קורס עיסוי לתינוקות- איפה?

קורס עיסוי לתינוקות- איפה?

היי לכולם, אני חדשה בפורום זה בשל טריותי כאמא של טל בן החודש וחצי (אבל ותיקה כאמא של שחר בת ה-10). רציתי לשאול אם ידוע למישהו מכם איפה ישנם קורסים לעיסוי באיזור הצפון (חיפה). כמו כן- לטל יש פצעונים על הפנים ואיזור ה"מחשוף". יש הטוענים שזה מחום והזעה ויש שאומרים שזה הורמונלי. מה עושים כדי לטפל בזה? תודה ונעים להכיר. דלית

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אנחנו עברנו קורס לעיסוי תינוקות שצל דפנה נוימן ב"בתי פתוח" באלון הגליל. בכלל אני ממליצה להגיע לשם. כל יום רביעי יש מפגש אמהות ותינוקות ובכל פעם הרצאה או פעילות עם מנחה אחר. פעם עיסוי תינוקות, טיפול אלטרנטיבי להורדת חום וכדומה, הכנת צעצועים בבית וכו´. כמו כן, ראיתי שבשילב חילקו פליירים של קורסים שהם עורכים, אז אולי שווה להרים טלפון ולשאול.

אלון הגליל זה

ליד צומת המוביל. אם מגיעים מכיוון יגור לכיוון צומת המוביל, ברמזור לפני הצומת פונים ימינה ומגיעים ליישוב קהילתי. 04-9860976

רונה 29

New member
לגבי הפצעונים על הפנים....../images/Emo91.gif

גם אחותי נתקלה בבעיה דומה עם ליאל ( בן החודשיים+) והיא קיבלה עצה מומלצת ביותר (מפורום "הנקה"....) שעזרה לה (יותר נכון לילד....) : למרוח על פני התינוק בעזרת צמר גפן מעט מחלב האם ו....כן , זה עובד פלאים !!! לזה אני מוסיפה הערה /הארה משלי : בד"כ אחותי עושה את הפעולה הנ"ל אחרי אמבטיה (אחרי שהיא מלבישה את הילד ) וכמה דקות לפני ההנקה ( כי ברגע שהם מריחים את החלב =האוכל שלהם.... חבל על הזמן !!!)
... ולכן עדיף לעשות את מריחת התחליב
ממש בסמוך להנקה . רק בריאות ואושר

רונה יקירתי

מעניין שדווקא חשבתי שאם זה הורמונלי- בעצם החלב הוא שגורם לפצעונים האלה. אבל אם את אומרת שזה עזר- ננסה (אני בשלב של ניסוי ותהייה
)

רונה 29

New member
אולי כל מקרה לגופו, מה שבטוח ../images/Emo36.gif

של-ליאל .. זה עזר !!! ואה.... עוד משהו קטן.... זה לוקח מספר ימים עד שמתחילים לראות את השיפור... אז ......צריך להצטייד גם בסבלנות
שיהיה
ותעדכני...

אצלנו עזרו מאוד שני דברים../images/Emo91.gif../images/Emo39.gif

א. שמן רפואי לתינוקות בלינאום הרמל - נפלא לכל דבר שקשור בעור (כולל גירויים בטוסיק, פצעונים, אדמומיות וכו´ וכו´). פשוט עובד מדהים!!! (חוץ מזה, שיש לו גם ריח מצויין). ב. משחה לפנים של חברת וולדה (VELEDA) - מופקת מצמח הקלנדולה. יש כזו גם לטוסיק (למי שצריך). עושה פלאים!!!

michal@gal

Active member
מנהל
קורסים ופצעונים

לגבי הפצעונים, כמעט לכל התינוקות יש את זה בגיל חודש-חודשיים. זה כנראה הורמונלי. אני השתמשתי בקרם פנים לתינוקות של דר´ פישר. לגבי קורס, שאלת בקופת חולים או בטיפת חלב? אני יודעת שבקופת חולים ליד הבית שלי עושים עכשיו קורס לעיסוי תינוקות.

jole

New member
עד איפה את מוכנה להרחיק??../images/Emo104.gif

יש בפרדס חנה, במקום קטן ומקסים שנקרא "דרך אם"

כמה זמן זה שם?

ואיך הולכים המפגשים? אחת לשבוע או יותר...למשך כמה זמן? אם זה במינון נוח- אשמח להרחיק עד פרדס חנה ואשמח גם ליותר פרטים, אם יש לך. תודה מראש ובדיעבד

דרך אם

דרך אם הוא מקום קסום!!!!!!! אני מכירה את הסניף בתל אביב, הראשון לדעתי, אבל אני כמעט בטוחה שיש גם בחיפה תבררי. בתל אביב זה ברח´ דיזנגוף בהצלחה.

1ענבל

New member
מניסיון...

ליובל יצאו פצעונים כאלו בגיל 3-4 שבועות. זה היה נורא ,עבר רק בגיל 7 שבועות. הרופאים אומרים שזה חולף על גיל חודשיים ולא צריך לעשות כלום. אני הייתי נורא מוטרדת מזה. לפני המלצת אחות טיפת חלב, לעשות אמבטיות עם תה קמומיל, ולנקות את הפנים עם סבון פנים מיוחד לפנים בעל חומציות של P.H 5.5. לנו זה מייד עזר. בהצלחה.

ode

New member
לגבי הפצעונים

גם לדניאל היו כאלה בפנים ובאזור החזה ומה שעזר לנו זה קרם לחות לפנים של ד"ר פישר.

jole

New member
לגבי הפיצעונים../images/Emo104.gif

ליהונתן היו על הלחיים וסביב לפה, ואחרי שנשללו רגישויות שונות הרופאה אמרה שזה אקנה של תינוקות. משחת אלוקום עשתה פלאים. ולפני כשבועיים הופיע לו יובש שממש גרם לקילופים- שוב משחת אלוקום נמרחה על המקום וכבר למחרת הכל נראה טוב יותר.

חבל על הזמן! ניסיתי אתמול לשים ג´ל

אלוורה בצד אחד של הפנים שלו כדי לראות אם יש שיפור והוא קם לי היום עם כל הצד הזה אדום "בורדו" ואפילו קצת נפיחות!!!!!!!!!!!! שטפתי לו את הפנים במים פושרים ואח"כ מרחתי קצת תחליב לתינוקות של ג´ונסון (הם הוציאו מוצר חדש ומאוד ידידותי בצבע לבן, בנוסף לוורוד המוכר) וכבר יש שיפור משמעותי. היה מפחיד למדי הניסוי הכושל הזה עם האלוורה. אני מודה.

למעלה