קורס בניתוח טכני

• פותח הנושא slov
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

slov

New member
קורס בניתוח טכני

קורס בניתוח טכני
מישהו יודע משהו על קורס בניתוח טכני שמתקיים ברמת גן? העלות שלו יותר נמוכה מאשר אותו הקורס במכללת במגמות, אני תושבת רמת גן, לכן אני חושבת היכן עדיף ללמוד.

russel2000

New member
מה המטרה שלך בלימודים?

קורס בניתוח טכני
מישהו יודע משהו על קורס בניתוח טכני שמתקיים ברמת גן? העלות שלו יותר נמוכה מאשר אותו הקורס במכללת במגמות, אני תושבת רמת גן, לכן אני חושבת היכן עדיף ללמוד.
מה המטרה שלך בלימודים?
אם המטרה זה ידע תאורטי בניתוח טכני, ניתן לקנות ספר או ללכת לקורס קצר. אם המטרה זה לעשות כסף בבורסה, אז צריך קורס הרבה יותר ארוך ומקצועי שהרי רוב המנטרה היא פסיכולוגית ולא טכנית. היה לי מרצה שפעם אמר: "אין שום דבר טכני בניתוח טכני. זה הכל טכניקה אישית שכל אחד ואחד מכם צריך לפתח לעצמו. אני אראה לכם את הטכניקות שאני פיתחתי לעצמי ויום אחד אתם תראו לי את שלכם." אהבתי את המשפט אז רשמתי אותו בספר הלימוד...

slov

New member
מטרתי לנהל את תיק ההשקעות שלי

מה המטרה שלך בלימודים?
אם המטרה זה ידע תאורטי בניתוח טכני, ניתן לקנות ספר או ללכת לקורס קצר. אם המטרה זה לעשות כסף בבורסה, אז צריך קורס הרבה יותר ארוך ומקצועי שהרי רוב המנטרה היא פסיכולוגית ולא טכנית. היה לי מרצה שפעם אמר: "אין שום דבר טכני בניתוח טכני. זה הכל טכניקה אישית שכל אחד ואחד מכם צריך לפתח לעצמו. אני אראה לכם את הטכניקות שאני פיתחתי לעצמי ויום אחד אתם תראו לי את שלכם." אהבתי את המשפט אז רשמתי אותו בספר הלימוד...
עם יותר ידע, ומה בדיוק הכוונה "מנטרה".

lernery

New member
הכוונה למשפט עאלק-חכם שאומרים לך כל

הכוונה למשפט עאלק-חכם שאומרים לך כל
הזמן, וככה אתה לא שם לב שהקורס לא שווה שום דבר ושהבן אדם היחיד שמתעשר ממנו זה מי שמעביר אותו...

קרלטון

New member
שתי דוגמאות למנטרות ../images/Emo22.gif

שתי דוגמאות למנטרות

1. "הארי קרישנה, הארי קרישנה, קרישנה קרישנה, הארי הארי". 2. "מניתוח טכני, מרוויחים רק, המרצים בקורסים, קורסים קורסים". שתי המנטרות שקולות זו לזו בכך ששתיהן חסרות משמעות אמיתית ומדוקלמות על ידי חסידים שוטים שיודעים לחזור על דברים ששמעו במקום לחשוב בעצמם.

LiranTheWizard

New member
אתה צודק ביותר! ועוד דוגמה

שתי דוגמאות למנטרות

1. "הארי קרישנה, הארי קרישנה, קרישנה קרישנה, הארי הארי". 2. "מניתוח טכני, מרוויחים רק, המרצים בקורסים, קורסים קורסים". שתי המנטרות שקולות זו לזו בכך ששתיהן חסרות משמעות אמיתית ומדוקלמות על ידי חסידים שוטים שיודעים לחזור על דברים ששמעו במקום לחשוב בעצמם.
להתעשרות: מחבר הספר "ברוקר בנעלי בית", אייל סלע אם אני לא טועה - מחיר בסטימצקי - 198 ש"ח!!! עדיף לשקיע בספר של דורון שלפר. בכל מקרה מאף ספר לא תלמד ממש וגם לא מקורס - רק מהתקפי לב מצטברים - אח"כ תלמד לקחת את המינון הנכון ולחיות עם זה... אני יכול להגיד לך שניתוח טכני הוא נחמד לדיעבד - פעם ידיעתי גם אני הרבה דברים. אם מישהו באמת הצליח להרוויח הרבה כסף מזה - אשמח לקבל דוגמאות.

ytell

New member
סתם סקרנות

להתעשרות: מחבר הספר "ברוקר בנעלי בית", אייל סלע אם אני לא טועה - מחיר בסטימצקי - 198 ש"ח!!! עדיף לשקיע בספר של דורון שלפר. בכל מקרה מאף ספר לא תלמד ממש וגם לא מקורס - רק מהתקפי לב מצטברים - אח"כ תלמד לקחת את המינון הנכון ולחיות עם זה... אני יכול להגיד לך שניתוח טכני הוא נחמד לדיעבד - פעם ידיעתי גם אני הרבה דברים. אם מישהו באמת הצליח להרוויח הרבה כסף מזה - אשמח לקבל דוגמאות.
סתם סקרנות
כמה סוחרי "תוך יומי" יש בעולם? כמה מהם מתפרנסים מפעילותם כסוחרים? כמה מהם סוחרים על בסיס ניתוח פונדמנטלי? כמה עושים זאת על בסיס טכני?

קרלטון

New member
13.05 אלףתוך יומי, מתוכם 89.46 אחוז

סתם סקרנות
כמה סוחרי "תוך יומי" יש בעולם? כמה מהם מתפרנסים מפעילותם כסוחרים? כמה מהם סוחרים על בסיס ניתוח פונדמנטלי? כמה עושים זאת על בסיס טכני?
13.05 אלףתוך יומי, מתוכם 89.46 אחוז
טכני 58.92 אחוז פונדמנ'. הן אינן קבוצות זרות אורתוגונליות, מעבר לזה - המרחב המשותף שלהן הוא n - מימדי ונתון להשפעות זמן מרחב שזה לא המקום להיכנס אליהן.

biz man

New member
הארי קרישנה הארי קרישנה

שתי דוגמאות למנטרות

הארי קרישנה הארי קרישנה

russel2000

New member
בשביל לנהל תיק השקעות

בשביל לנהל תיק השקעות
לא צריך ללמוד ניתוח טכני. צריך להכיר את הכלים השונים העומדים לרשותך, להכיר את האופי שלך (שונא/אוהב סיכון) ולהפעיל את הכלים בהתאם. אמא שלי לדוגמא לא מסוגלת להפסיד שקל. הפתרון עבורה הוא לא להתקרב לבורסה או מקסימום לקנות תעודת סל עוקבת מדד על סכום כסף קטן ולא משמעותי. מניות מייצגות חברות וחברות יכולות לפשוט רגל. כן, גם טבע יכולה. לכן קניה של מנית טבע זה צעד ספקולטיבי טהור ובכלל לא סולידי. במידה ורוצים ממש להכנס לעניין ולסחור בבורסה על בסיס קבוע (יותר מפעם בחודש) אז הקורס שעשיתי במשב ממש מתאים. חשוב בכדי לא להתאכזב להגדיר טוב טוב מה רוצים להשיג מהלימוד ורק אז לחפש קורס מתאים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה