קורונפלור ...ושינה בלילה

luki8

New member
קורונפלור ...ושינה בלילה

במוקד הלקוחות של מטרנה וסחמילאק אמרו לנו שלא ממולץ לתת דייסת קורונפלור/אורז לפני גיל חצי שנה (אפילו שרשום 4 חודשים) אלא בהמלצת רופא/אחות טיפת חלב. הבושבושים שלנו בני חודשים וחצי ולפי טיפת חלב ניסנו את הדיסה והרי פלא הם ישנים יותר טוב בלילה...אך פתאום התחלנו לפקפק האם זה טוב להם בגיל כה צעיר ???

כשהבנות שלי היו בפגייה

היו נותנים להן מטרנה קורנפלור לילה טוב ככה שמהיום שהן נולדו הן אוכלות רק את זה ניסיתי המון פעמים להחליף להן והן לא מוכנות. אז אני מאמינה שאם נותנים את זה לתינוקות שרק נולדו אז זה לא גרוע.

סימזיו

New member
גם לדעתי הם קצת צעירים לזה

והעובדה שנתנו את זה לפגים לא סותרת כי הילדים שונים\ הצרכים שונים ואולי רצו להגדיל להם את הקיבה בכוונה. אי אפשר לדעת. מוקד הלקוחות אומר את זה ככלל ולא ספציפית.

ede1

New member
דעה אישית שלי

ללכת לפי המלצות המייצרים. אם כתוב 4+ אז זה 4 חודשים פלוס. לא הייתי נותנת. אבל למה המליצו לך? משקל נמוך? שינה לא טובה? תני פירוט, אולי נמצא פתרון אחר.

גם אני חושבת שלא כדאי.

קודם כל קורנפלור אין לו כמעט ערך תזונתי- ויש לו המון ערך קלורי! זו הסיבה היחידה שדוחפים אותו לפגים בבית החולים. המטרה של בית החולים היא "הוספה במשקל" וקורנפלור משרת נאמנה את המטרה הזו. אני חושבת שלא כדאי לתת בגיל רך כל כך קורנפלור. לא סתם ההמלצה היא כזאת.

ybh24

New member
גם לנו הרופאה המליצה קורנפלור אבל

חוץ מעלייה במשקל זה לא עזר לשינה בלילה. אם את מרגישה שזה עוזר- אז תדעי שזה לא מזיק. הרופאת פגים גם המליצה לנו להוסיף דייסה בגיל חודשיים לבן שלא עלה במשקל לכל ארוחה, ולבת שלא ישנה טוב בלילה. ובסוף רק כשהיא התחילה לזחול היא התחילה לישון טוב.. היום אני מוסיפה לעיתים רחוקות כי אני לא רוצה סתם לנפח אותם.

luki8

New member
אנחנו נותנים להם את הקורונפלור

ודייסת האורז משום שכל לילה יש לנו מסיבת פיג'מות ,אז ככה הם ישנים 3-4 שעות

גם אנחנו האכלנו אותם רק במטרנה

קורנפלור לילה טוב מהרגע שהם נולדו . כך הנחו אותנו בפגיה באסף הרופא. הילדים שלי טפו טפו טפו לא שמנים היום. הם עדיין מאד רזים והם בני שלוש וקצת. אם זה מה שעושה לך את הלילות שקטים, תלכי על זה.

לדעתי עדיף שלא

מנגנון היקיצה התכופה, עם כמה שהוא קשה לנו ההורים (ובתאומים, אני מניחה, קשה לפחות כפליים), הוא בעל ערך השרדותי: תינוקות בגיל צעיר לא נועדו לשינה עמוקה כל כך (זו אחת התאוריות לגבי מוות בעריסה, לא עלינו). לכן, בעיני, הוספות קורנפלור היא טעות, במיוחד בגיל כה צעיר.

למעלה