קונספירציית החלל- ישראלי ראשון

basaf1

New member
קונספירציית החלל- ישראלי ראשון

לא נראה לכם מוזר? פתאום ארה"ב מפגינה קשרי ידידות יוצאי דופן ומאפשרת לישראלי להשתתף במסע לחלל? קצת מוזר לא? הרי יש לארה"ב לא מעט ידידות טובות מהאיחוד האירופאי, יש לה את בריטניה אבל דווקא ישראל. גם פה כמו בהרבה מקרים אחרים אין מקריות- לארה"ב וישראל יש אינטרס משותף, מהו האינטרס? לפני כ7 שנים הגיע לסוכניות איסוף המודיעין של ישראל וארה"ב ידיעות על חימוש הולך וגובר של מדינה ערבית מסויימת, יצחק רבין בזמנו חתם על הסכם של פיתוח נשק "מיוחד" , מייד לאחר מכן החלו המגעים על האסטרונאוט הישראלי הראשון, ובעוד כחודש הוא יוצא לחלל, תעשו את ההקשרים...

מימי

New member
אני מכירה מישהו

שטוען שהוא היה האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל, אבל אסור לו לגלות את זה כדי לא לגנוב את הקרדיט של אילן רמון. הוא נשמע לי קצת צודק, אפילו שזה ממש מוזר. (אני לא מכירה אותו באופן אישי, הוא סתם היה מדריך שלי באיזה משהו של פיזיקה. איש ממש מצחיק)

pakapaka

New member
הסיפור שלו ממה שאני זוכר

זה לא שהוא היה אסטרונאוט אבל הוא היה בתרגילים שהאסטרונאוטים צריכים לעשות והוא כנראה בסוף לא טס.. אני ממש לא זוכר כי עבר הרבה זמן אבל אי אפשר לשכוח שהוא אחד האנשים הכי מצחיקים שאני מכיר

חזיר בר

New member
אילן רמון היה המפקד של אחות שלי

בצבא. מספרת שהוא בחור ממש נחמד. רק רציתי לספר איך אני נוגע בכוכבים בדרך עקיפה.

פוזנא

New member
זה לא פתאום

זה מתוכנן כבר הרבה שנים ועשו על זה אפילו כתבה בנשיונל גיאוגרפיק ישראל לפני שנה. זה עכשיו עלה לפרסום נוסף רק בגלל שיש תאריך סופי לשיגור. לגבי מטרת הטיסה - הסיפור הרשמי הוא חקר של סופות חול, הסיפור הלא רשמי הוא.....

kopatch

New member
לפי דעתי

כל הטיסות לחלל החיצון זאת קונספירציה אחת גדולה אבל לא משנה

למעלה