מה המטרה שלך בלימודים?קורס בניתוח טכני
מישהו יודע משהו על קורס בניתוח טכני שמתקיים ברמת גן? העלות שלו יותר נמוכה מאשר אותו הקורס במכללת במגמות, אני תושבת רמת גן, לכן אני חושבת היכן עדיף ללמוד.
מטרתי לנהל את תיק ההשקעות שלימה המטרה שלך בלימודים?
אם המטרה זה ידע תאורטי בניתוח טכני, ניתן לקנות ספר או ללכת לקורס קצר. אם המטרה זה לעשות כסף בבורסה, אז צריך קורס הרבה יותר ארוך ומקצועי שהרי רוב המנטרה היא פסיכולוגית ולא טכנית. היה לי מרצה שפעם אמר: "אין שום דבר טכני בניתוח טכני. זה הכל טכניקה אישית שכל אחד ואחד מכם צריך לפתח לעצמו. אני אראה לכם את הטכניקות שאני פיתחתי לעצמי ויום אחד אתם תראו לי את שלכם." אהבתי את המשפט אז רשמתי אותו בספר הלימוד...
הכוונה למשפט עאלק-חכם שאומרים לך כלמטרתי לנהל את תיק ההשקעות שלי
עם יותר ידע, ומה בדיוק הכוונה "מנטרה".
שתי דוגמאות למנטרותמטרתי לנהל את תיק ההשקעות שלי
אתה צודק ביותר! ועוד דוגמהשתי דוגמאות למנטרות![]()
1. "הארי קרישנה, הארי קרישנה, קרישנה קרישנה, הארי הארי". 2. "מניתוח טכני, מרוויחים רק, המרצים בקורסים, קורסים קורסים". שתי המנטרות שקולות זו לזו בכך ששתיהן חסרות משמעות אמיתית ומדוקלמות על ידי חסידים שוטים שיודעים לחזור על דברים ששמעו במקום לחשוב בעצמם.
סתם סקרנותאתה צודק ביותר! ועוד דוגמה
להתעשרות: מחבר הספר "ברוקר בנעלי בית", אייל סלע אם אני לא טועה - מחיר בסטימצקי - 198 ש"ח!!! עדיף לשקיע בספר של דורון שלפר. בכל מקרה מאף ספר לא תלמד ממש וגם לא מקורס - רק מהתקפי לב מצטברים - אח"כ תלמד לקחת את המינון הנכון ולחיות עם זה... אני יכול להגיד לך שניתוח טכני הוא נחמד לדיעבד - פעם ידיעתי גם אני הרבה דברים. אם מישהו באמת הצליח להרוויח הרבה כסף מזה - אשמח לקבל דוגמאות.
13.05 אלףתוך יומי, מתוכם 89.46 אחוזסתם סקרנות
כמה סוחרי "תוך יומי" יש בעולם? כמה מהם מתפרנסים מפעילותם כסוחרים? כמה מהם סוחרים על בסיס ניתוח פונדמנטלי? כמה עושים זאת על בסיס טכני?
הארי קרישנה הארי קרישנהשתי דוגמאות למנטרות![]()
1. "הארי קרישנה, הארי קרישנה, קרישנה קרישנה, הארי הארי". 2. "מניתוח טכני, מרוויחים רק, המרצים בקורסים, קורסים קורסים". שתי המנטרות שקולות זו לזו בכך ששתיהן חסרות משמעות אמיתית ומדוקלמות על ידי חסידים שוטים שיודעים לחזור על דברים ששמעו במקום לחשוב בעצמם.
בשביל לנהל תיק השקעותמטרתי לנהל את תיק ההשקעות שלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.