קופצת לביקור עם קישור

lemrac

New member
קופצת לביקור עם קישור ../images/Emo13.gif

קופצת מהפורום השכן אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי פה... אז תסלחו לי אם כבר ראיתם את זה. קיבלתי במייל קישור לסרט של ריקי לייק על לידות בית והשינוי שהתרחש בלידה במאה האחרונה, במיוחד בארה"ב. הסרט מעולה - ממש הרגשתי שכל מה שלמדתי וקראתי והרגשתי לגבי לידה - אומרים פה. כולם כאן - מרסדן ווגנר, אינה מיי גסקין, רובי דיוויס פלויד ואחרים... קצת ארוך - שעה ו-20, אבל שווה... ומאחלת לכל ההריוניות ידיים מלאות ואושר גדול...
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8597620254789409121

הסרט שצירפת מדהים מדהים מדהים

זה סרט חובה בעיני לכל אישה שחוותה לידה שתחווה לידה שמתלבטת או מתעסקת או... לא משנה חבל שהאנשים הנכונים לא רואים אותו, אלה שקובעים את המדיניות בנושא הזה וחבל שאין כתוביות בעברית כדי להקל על הצופים (אלה שלא מסתדרים כל כך עם אנגלית...) לדעתי צריך להעביר לכל מי שאפשר ולו רק כדי להעלות למודעות. מקווה שאצליח להקפיץ את ההודעה כדי שגם אחרות שאולי פיספסו כאן בפורום אתמול יכנסו וייצפו. בנות! סרט חובה, סופר מקצועי וסופר מעניין. שווה את השעה ועשרים. רואים לידות מדהימות! נעמה

האם אפשר לשמור את הסרט?

ולגבי עברית - אני הייתי הראשונה לשלוח זר פרחים למתרגם/ת...

אני שמרתי את הקישור במועדפים

דרך לחיצה על הלחצן הימני בעכבר. לא יודעת אם יש דרך אחרת... והסרט נראה באמת מדהים (צפיתי בערך בשליש ממנו עכשיו). זה בא לי כ"כ בזמן...

אוף, אני לא יכולה לראות את הסצנות של בית החול

בית החולים!!! זה נראה כמו אונס!!! אישה על הגב, פשוקת רגליים, כואבת, והמון אנשים מעליה, בין רגליה...מעביר בי צמרמורת!!!! והמבט של האחות כשהיא מסדרת את האינפוזיה על היולדת, רחות תחתיה, על המיטה, עם המבט המתחנן והמפוחד בעיניים............

רק זה??

והנשים הקשורות במיטה? ומה שעשו לנשים בשנות ה-20? והאישה החבושה עם כל הציצי בחוץ שנאית כל כך מושפלת ובורה ליד הרופא החכם? מזעזע מזעזע מזעזע.

lemrac

New member
בדיוק! "חבל שהאנשים הנכונים לא רואים אותו"

תודה שהקפצת...

אני לא יודעת למה אני מקפיצה שוב את הסרט הזה.

אני ראיתי אותו כבר פעמיים ואני עדיין מזועזעת נדהמת כל פעם מחדש כל אישה שמלבטת איפה ללדת בית או בי"ח חייבת לראות אותו (זה לא סרט תעמולה- לא ברמה כזאת) כדאי מקווה שאצליח להקפיץ נעמה

למעלה