מה זה 27א? הקו שנוסע לוורדיה?קו 27א בחיפה= כשלון
קו 27א בחיפה כישלון ,כישלון וכישלון האוטובוס ריק השיא של הנוסעים הוא 5 בשעות הצהריים 13:00-14:00 ולפעמים הוא אפילו ריק ,יש לו מסלול קצר והוא עובר כל שעה. משרד התחבורה צריך לעשות משהו!!!!!!
כן.מה זה 27א? הקו שנוסע לוורדיה?
בדיוק,הוא כישלון מהלך,אני גר בורדיהכן.
חורב - ורדיה - מרכז הכרמל - ורדיה - רח' הרופא - חורב. משהו כזה, נכון?
וקו 100? הקו הכי מטומטם שהומצאקו 27א בחיפה= כשלון
קו 27א בחיפה כישלון ,כישלון וכישלון האוטובוס ריק השיא של הנוסעים הוא 5 בשעות הצהריים 13:00-14:00 ולפעמים הוא אפילו ריק ,יש לו מסלול קצר והוא עובר כל שעה. משרד התחבורה צריך לעשות משהו!!!!!!
*פעם בעשרים דקותוקו 100? הקו הכי מטומטם שהומצא
אי פעם!!! קו 100 יוצא ממרכזית חוף הכרמל, מגיע לקוסמוס, עושה פרסה, עוצר מאחורי קניון חיפה, עושה פרסה, וחוזר למרכזית חוף הכרמל. זה הקו הכי מטומטם שיכלו לחשוב עליו, יש המון קווים אחרים שגם ככה מגיעים לכל המקומות האלה, הקו הזה לא מחדש כלום, וכל מי שנוסע בו יכל לחכות בתחנה עוד 5 דקות והיה עולה על קו אחר שיביא אותו ליעדו!!! והוא נוסע פעם בעשרית דקות! לא חבל? לא עדיף היה לתגבר במקום זאת קווים אחרים, שאנשים עומדים בהם באופן קבוע, כמו קווים 123 ו-103? זה אשכרה מעצבן אותי!
צודק ,שיתגברו קוויםוקו 100? הקו הכי מטומטם שהומצא
אי פעם!!! קו 100 יוצא ממרכזית חוף הכרמל, מגיע לקוסמוס, עושה פרסה, עוצר מאחורי קניון חיפה, עושה פרסה, וחוזר למרכזית חוף הכרמל. זה הקו הכי מטומטם שיכלו לחשוב עליו, יש המון קווים אחרים שגם ככה מגיעים לכל המקומות האלה, הקו הזה לא מחדש כלום, וכל מי שנוסע בו יכל לחכות בתחנה עוד 5 דקות והיה עולה על קו אחר שיביא אותו ליעדו!!! והוא נוסע פעם בעשרית דקות! לא חבל? לא עדיף היה לתגבר במקום זאת קווים אחרים, שאנשים עומדים בהם באופן קבוע, כמו קווים 123 ו-103? זה אשכרה מעצבן אותי!
חיכיתם חצי שעה במרכז חורב?צודק ,שיתגברו קווים
מקרה שקרה לי ,נסעתי ל"חדר של חני" בת"א ואני ואחותי חיכינו לקו 5 חיכינו 10 דקות 20 דקות 30 דקות ושום קו 5 לא בא ,אז עלינו על קו 27א למרכז חורב וחיכינו לקו שיגיע למ.ח.הכרמל חיכינו 20 דקות חצי שעה ושום כלום אז לקחנו מונית ,פספסנו את הרכבת חיכינו 30 דקות לרכבת הבאה לת"א,ירדנו בתחנת האוניברסיטה ולקחנו קו 112 ,בחזה נסענו ברכבת אח"כ בקו 99 {ברמת אשכול יש לו תחנה כל מטר ,מעשה מטופש}ונסענו אח"כ בקו 27א הבעיה בקו 5 ,2 אוטובוסים נסעו לכיוון הגרנד קניון ו0 אוטובוסים לקית הממשלה,כשלקחנו את 27א ראיתי את שני האוטובוסים בקו 5!!!!
באמת קו מטומטם!חיכיתם חצי שעה במרכז חורב?![]()
זה מוזר, בהתחשב בכך שברוב שעות היום קווים 123 ו-133 נוסעים בתדירות של 15 דקות כל אחד, ובנוסף יש את 11, 125 ו-99.
על זה עוד לא חשבתי ,באמת אפשר לאחדבאמת קו מטומטם!
ויש עוד הרבה קווים מטומטמים כמו 39, ו29א' שרוב שעות היום ריקים. דרך אגב לפי מה ששמתי לב כל פעם שה39 מסיים את המסלול שלו הוא הופך לקו 27א' (המסלול של ה39 - חורב---> דניה---> רמת בגין ----> חורב). הצעתי לאגד פעם להמשיך את ה39 למרכז הכרמל ואז הרבה אנשים שככה עולים ברגל עד לכביש הראשי או לוקחים טרמפים אליו ומשמה לוקחים 37, ישתמשו בו הרבה יותר. אבל הם אמרו שככה השיטה עובדת בהרבה מקומות על הכרמל ונתנו דוגמא על ורדיה ורחוב הרופא. חשבתי עכשיו, אולי אפילו כדאי לאחד בין קו ב27א' לקו 39? תחשבו, הם מתחילים ומסתיימים באותו נקודה - חורב, ונוסעים לכיוונים מנוגדים. ככה שיהיה מסלול - מרכז הכרמל, ורדיה, חורב, דניה, רמת בגין, חורב, ורדיה, מרכז הכרמל. לקו כזה יכול להיות ביקוש ממש גדול. בטוח הרבה יותר גדול מעכשיו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.