קורס הכרת משאבי הספריה

BVC88

New member
קורס הכרת משאבי הספריה

לא עשיתי השנה את הקורס האינטרנטי הזה (כל הזמן דחיתי עד שהוא נעלם לי מהאופק).
אני יודע שהבעיות יתחילו כשאני ארצה לסגור את התואר ואז יראו שזה חסר, למי אני פונה שירשמו אותי בשנה הזאת והאם יש מצב שזה יגביל אותי לעלות לשנה ב'?

אם זה רלוונטי, מדובר על החוג לכלכלה.

תשובות

א. טכנית, מערכת הרישום אולי תנסה להגביל אותך לעלות לשנה ב', מעשית, דיבור קצר עם מזכירות החוג תאפשר לך להירשם לשנה ב' תוך התחייבות להשלים את הקורס השנה (לפחות במתמטיקה אני יודע ששתי בחורות עשו כך).

ב. את הקורס אתה עושה לבד תוך ישיבה מול המחשב בספריה (אם אתה ממש מפגר אז ייקח לך 3 שעות לסיים אותו) וכל אחד יכול להירשם אליו בסמסטר א' או ב' (אין הגרלה או דרישות או כל מגבלה אחרת).

ג. הקורס מורכב ממספר פרקים כאשר בכל פרק יש קטע מצגת קריאה (המצגת של מאגר חיפה היא הכי ארוכה). בחלקים הקצרים ניתן אפילו לא לקרוא את המצגת, אלא רק לחזור על המבחן מספר פעמים עד שמשיגים ציון עובר.

BVC88

New member
תודה

בעיקרון בדירוג עדיפויות זה לא הוזכר, אז הכל בסדר?
אמרו לי שאפשר לעשות אותו דרך המודל, לא?

אני לא ממש יודע

א. אם לי מושג אם העבירו אותו למודל, למרות שזה נשמע לא סביר, כי חלק מהתוכן הוא כניסה למאגרים שונים, איתור וצפייה במאמרים, את זה ניתן לעשות רק עם IP של האוניברסיטה.
ב. אני לא ממש מכיר את מערכת הרישום להר הצופים, אבל שמעתי שקורסים שהם לא בהגרלה נפתחים במועד השני לסידור המערכת (לאחר ההגרלה) ואז תוכל להוסיף אותו.

למעלה