קומה 7

מצב
הנושא נעול.

טיפ_טיפ

New member
קומה 7

קומה 7
היום הייתי לראשונה מזה זמן רב בתחנה המרכזית החדשה בת"א בקומה 7 ששייכת כמדומני לחב' דן בלבד (אוטובוסים ניכנסים/יוצאים) מה אומר ומה אגיד.. נראה שעשו סדר בבלאגן (יחסית למודיעין העלוב שהיה בקומה 4, ולרציפים הרחוקים) המודיעין חדש,מבריק ונוצץ וממש לידו נמצאים ה"רציפים", אבל רק עם מוקדן אחד אפילו הנוסעים הסתדרו בטור ארוך ומסודר, כנראה לאור הסדר והניקיון ששורר שם

משהו על מרכזית ת"א:

קומה 7
היום הייתי לראשונה מזה זמן רב בתחנה המרכזית החדשה בת"א בקומה 7 ששייכת כמדומני לחב' דן בלבד (אוטובוסים ניכנסים/יוצאים) מה אומר ומה אגיד.. נראה שעשו סדר בבלאגן (יחסית למודיעין העלוב שהיה בקומה 4, ולרציפים הרחוקים) המודיעין חדש,מבריק ונוצץ וממש לידו נמצאים ה"רציפים", אבל רק עם מוקדן אחד אפילו הנוסעים הסתדרו בטור ארוך ומסודר, כנראה לאור הסדר והניקיון ששורר שם
משהו על מרכזית ת"א:
היא אולי מסריחה ומבולגנת , היא אולי מבלבלת, אבל וזה אבל גדול לאיש שמגיע ממרחקים או לאישתי ההרה אם רעבים! יש שם מבחר יחסית לתחנות האחרות מאוד גדול של מסעדות ומאפיות,ואת זה אי אפשר לקחת ממרכזית תל אביב.

levikon

New member
אני ממש לא מציע לך לאכול שם...

משהו על מרכזית ת"א:
היא אולי מסריחה ומבולגנת , היא אולי מבלבלת, אבל וזה אבל גדול לאיש שמגיע ממרחקים או לאישתי ההרה אם רעבים! יש שם מבחר יחסית לתחנות האחרות מאוד גדול של מסעדות ומאפיות,ואת זה אי אפשר לקחת ממרכזית תל אביב.
אל תשאל מה הם שמים באוכל, והניקיון אצלהם הוא לא הדבר החשוב ביותר...

Image of me

New member
אני לא יודע מה הם שמים, אבל זה טעים

אל תשאל מה הם שמים באוכל, והניקיון אצלהם הוא לא הדבר החשוב ביותר...
וזול, ואני אוכל שם כמעט כל פעם. כמעט על כל פלאפליה בארץ אפשר להגיד "אתה לא יודע מה הם שמים באוכל" בלי לבדוק את זה.

טוארג

New member
אולי תפסיק להתווכח?

וזול, ואני אוכל שם כמעט כל פעם. כמעט על כל פלאפליה בארץ אפשר להגיד "אתה לא יודע מה הם שמים באוכל" בלי לבדוק את זה.
אולי תפסיק להתווכח?
הצחנה המרכזית החדשה בתל אביב ידועה ברמת ההגיינה האפסית ששוררת במקום, ואם בא לך לחטוף הרעלת קיבה אז תאכל שם כמה שבא לך.

Image of me

New member
אני רואה שעברנו להתקפות אישיות.

אולי תפסיק להתווכח?
הצחנה המרכזית החדשה בתל אביב ידועה ברמת ההגיינה האפסית ששוררת במקום, ואם בא לך לחטוף הרעלת קיבה אז תאכל שם כמה שבא לך.

טוארג

New member
זה לא התקפות אישיות

זה לא התקפות אישיות
אבל המון פעמים אתה סתם מתווכח בלי להבין יותר מדי... 95% מהאוכלוסיה מקיאה את נשמתה אחרי סיבוב אוכל בצחנה המרכזית. אז אתה בין הבודדים יחידי הסגולה שיכולים לאכול שם. אשריך. אבל מכאן ועד להמליץ לאחרים??? זה כמו להמליץ לקחת טרמפים.

elians

New member
האמת שיש ויש ...

