תמונה שניהקומה 7 בתחנה המרכזית החדשה
הרציף של דן - קפיצה קטנה לאירופה.
אבא שליתמונה שניה
קנדה או אירופה, זה לא משנה...אבא שלי
נהג אוטובוס ב"דן" אמר לי שזה עולם אחר לגמרי כאילו 1-6 נמצאים במדינות העולם השלישי ו7 נמצאת בקנדה
טוב שאמרת... אני הולך לקרוא...קנדה או אירופה, זה לא משנה...
אני מוכן להתערב שתוך כמה שנים גם קומה 7 תראה כמו ה"עולם השלישי" שמתחתיה... ואם כבר מדברים על התחנה המרכזית של ת"א, יצא לכם לקרוא את הכתבה היום ב"הארץ" על פתיחת תחנת הרכבת מתחת לגשר ההגנה וחוסר היכולת לחבר בינה לתחנה המרכזית??? עוד עדות לשלומיאליות שמשתוללת במסדרונות של משרד התחבורה, עריית ת"א או כל גוף אחר. בקיצור- עוד חולייה חלשה, שלום!!!!!
שנה הבאה ! אתה צודק !קנדה או אירופה, זה לא משנה...
אני מוכן להתערב שתוך כמה שנים גם קומה 7 תראה כמו ה"עולם השלישי" שמתחתיה... ואם כבר מדברים על התחנה המרכזית של ת"א, יצא לכם לקרוא את הכתבה היום ב"הארץ" על פתיחת תחנת הרכבת מתחת לגשר ההגנה וחוסר היכולת לחבר בינה לתחנה המרכזית??? עוד עדות לשלומיאליות שמשתוללת במסדרונות של משרד התחבורה, עריית ת"א או כל גוף אחר. בקיצור- עוד חולייה חלשה, שלום!!!!!
בקשה מ-feedbackקנדה או אירופה, זה לא משנה...
אגב קומה 7...קומה 7 בתחנה המרכזית החדשה
הרציף של דן - קפיצה קטנה לאירופה.
ומה עם קווי אגד לחולון ובת-ים?אגב קומה 7...
פתיחת הרציפים בקומה גררה שינוי מבורך שהיה אמור להעשות כבר מזמן: רוב רובם של קווי דן כבר לא עוברים דרך התחנה הישנה ומשתמשים ברמפות שעד עתה שימשו רק את קווי אגד הבין עירוניים. אין לכם מושג כמה דרך ארוכה ומעצבנת הדבר חוסך עניין של להספיק לאוטובוס או לחכות עוד 15-20 דקות
קומות 1 ו- 2 יבוטלו !!!ומה עם קווי אגד לחולון ובת-ים?
יישארו לנצח ברציף הישן והמוזנח?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.