קופרמן דיי להיות פתטי

קופרמן דיי להיות פתטי

ושקוף מעניין מאוד יומיים או שלושה של שרב לא משכו את איילה לבריכה היום שנישבר השרב והיא יודעת ( או קיבלה מסר ) שהיא מועמדת מאוד חשוב בגד הים ובריכה והפקה יקרה תעשו טובה ותעדכנו לה את רשימת השירים אם החלטתם להראות לנו את האודישנים של איילה לאמריקן איידול. ובאמת זה לא שקוף ולא שמנו לב כמה מצלמות מנציחים את רגעי איילה . אז תעשו לנו טובה הפקה " יקרה " צופי ערוץ 20 תנו לנו משהו קצת יותר מעניין מבגד ים ושירים סתמיים .

ORIANESTER

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהיום נראה עוד שידור ערוך "למופת" עם

דגש עלעריכה מזמנים שונים ומקומות שונים בהקשרים שונים את הטוב רע ואת הרע טוב-את הישר עקום והעקום ישר את העצוב שמח ואת השמח עצוב בקיצור צפו לעוד פרק של מדע בידיוני!

שן22

New member
אני לא צופה בפרק עצמו רק בסוף אני בודקת את

המועמדים להדחה.... איך הם לא שידרו את מה שסער עשה לאיילה על מי הם מגינים כל כך?

מספיק אנשים ראו גם..........

הם דואגים למנוע את זה מצופי ערוץ 2 אני במקומו של סער הייתי נשארת בבית האח הגדול עד סוף ימי הרחוב , העיתונות והמדיה לא כל כך מפרגנים לו אלא מאוד בזים

ORIANESTER

New member
../images/Emo41.gifהבנתי שנשים רוצות להפגין מול בית האח-שמעת?

לא

אבל אשמח להיצטרף ואחרי זה להגיד שהנוער שלנו אלים נו באמת ? כניראה יש לו ממי ללמוד !!!!!!!!!!!

בהלםם

New member
יש היום תוכנית על עמרי כספי בערוץ 10 במקביל

הרבה יותר שווה!@!!!!!!!!! אני אתעדכן מי הם המועמדים להדחה דרך הפורום ואצפה בקטעים הלא מעניינים וערוכים לטובת איילה באינטרנט בעעעעעעעעעעעעעע

rolli1

New member
כבר בפרומו הראו את אלירז לא טוב

ערכו את זה ככה שיראו כאילו הוא מסתכל על הילדים והוא עצוב וכועס. ערוץ 2 וקופרמן הפקות הפטתיים.

למעלה