קורס הכנה ללידה

meymey11

New member
קורס הכנה ללידה

היי בנות בוקר טוב...
התחלתי להתעניין על קורס הכנה ללידה פשוט מהסיבה שאין סביבי כל כך מי שיתרום מנסיוני ופשוט אין לי מושג לקראת מה אני הולכת
והאינטרנט לעיתים מבלבל יותר מנותן טיפים טובים.

במכבי יש רק בעיר אחת שלא כל כך בא לי עליה אבל זה במחיר של 440 ש"ח ובאסף הרופא היכן שאני מתעדת ללדת יש קורס בן 6 מפגשים מעט יותר יקר 550 ש"ח
ויש גם אופציה למקוצר...

מה אתן הייתן עושות? האם יש כאן מישהי שנרשמה או מתכוונת להירשם לקורס שכזה? אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן על מנת להחליט...

תודה :)

רוני223

New member
אני נרשמתי לקורס הכנה לתאומים

באיכילוב ליס- סה"כ 2 מפגשים לצערי היתי רק במפגש אחד כי המפגש השני היתי מאושפזת בשבוע 25, אבל אני מאוד ממליצה על הקורס שם קבלנו מלא מידע כבר במפגש הראשון וספרים ומתנות....

בהצלחה רבה

meymey11

New member
כן עוד התלבטות

לא כדאי לעשות את הקורס בבית החולים בו ככל הנראה אני אלד?
כעבדיו ביררתי על יום מרוכז שעולה 375₪ ביום שישי אני לא יודעת אם לא גדול עלי 6 מפגשים לאורך 6 שבועות...

רוני223

New member
כן נראה לי עדיף

לעשות בבית חולים בו תלדי אבל לא בכל מקום יש לתאומים, 6 מפגשים זה רבה לטעמי, אולי תלכו רק לסיור בחדר לידה אולי זה גם טוב שלא נראה לי שזה עולה כסף.....

רוני223

New member
אגב הקורס שעשיתי

באיכילוב עלה 450 ש"ח וקבלתי החזר של 300 מהקופה....

קורס הכנה

אני הייתי בקורס באיכילוב (כי שם אני מתכוונת ללדת). אני חושבת שהקורס עזר לי והרגיע מאוד בייחוד בסיורים- בחדר לידה ובפגייה, אבל גם בחומר היותר תיאורטי.
אצלינו בקורס היו כמה זוגות שלא מתכוונים ללדת באיכילוב אבל אין להם באיזור קורס כזה (או שהוא מאוד יקר) אז בסיורים הם לא היו.
וכמו שרוני כתבה סיור את יכולה לעשות איפה שתלדי. צריך רק לתאם מראש (לא יודעת לגבי מחירים).

למעלה