קוראים חביבים -האם לאחר שקראתם

ettie2

New member
קונה ומוכנה לשווק ולהמליץ!!../images/Emo50.gif

הסיפורים שלך אריק מדהימים! ממש לא חשוב כמה מתוך זה אמיתי באמת.....
פשוט סיפורים שישראלים אוהבים לשמוע על ישראלים שלא גרים כאן.......
סתם בשביל הפאן לדעתי, החיים קצרים מדי אל תחשוב יותר מדי
לך על זה!!! אני קונה את הספר הראשון! שיהיה בהצלחה!

קוראים חביבים -האם לאחר שקראתם

מסיפוריו של אריק האוסטרלי-האם הייתם קונים או ממליצים לקנות את הספר בחנות -תגובות מכל סוג ייתקבלו באהבה.

xela4

New member
מכיר את הסיפורים של מנחם תלמי

"יפו סבבה" ו"סיפורים יפואיים" ? לך על זה. למה לא?

roy14

New member
רק בתנאי אחד../images/Emo3.gif

שברכה אמבולנס ומשה פצע מככבים

zoe2zoe

New member
בטח קונים

רצים לקנות! במיוחד אם תהיה הקדשה אישית חתומה על ידך שתיפתח בזה הנוסח..."לבלונדינית היקרה מסידני...." לך לכתוב ושיהיה בהצלחה !

granger

New member
אני הייתי הולכת עם זה עד הסוף!

הייתי מפרסמת גירסה דיגיטאלית! GO ARIK רצה עם פירסומות בכל הארץ, ובסוף.... מחלקת חינם ... אם כבר פראיירים לא מתים לפחות שיתחלפו! סתאם... אתה לא יודע? שאנחנו האנאלפאבייתים לא קונים ספרים? אבל אם תעשה סדרה בטלוויזיה - שיחקת אותה.

proton1

New member
sure as brunette's backside

you have quite a collection. it is quality story-telling in that it realy reflects israeli situations relationships, clear Characters, and genneraly cought well the israeli expirience of our generation you be mad not to see it, arik i am not sure if you have enough or that you edited it all to publishing standards, but don't worry about who buys it, and keep working along i cant wait for more of your stories here or anywhere saha

nirit f

New member
אני מזמינה את ה10 עותקים הראשונים

אני מזמינה את ה10 עותקים הראשונים ואני בטוחה שתהיה התענינות גדולה בספר אבל זה תלוי בעריכה . האם אלו יהיו סיפורים קצרים או ספור עלילתי אחד ארוך שישלב את מה שאתה עובר באוסטרליה מעין ספור עלילתי על עלילות אריק האוסטרלי

למעלה