קומתיים 15 מ'

מצב
הנושא נעול.

sector883

New member
קומתיים 15 מ'

קומתיים 15 מ'
אם מישהו זוכר היה קומתיים 15מ' שהגיע לניסוי בארץ והוא עבד על קו ירושלים ת"א לתקופה של משהו כמו 4 חודשים ולבסוף החזירו אותו בחזרה למפעל עקב אי התאמה היה בו כ-100 מקומות ישיבה אבל משרד התחבורה לא אישר את כל ה-100 כמה הם אישרו? את זה אני לא זוכר יש למישהו את התמונה של האוטובוס הזה? אם כן תראו להם מה זה "מפלצת" אמיתית. אגב ראיתי כזה תיירותי כשהייתי בספרד הוא היה הפשוט מדהים.

elians

New member
אתה מדבר על הנאופלן?

קומתיים 15 מ'
אם מישהו זוכר היה קומתיים 15מ' שהגיע לניסוי בארץ והוא עבד על קו ירושלים ת"א לתקופה של משהו כמו 4 חודשים ולבסוף החזירו אותו בחזרה למפעל עקב אי התאמה היה בו כ-100 מקומות ישיבה אבל משרד התחבורה לא אישר את כל ה-100 כמה הם אישרו? את זה אני לא זוכר יש למישהו את התמונה של האוטובוס הזה? אם כן תראו להם מה זה "מפלצת" אמיתית. אגב ראיתי כזה תיירותי כשהייתי בספרד הוא היה הפשוט מדהים.
אתה מדבר על הנאופלן?
מקור התמונה: ארכיון הפורום.

elians

New member
אהה אתה בטח מתכוון אליו

כן כן
אבל זה יותר ארוך מהרגיל ויש לו היגוי כפול כלומר 4 גלגלים בחלקו הקדמי שמתכוננים ממש כמו במשאית.
אהה אתה בטח מתכוון אליו

צביקוש23

New member
לקידמה כבר אין עוד קומה (בישראל)

אהה אתה בטח מתכוון אליו
לקידמה כבר אין עוד קומה (בישראל)
מתוך הסיסמא שנכתבה על הדו קומותי בזמנו באגד: "לקידמה יש עוד קומה"

פטנק

New member
היה מנוע 420כ"ס

קומתיים 15 מ'
היה מנוע 420כ"ס
היתה בעיה של התחממות גיר

מצב
הנושא נעול.
למעלה