גגלי BOKASHI BIN
זו דרך אחת ואפשר גם להכין את הפח לזה לבד (גגלי את אותו חיפוש עם DIY), רק צריך לקנות את תערובת הבוקאשי - סובין עם חיידקים שמפרקים את המזון.
אני לא יודעת להגיד מניסיון אישי עד כמה מוצלח זה, אני מתכננת להתחיל השבוע, אבל מכירה הרבה שעושים את זה ומרוצים.
תמיד אפשר גם לקנות או להכין קומפוסטר קטן - מיכל שניתן לערבב מידי פעם ויד בו חורים לכניסת אוויר, הכי טוב לשכנע את השכנים בבנין להצטרף והכין קומפוסטר איפשהו בחצר. אנחנו פשוט בנינו ריבוע ממשטחי עץ ישנים, לתוכו אנחנו זורקים שאריות אוכל ומכסים בעלים/דשא קצוץ.