קושר קרסים חשמלי

רמי האן

New member
עזוב יוליוס, כל הכיף זה לקשור לבד..

אפילו אם הראייה מתדרדרת קצת, והאצבעות כבר לא כל כך ממושמעות כמו פעם - חלק מהעניין זה לקשור קרסים לבד. שהיפנים יקשרו קרסים עם מכשיר חשמלי. אותי אל תיקח בחשבון

הונדסון

New member
לאט לאט....

לאט לאט (אבל בטוח), גם תחום הדייג, שהיה פעם נחשב צייד לכל דבר, הופך לתחום היי-טקי מתוחכם. לדעתי לא רחוק היום שבו יתקינו מצלמות זעירות על המשקולת כדי לזהות אכילות ואת סוג הדג...

aa313

New member
אם כבר מצלמה , אז שתהיה

מחוברת (אלחוטי 2.4G ) לקרס סגורה שנפתחת רק לסוג / גודל מוגדרים מראש

בשרטי

New member
חסר לך בורג? חחח

עזוב שמעון-לך על קשירה ידנית-או קנויה, אני לא אוהב את הג'אגטים בדייג. ד"ש לחוג ונתראה בחמישי!

או תופס דגים חשמלי?../images/Emo6.gif תרים את

השאלטר ויש לך אנטיאס 30 קילו חברה באמת לאיפה הגענו? האדם בטבעו צייד ויש לו את כל החושים והיכולות להצליח עם כל המכשור הזה רק חוזרים אחורה ולא מתקדמים ואי אפשר לפתח יכולות טמונות בכל דייג חוש שישי מתפתח עם הזמן ועם הנסיון שנצבר בכל יציאה ופה אנו מאבדים אותם מה עושים בזמן הפסקת חשמל?

קווטר

New member
אני לא חושב שהאדם צייד בטבע

עד כמה שאני זוכר האדם בכלל צמחוני ובגלל תנאים כאלה ואחרים הפך אוכל בשר.

satlans

New member
שמעו לי יש המצעה חדשה:

דייג בעזרת אוטו. אתה עולה על האוטו נוסע לסופר משלם למוכר לפי מישקל. אתה חוזר עם הרבה מאוד דגים. וזה שיא הטכנולוגיה. איפה בדיוק הכיף בדייג שכבר חצי עבודה עושה לך מכשיר?

באדי

New member
ראשית זו לא המצאה חדשה

למעשה היא קיימת כבר הרבה מאוד שנים - לפחות מהרגע שקרסים קשורות נמכרו בחנויות - מי אתה חושב קשר אותם ? רמי האן בצעירותו ????
כך שלא צריך להתרגש, פטנטים ידניים (מלשון : אתה מכניס חוט מצד אחד, קרס מצד שני, מסובב ידית ויש לך קרס קשורה), קיימים אפילו קודם לכן.

aa313

New member
../images/Emo207.gifהיכן ניתן למצא ,בעברית , מידע

על ההבדלים הטכניים בין שני רולרים אני מתלבט בין שימנו סטלה FA5000 לבין FB4000 אני רוצה לשדך אותו לחכה חדשה שקניתי טוברטיני 851 ( זו שכתבו עליה בעבר - ברקודה ואוריא ) תודה שלמי

shragam

New member
לדעתי אין מידע בעברית , יש אולי

בחנויות שמוכרות אותו או בחו"ל בלבד

Barracuda

New member
בשביל מה יש את הפורום?

אין לי את הFA 5000 אבל יש לי את הFA 4000 ואת FB4000. בלי להכנס יותר מידי לפרטים הטכנים (רשומים בכל אתר שמוכר את 2 דגמי הרולר) הFA בנוי יותר לכוח ולמהירות, הוא מגיע עם 2 ידיות, אחת תפוח ואחת פרפר, רולר מהיר מאוד וחזק בטירוף! פשוט מטחנת בשר!!! הFB קל יותר ב60 גרם (חלק מהגוף בנוי מסגסוגת מגנזיום) גיר חלק יותר, מוגן טוב יותר למים, הקלאץ יותר מדויק, ל2 הרולרים גודל שפולה זהה, הFB קצת יותר יפה מהFA, בFB הוסיפו כפתור להחזרת הידית אחורה. הוסיפו גם תפסן לחוט במקום הגומיה בFA. ב2 הרולרים רמת גימור מדהימה! איכות חומרים ברמה של חלליות! שניהם צעצועים נחמדים ביותר
סיכום- הFB יותר מתקדם ברמה טכנולוגית, גיר מכויל בעזרת מחשב, ביטול מספר חופשים ועוד מספר פרטים שלא מורגשים בעבודה.

רמי האן

New member
יותר מזה אין ולא צריך!

תשובה מוסמכת מהסמכות המוסמכת ביותר! aa - קיבלת את התשובה שלך. על זה נאמר באנגלית: Look no further סחתיין אדי!

Papageno1791

New member
מסקים עם ברקודה! ../images/Emo45.gif

יש לי בדיוק ה-Stella 5000FA, אבל אין לי ה-Stella 4000FB אלה ה-Stella 3000FB. אני מסקים, ה-Stella FB יותר מתקדם. אבל אולי לטכניקות ספציפיות כדאי יותר ה-Stella 5000FA. בין ה-5000FA ו-4000FB יש עבדל של 70 גרם ויש להם כמעט אותו קיבולת חוט, אבל ה-5000FA יותר מהיר כי מחזיר 94 ס"מ חוט בכל סיבוב (כאשר השפולה מלאה) וה-4000FB "רק" 74 ס"מ. תלוי בדייג שאתה עושה, יכול להיות שאתה צריך או לא את מהירות כזאת של ה-5000FA. אני משתמש ב-5000FA עכשיו לדייג עם דמוים מסיליקון בים ועם ג'גים של סוג sinking, וה-3000FB יותר לדמוים קשיחים סוגי suspending ו-floating. נקודה האחרונה, ה-5000FA נירא מאוד יפה עם ה-Megabass XOR שלי
אבל עכשיו החכה הזאת עבדת עם ה-3000FB, כי ה-5000FA מאוד כבד לחכה הזאת באין לה balance טוב עם הרולר הזה.

למעלה