זה לא התקפות אישיות
אבל המון פעמים אתה סתם מתווכח בלי להבין יותר מדי... 95% מהאוכלוסיה מקיאה את נשמתה אחרי סיבוב אוכל בצחנה המרכזית. אז אתה בין הבודדים יחידי הסגולה שיכולים לאכול שם. אשריך. אבל מכאן ועד להמליץ לאחרים??? זה כמו להמליץ לקחת טרמפים.
האמת שיש ויש ...
אני לא יודע מה המצב היום, אבל אני אוכל רק בקומה 6 אני חושב איפה שהקומה של מטרופולין, שם יש את השווארמה ... משהו התאומים עד לפני חודשיים הכל היה נפלא שם.. אני לא יודע מה היום

ה דרומי

New member
מתי מיפגש אוכל בתמח"ת

האמת שיש ויש ...
אני לא יודע מה המצב היום, אבל אני אוכל רק בקומה 6 אני חושב איפה שהקומה של מטרופולין, שם יש את השווארמה ... משהו התאומים עד לפני חודשיים הכל היה נפלא שם.. אני לא יודע מה היום
מתי מיפגש אוכל בתמח"ת

לעבור דוכן דוכן לקנות ולאכול או שאכלנו ונהננו או שאכלנו אותה בגדול
אני מודה מודה מודה לראש ממשלתנו ותבאו לבקר בכפר שלי מע''ררר.

elians

New member
אווה אווה זה נשמע מלהיב האמת.

מתי מיפגש אוכל בתמח"ת

לעבור דוכן דוכן לקנות ולאכול או שאכלנו ונהננו או שאכלנו אותה בגדול
אני מודה מודה מודה לראש ממשלתנו ותבאו לבקר בכפר שלי מע''ררר.
אווה אווה זה נשמע מלהיב האמת.
אביתר מתאים לך? מקסימום נהיה אטרקציה אנושית לאנשים שישבו בסמוך...

אני אוכל רק בבית ! נקודה ! ../images/Emo8.gif

זה לא התקפות אישיות
אני אוכל רק בבית ! נקודה !

Image of me

New member
מתי המלצתי משהו?

זה לא התקפות אישיות
מתי המלצתי משהו?
אמרתי "בואו כולכם לאכול בתחנה המרכזית, הכל שם נקי"? לא, רק אמרתי שאני חוטף משהו לאכול בקומה 6 כי זה זול וטעים. לא ערכתי בדיקה סניטרית במקום, ואני בטוח שגם אתה לא (אלא אם כן אני לא יודע משהו), אז למלים של שנינו אותו משקל. ברור שאם תתן לי לבחור בין לקנות קרואסון במאפיה מסודרת לבין לקנות קרואסון בקומה 6 באותו מחיר, אז אני אעדיף לקנות במאפיה, אבל זה שאני לא שותף לדעתך שצריך להחרים את התחנה המרכזית - לא הופך אותי למישהו ש"לא מבין יותר מדי" כדבריך.

DannyJJ

New member
אולי זה לא המקום הכי סימפטי בעולם

משהו על מרכזית ת"א:
אבל כבר אכלתי שם יותר מפעם אחת ולא קרה לי כלום ודווקא אין לי קיבה מברזל. וחוץ מזה מה רע בלקנות 10 בייגלה במחיר של 5 בייגלה? לוקח הביתה 20 חתיכות ושם בפריזר. מתי שרוצה מוציא שניים למיקרו והופ זה כמו חדש וטעים טעים! יש שם גם עוגות על הכיף כיפק באותו סידור של מחיר ושל מקפיא/מיקרו.

Image of me

New member
../images/Emo45.gif

אבל כבר אכלתי שם יותר מפעם אחת ולא קרה לי כלום ודווקא אין לי קיבה מברזל. וחוץ מזה מה רע בלקנות 10 בייגלה במחיר של 5 בייגלה? לוקח הביתה 20 חתיכות ושם בפריזר. מתי שרוצה מוציא שניים למיקרו והופ זה כמו חדש וטעים טעים! יש שם גם עוגות על הכיף כיפק באותו סידור של מחיר ושל מקפיא/מיקרו.

ה דרומי

New member
בקומות התחתונות מסעדות בסדר

קומה 7
בקומות התחתונות מסעדות בסדר

בקומה 7 יש גם "קווים"

קומה 7
בקומה 7 יש גם "קווים"
כל הקווים שהיו שייכים לדן ועברו ל"קווים", באשר לחברות אחרות אולי בצד השני של קומה 7 יש, אני לא מכירה אותו, זה נורא מוזר שם, קומה 7 מחולקת לשני חלקים שאין מעבר ביניהם.

זה חלק מהתכנון המטומטם שם

בקומה 7 יש גם "קווים"
כל הקווים שהיו שייכים לדן ועברו ל"קווים", באשר לחברות אחרות אולי בצד השני של קומה 7 יש, אני לא מכירה אותו, זה נורא מוזר שם, קומה 7 מחולקת לשני חלקים שאין מעבר ביניהם.
זה חלק מהתכנון המטומטם שם
גם את קומה 1 ונדמה לי שגם את 2 סתמו וסגרו לכניסת אנשים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה