קו מיוחד באר שבע תל אביב

מצב
הנושא נעול.

gay1982

New member
קו מיוחד באר שבע תל אביב

קו מיוחד באר שבע תל אביב
למי שלא יודע ועדיין לא ראה אז שיבדוק באתר של הרכבת בעמוד ההודעות. במוצ"ש 28.5.2004 הרכבות בקו באר שבע תל אביב ייסעו במסלול המופרט ... ת"א הגנה - ת"א השלום - ת"א מרכז - ת"א אוניברסיטה - ראש העין ( סביר להניח דרום ) - לוד - רמלה - קרית גת - באר שבע. זאת עקב סגירה לתנוה של קו ת"א ההגנה - לוד החל מיום שישי ה27.5.2004 ב15:25 עד יום ראשון 29.5.2004. הייתי רוצה להיות בתחנת רא שהעין או באחת מהרכבות האלו כדי לצלם חוויה מיוחדת זאת. אני אישית יצא לי לסוע לבאר שבע שלא בקו הרגיל רק דרך חלץ ולא דרך ראש העין.

NewName

New member
אם כבר העלית את זה..

קו מיוחד באר שבע תל אביב
למי שלא יודע ועדיין לא ראה אז שיבדוק באתר של הרכבת בעמוד ההודעות. במוצ"ש 28.5.2004 הרכבות בקו באר שבע תל אביב ייסעו במסלול המופרט ... ת"א הגנה - ת"א השלום - ת"א מרכז - ת"א אוניברסיטה - ראש העין ( סביר להניח דרום ) - לוד - רמלה - קרית גת - באר שבע. זאת עקב סגירה לתנוה של קו ת"א ההגנה - לוד החל מיום שישי ה27.5.2004 ב15:25 עד יום ראשון 29.5.2004. הייתי רוצה להיות בתחנת רא שהעין או באחת מהרכבות האלו כדי לצלם חוויה מיוחדת זאת. אני אישית יצא לי לסוע לבאר שבע שלא בקו הרגיל רק דרך חלץ ולא דרך ראש העין.
אם כבר העלית את זה..
מה קורה במוצ"ש עם קוים אשדוד-ת"א וראשונים-ת"א, הרי גם הם עוברים בקטע הדרך לוד-הגנה..?

gay1982

New member
מוצ"ש 28.5.2004

אם כבר העלית את זה..
מה קורה במוצ"ש עם קוים אשדוד-ת"א וראשונים-ת"א, הרי גם הם עוברים בקטע הדרך לוד-הגנה..?
מוצ"ש 28.5.2004
לפי מה שרשום באתר קו ת"א - חיפה - נהריה פועל במתכונת רגילה לפע לוח זמנים. קו ת"א - כפר סבא פועל במתכונת רגילה לפי לוח זמנים רגיל, אבל בלי השלוחות לבית שמש והראשונים שלא יופעלו באותו ערב. קו אשדוד - רחובות - תל אביב גם הוא לא יופעל. הרכבות היחידות שייסעו לכיוון דרום יהיו הרכבות לבאר שבע שיעשו את העיקוף של ראש העין דרום. הלוואי שמישהו ייסע לשם ויצלם את זה.

A r i e T

New member
ההסטוריה "חוזרת"

קו מיוחד באר שבע תל אביב
ההסטוריה "חוזרת"
אני חושב שהפעם האחרונה שהגיעה רכבת נוסעים מת"א לראש העין דרום והמשיכה ללוד היתה לפני 11 שנים בערך. כך פעל הקו לירושלים עד שנפתחה המסילה באיילון (להוציא את הקו מת"א דרום).

danielhope

New member
הלילה עברתי באזור

קו מיוחד באר שבע תל אביב
הלילה עברתי באזור
ראיתי על המסילה ליד רוקח עוברות רכבות נוסעים ורכבות משא..

ronatd

New member
חבל שאין היום

קו מיוחד באר שבע תל אביב
חבל שאין היום
חבל שאין היום רכבות במסלול הזה. כלומר ניתן להפעיל רכבת מרחובות לכפר סבא, מבלי להיכנס לתל אביב, אם נוסעים במסלול מלוד לראש העין. אבל כנראה שזה לא כדאי מבחינה כלכלית.

אשור

New member
כמדומני הרכבת לירושלים דרך

חבל שאין היום
חבל שאין היום רכבות במסלול הזה. כלומר ניתן להפעיל רכבת מרחובות לכפר סבא, מבלי להיכנס לתל אביב, אם נוסעים במסלול מלוד לראש העין. אבל כנראה שזה לא כדאי מבחינה כלכלית.
בית שמש תתחיל בהגנה תמשיך בשלום,סבידור ,אוניברסיטה ,בני ברק,ראש העין דרום ,לוד,רמלה,בית שמש וירווווושלים.

gay1982

New member
אין מצב

בית שמש תתחיל בהגנה תמשיך בשלום,סבידור ,אוניברסיטה ,בני ברק,ראש העין דרום ,לוד,רמלה,בית שמש וירווווושלים.
אין מצב
אין מצב שהרכבת לירושלים תסע במסלול שאמרת בגלל שזה לא רווחי ומאריך את זמו הנסיעה. הרכבת תסע באותו מסלול שהיא נוסעת היום לבית שמש ומיד אחר כך תמשיך לירושלים דרך בתיר ובר גיורא שהן תחנות תפעוליות.

david80

Active member
רעיון יותר טוב: פרברית ובין עירונית

רעיון יותר טוב: פרברית ובין עירונית
אפשר להמשיך להפעיל את הקו הפרברי בין כפר סבא עד לבית שמש עם עצירות בכל תחנות הביניים (כולל כפר חבד ולוד) ובמקביל להפעיל קו בינעירוני שתטוס מת"א לבית שמש ללא עצירות ביניים ומשם תמשיך לירושלים תוך כדי שימוש במערכת רכינה (טילטינג)! והלוואי ורכבת ישראל תפתיע ועשרת המערכים משוודיה יגיעו ארצה כשהם מוסבים לרכבות טילטינג!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה