קו 239 מה קרה איתו?

מצב
הנושא נעול.

gjttfjfj

New member
קו 239 מה קרה איתו?

קו 239 מה קרה איתו?
מה קרה לקו 239 מכיוון רידינג תל אביב שלא רואים אותו עובר באזור של סינרמה יצחק שדה לכיוון דיזינגוף סנטר לאחרונה?

אני מכירה את הקו הזה הרבה מאוד זמן ואת הזמנים שלו וזה באמת מוזר שלא יצא לי לראות אותו עובר בתחנה כבר כמה חודשים.

יצא לי לשאול שני נהגי אוטובוס של 39 והם אמרו לי שקו 239 מגיע רק עד 9 בבוקר ובמוצאש הוא לא עובד בכלל יותר.

האם זה נכון? מישהו עוד שם לב לזה?

gjttfjfj

New member
*לכיוון רידינג תל אביב

קו 239 מה קרה איתו?
מה קרה לקו 239 מכיוון רידינג תל אביב שלא רואים אותו עובר באזור של סינרמה יצחק שדה לכיוון דיזינגוף סנטר לאחרונה?

אני מכירה את הקו הזה הרבה מאוד זמן ואת הזמנים שלו וזה באמת מוזר שלא יצא לי לראות אותו עובר בתחנה כבר כמה חודשים.

יצא לי לשאול שני נהגי אוטובוס של 39 והם אמרו לי שקו 239 מגיע רק עד 9 בבוקר ובמוצאש הוא לא עובד בכלל יותר.

*לכיוון רידינג תל אביב

cwen

New member
הוא נוסע דרך יצחק שדה רק עד תשע בבוקר

קו 239 מה קרה איתו?

ואחרי תשע הוא נוסע דרך רכבת השלום.

לפחות לפי אתר דן הוא נוסע עד חצות http://www.dan.co.il/search/lines_times.asp?LineNumber=239-_-333444&date2=19/1/2014

ונראה שיש נסיעות גם במוצ"ש. אלא אם האתר לא מעודכן. http://www.dan.co.il/search/lines_times.asp?LineNumber=239-_-333444&date2=18/1/2014

gjttfjfj

New member
לא מהכיוון שהוא נוסע מדיזינגוף לעזריאלי

ואחרי תשע הוא נוסע דרך רכבת השלום.

לפחות לפי אתר דן הוא נוסע עד חצות http://www.dan.co.il/search/lines_times.asp?LineNumber=239-_-333444&date2=19/1/2014

ונראה שיש נסיעות גם במוצ"ש. אלא אם האתר לא מעודכן. http://www.dan.co.il/search/lines_times.asp?LineNumber=239-_-333444&date2=18/1/2014
אלא מהכיוון שהוא מגיע מיגאל אלון ופונה ליצחק שדה התכוונתי.
פתאום לא רואים אותו ושאלתי נהגים והם אמרו שהוא עובד עד 9 בבוקר אחרי זה הוא בכלל לא בא

gjttfjfj

New member
רשום באתרים וזה לא מעודכן כי

פתאום לא רואים אותו ושאלתי נהגים והם אמרו שהוא עובד עד 9 בבוקר אחרי זה הוא בכלל לא בא
רשום באתרים וזה לא מעודכן כי
פיזית הוא לא מגיע בכלל

cwen

New member
אני גם מדברת על הכיוון הזה

הוא פונה ליצחק שדה רק עד תשע בבוקר. אחר כך הוא ממשיך ישר ופונה מיגאל אלון לדרך השלום. הוא לא עובר ביצחק שדה אחרי תשע בבוקר.

gjttfjfj

New member
ומה לגבי מוצאי שבת?

הוא פונה ליצחק שדה רק עד תשע בבוקר. אחר כך הוא ממשיך ישר ופונה מיגאל אלון לדרך השלום. הוא לא עובר ביצחק שדה אחרי תשע בבוקר.
ומה לגבי מוצאי שבת?
הנהגים אמרו לי שהוא לא עובד בכלל יותר? פעם הוא עבד אבל

אוהדא11

New member
באתר של דן מופיע לו"ז מוצ"ש, כאמור רק עד 9

ומה לגבי מוצאי שבת?
הנהגים אמרו לי שהוא לא עובד בכלל יותר? פעם הוא עבד אבל
בבוקר בערך הוא פונה מיגאל אלון שמאלה בסינרמה ליצחק שדה, ולאחר שעה 9, לרבות מוצ"ש הוא ממשיך ביגאל אלון ופונה שמאלה לכיוון גבעת התחמושת וקפלן.

gjttfjfj

New member
אז זה בעצם אומר שהוא

בבוקר בערך הוא פונה מיגאל אלון שמאלה בסינרמה ליצחק שדה, ולאחר שעה 9, לרבות מוצ"ש הוא ממשיך ביגאל אלון ופונה שמאלה לכיוון גבעת התחמושת וקפלן.
אז זה בעצם אומר שהוא
לא מגיע לדיזינגוף במוצאי שבת?

אוהדא11

New member
כתבנו לך, שיש שינוי במסלול באזור הסינרמה אבל

אז זה בעצם אומר שהוא
לא מגיע לדיזינגוף במוצאי שבת?
את, משום מה, הגעת למסקנה, שהקו אינו מגיע לדיזנגוף. כתבתי לך שהוא פונה מיגאל אלון לגבעת התחמושת ולקפלן, ומשם הוא ממשיך לאורך דיזנגוף.

gjttfjfj

New member
אוקיי ראיתי ואת המסלול הזה מיגאל אלון לתחמושת

את, משום מה, הגעת למסקנה, שהקו אינו מגיע לדיזנגוף. כתבתי לך שהוא פונה מיגאל אלון לגבעת התחמושת ולקפלן, ומשם הוא ממשיך לאורך דיזנגוף.
הוא עושה במוצאש?

אוהדא11

New member
כתבתי לך למעלה, למה את לא קוראת ? כתבתי

הוא עושה במוצאש?
כתבתי לך למעלה, למה את לא קוראת ? כתבתי
במפורש, שבאתר דן יש לו"ז מדוייק למוצ"ש. לא יודע מי אמר לך מה. אולי אמרו לך ש- 39 אינו פועל במוצ"ש. 239 פועל גם פועל

מצב
הנושא נעול.
למעלה