קורס סמב"ציות...

NaTaLyLooSh

New member
קורס סמב"ציות...

אני זוכרת שהסתכלתי לפני כמה זמן ברשימת תאריכי גיוס באתר שבוז והיה באחד מהם גיוס של סמב"צית.. (למרות שזה דרך כלל צהלי, זה היה רשום) עכשיו זה לא מופיע.. אז מישהו זוכר ויכול להגיד לי מתי זה היה?? וכל כמה זמן נפתח קורס לסמב"ציות??

NaTaLyLooSh

New member
ומה הסיכוי שאם אני אבקש

מהקצין מיון את התפקיד והוא יראה שאני מתאימה (אך אין קורס כרגע) הוא יאפשר לי דחיית גיוס עד למועד הקורס??

SuGaRBabe1

New member
יש 5 קורסים לסמב"ציות בשנה

אוגוסט, אוקטובר, דצמבר, פברואר ואפריל. הקורס הקרוב נפתח בסביבות ה-20 בפברואר. ויכול להיות שאם תתגייסי באיזור תחילת פברואר, ישאירו אותך מסופחת לבקו"ם איזה שבועיים, ואז ישלחו אותך לטירונות וקורס סמב"ציות. בקורס שלי היו כמה כאלה... אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת :)

SuGaRBabe1

New member
כן...

NaTaLyLooSh

New member
מה זאת אומרת מסופחת לבקום?

להישאר בבקום רצוף במשך כל הזמן הזה או להיות שם כל יום או מה? אני מתגייסת בתחילת ינואר זתומרת עוד 3 ימים (יום שני) יש מצב שיאפשרו לי דחייה?? ואני צריכה סיבות טובות כדי להגיד לקצין מיון למה אני רוצה את התפקיד וכו' אז אם יש הצעות אני אשמח.. =] תודה!

purple rose

New member
אמממ ככה..

תשלחי פקס עם בקשה להיות סמבצית ללשכת גיוס שלך... וגם ביום הגיוס תבקשי מהקצין מיון. אם יש לך נתונים ויש מקום בקורס הקרוב אני מניחה שיאפשרו לך. סמבצית זה תפקיד שהוא חצי קרבי כזה... הרבה יותר קל להביא לשם בנות שבאמת מעוניינות בתפקיד. בהצלחה

NaTaLyLooSh

New member
תודה רבה על התשובה!.. ואם זה

כאילו חצי קרבי, יש גם תוספת במשכורת או שלא? ונראה לך יעזור לשלוח פקס עכשיו, אם הם יראו אותו רק ביום ראשון ואני מתגייסת כבר ביום שני?? =\

SuGaRBabe1

New member
תלוי איפה יציבו אותך

התוספת במשכורת היא לפי רמת פעילות, במקומות של רמ"פ א' תקבלי בסביבות ה-470 שקל בחודש [כמוני], ובמקומות של א'+ תקבלי בסביבות ה-580...

purple rose

New member
אני חושבת שכן...

את משרתת בבסיס בגבול וכאלה. האמת שיש לי חברה סמבצית ואני זוכרת שדיברנו על המשכורת שהיא מקבלת. היא יורת גבוהה ממשכורת של גובניקים כמובן אבל אני לא זוכרת מאיזשו סיבה. אני לא יודעת אם הפקס יעזור.. הם בטח לא יתקשרו אלייך ביום ראשון ויגידו לך לבוא רק עוד חודש בשביל הקורס (אולי כן?) אבל אולי הם יוכלו להעביר את זה לקצין מיון. בכל מקרה זה לא יזיק.

NaTaLyLooSh

New member
אוקי תודה רבה רבה לכולכם על התגובות

עזרתם לי מאוד.. =] יש הצעות לדרך טובה לשכנע תקצין מיון לקבל תתפקיד? יש לי פרופיל 97 וקב"א 56 אז נתונים מתאימים יש לי.. אבל אני צכה דרך טובה לשכנע אותו שיאפשר לי דחייה.. הצעות למישהו?? האם העובדה שבעתיד אני גם רוצה לצאת לקצונה, ולכן אני רוצה לעסוק בתפקיד שיעניין אותי ושאני באמת ארצה לחתום קבע, זה סיבה משכנעת מספיק??

למעלה