קו 164, אפשר לסמוך עליו?

מצב
הנושא נעול.

שי חלצי

New member
קו 164, אפשר לסמוך עליו?

קו 164, אפשר לסמוך עליו?
אני צריך להגיע ביום שני הבא בבוקר לראשל"צ באמצעות קו 164. אני צריך להגיע ב0645, ולפי otobusim.com קו 164 הראשון מגיע לשם ב0632. השאלה שלי היא, האם אפשר לסמוך על זה? יכול להיות שהקו יתעכב, בגלל פקקים או משהו כזה ואני אאחר ואידפק? אני צריך להגיע להסעה לנתב"ג... ואני פוחד לאחר ושההסעה תצא בלעדי... מה דעתכם? מישהו משתמש בו באופן תדיר?

evgeniy2

New member
אחי אתה מגיע לעבודה בנתב"ג ?

קו 164, אפשר לסמוך עליו?
אני צריך להגיע ביום שני הבא בבוקר לראשל"צ באמצעות קו 164. אני צריך להגיע ב0645, ולפי otobusim.com קו 164 הראשון מגיע לשם ב0632. השאלה שלי היא, האם אפשר לסמוך על זה? יכול להיות שהקו יתעכב, בגלל פקקים או משהו כזה ואני אאחר ואידפק? אני צריך להגיע להסעה לנתב"ג... ואני פוחד לאחר ושההסעה תצא בלעדי... מה דעתכם? מישהו משתמש בו באופן תדיר?
כי גם אני מגיע אמרו להגיע ב 06:45 אבל האוטובוס ייצא משם רק ב 07:40 בערך... אז יש לך הרבה אוטובוסים מתחנה מרכזית החדשה תל אביב שמגיעים תוך 15 דקות לתחנה מרכזית ראשל"צ ךפי מה שאני יודע קו 165 הוא קו שעוצר בכל תחנה... מה אין הסעות מפתח תקווה ?

שי חלצי

New member
כן, אני מגיע

כי גם אני מגיע אמרו להגיע ב 06:45 אבל האוטובוס ייצא משם רק ב 07:40 בערך... אז יש לך הרבה אוטובוסים מתחנה מרכזית החדשה תל אביב שמגיעים תוך 15 דקות לתחנה מרכזית ראשל"צ ךפי מה שאני יודע קו 165 הוא קו שעוצר בכל תחנה... מה אין הסעות מפתח תקווה ?
כן, אני מגיע
בטלפון היא לא אמרה לי שיש הסעה מפ"ת או מקום אחר, רק מראשל"צ. אתה יודע על הסעה ממקומות אחרים?

m a r o k a i

New member
יש מפ"ת את קו 249 שמגיע עד לנתבג

קו 164, אפשר לסמוך עליו?
יש מפ"ת את קו 249 שמגיע עד לנתבג
והתחנה הסופית שלו היא רחובות.יותר נראה לי שעדיף לך לנסוע בקו הזה

evgeniy2

New member
טעות..

נכון אבל..
אבל מנת"ב הם לא יעספו אותי כי גם אני רציתי לעשות את זה.
טעות..
נכון אבל מנתב"ג הם לא יעספו אותו כי גם אני ניסיתח לעשות את זה פעם והם לא הסכימו.. היתי צריך לבוא לראשל"צ

מצב
הנושא נעול.
למעלה