש מונית שרות 4א נכתב ע"י אורחים בפורום: קו 5 א האם קו 5 א עדיין פעיל מדיזינגוף לרמת אביב גימל? לחץ כדי להרחיב... יש מונית שרות 4א שמגיע עד איזורי חן. בדרך עובר ב ל'